Diskusia k téme Rádio_FM

tak som to myslel aj ja :-)))))))))))))))))))))))))))))))))) )))))))))))))))))))))))))

akoze co tu riesite :-)
gasolinu hrali v lete tak ti ju zahrali. sindlerovu nehravaju tak by ti ju nezahrali. neni to jasne ? v com je zadrhel? ze gasolina je kalerab? ved hej. a ze sa chvalia ze hraju vela kvalitnej hudby? ved hej ci co ved hraju.

Ide o to ze Gasolinu hrali aj predtym(dost casto) a nielen na zelanie.

Ľudia z _FM sa tu každú chvíľu chvália, akú oni kvalitnú hudbu púšťajú do éteru...Prečo nerobia to, čo niekedy dávno vo Fun - nie, takú hudbu mi ti nezahráme, aj keď je to veľký hit..Funko to už nerobí, ale ani _FM, hoci by mohlo, ak sa chce považovať za progresívne rádio.

Kde inde ,vo funku ti uz nezahraju NIC. absolutne NIC. Mozes sa aj poskladat. O kvalitnej hudbe na FM nik nepochybuje, trtko, ani o tom ze to robia pre posluchaca ked zahraju aj takemu typkovi ako si ty.Dal si si to zahrat len zo skodoradosti? nechapem ta.

V Online mi zahrali Gasolinuuuu - fakt kvalitna hudba :)))))))))))

a ked to povie JL tak tomu ver! este ty tam chybas.vazne.

radio_fm - 18:57 - the chemical brothers - galvanize

Pred chvilou hralo radio _FM Zive kvety. Je priam az neuveritelne, ze este aj v dnesnej dobe sa daju z radia pocut take uzasne veci. Len skoda, ze sa to hra iba v noci. Velmi rad by som to pocul aj v dennom vysielani. Zive kvety je pre mna asi to najlepsie zo sucasnej slovenskej hudby. Ziadne debilne frazy, ale skutocne texty. Keby sa taketo veci hrali napr. namiesto Kontrafaktu, tak to by bolo uplne fantasticke.

Suhlasim...90's_FM je balzam pre usi...Program na urovni...Nehovoriac o paradnom speakerovi...Aaaahh... :-)

90´_FM s Demeterom.Tiez velmi dobra relacia.Odporucam :-)

Off-line je momentalne asi naozaj najlepsia relacia nielen na Radiu_FM, ale aj v celom slovenskom eteri.Dost solidna nahrada za Music Files.

NO TO JE FAKT SUPER RELACIA.ODPORUCAM VSETKYM.TIE STARE TALIANSKE HITY

odkaz pre Marcela F: prihovaram sa za zvysenie pohyblivej ciastke platu pre Balaza a Hubinaka !
only OFF LINE ! YES !
podiel [%] celkovej počúvanosti
3. + 4. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň