Diskusia k téme Rádio_FM

Lubo TS - chod uz do pecka a neotravuj tu vzduch.Nepisem do for, ale ty mi pijes so svojimi sofistikovanymi zamermi krv. Nechaj na pokoji posledne Slobodne Radio ty bazmek, kde moderatori nie su nasekani podla studii ako jeden clovek a kde si moze moderator zahrat podla svojej chuti a nemusi so sladkokyslou tvarou hovorit aka po riti pecka je ta Bonboniera od Gladiatora= ako vo vzorne naskumanom funku.Chod laskavo zdoxnut.FM Forever

Skor mam pocit, ze FMko robia podla prieskumov. Nasli dieru na trhu. Po unifikacii eteru tu vznikla absencia alternativy a mensinovych zanrov. Nejde podla mna o vkus zamestnancov, ale o zasah do priestoru, kam sa komercne radia (uz) nikdy neodvazia. Toboz celoplosky. A aj preto to logicky pocuva menej ludi ako FUN. FUN je (uz) pre masy. FM je selekciou vkusnej hudby v jednom baliku s informaciami - ale pre mladych. Za peniaze nas vsetkych mozem pocuvat to, co nemozem pocuvat v komercnom mediu a to je predsa zakonna uloha SRo. Je tu sice internet, P2P a cojaviem co, ale rozhlas by mal ukazovat smer a trendy, informovat a vzdelavat a viest ku kulture. Aj hudobne. FM to robi dobre. Je to mozno moj subjektivny pocit, ale podla mna je FM de facto Devin, ale pre mladu generaciu. A to je dobre!

V FM-ku sa schádzajú udia ktorí si chcú robi rádio poda svojho vkusu z peazí nás vetkých. Áno, sú iní ako komerné rádiá, ale poúva to menej udí ako poúvalo Funko v tých asoch ke hralo najprogresivnejie. Robi rádio poda svojho vkusu z peazí nás vetkých je správna cesta?!! Sorry ak som sa niekoho dotkol...

ale offline ide az vecer ;P, ale ze si to ty tak ja ti to zahram aj teraz :)

Tak ja by som si prosila zahrat BlackGrape - In the name of the father. Pre Duska, Hanku, Daniela,Marcela, english dievcata z RSI, casnikov zo Steamu a vsetkych co ich poznaju.

Z FMka je citit,ze sa tam nejako prirodzene schadzaju ludia rovnakej krvnej skupiny.A to je velmi dolezite,vysielanie potom fici "samo" a dobre sa pocuva.

Tak nie ...prenechávam pozíciu 600 inému ... ale to čo som napísal platí :-)

No neviem, či som to stihol (teda či som 600tý), no pesničku na želanie mi hrať nemusíte ;-) Som ale rád, že všetko normálne pobralo z FUN-ka nohy (keď to tam ide dolu vodou) a dúfam, že _FM-ku pomôžu, v tom dobrom slova zmysle.

Poradové číslo 600 na tomto threade získava pesničku na želanie. Musi ale ist o prispevok k veci :-) tapetari su vyluceni vopred :-)

no potesenie na mojej strane, uz bolo na case aby si prestupil do fmka aj ty :) ;) potom si ta naladim, zatial som ta na stranke radia nenasiel :))

mailo ide konecne do poriadneho radia? tesim sa, ako si budem davat u teba zase zahrat:) po asi 2 ci uz 3 rokoch

Onedlho už budeš písať z iného, však? :-}

btw, z tohoto compu pisu aj dalsi, takze nie som saaaam :)

Majlo, preco sa skryvas za iny nick??? Inak, zdravim, som zvedavy, ako Ti to pojde v _FM....

v zmysle ako sa to zmenilo oproti par mesiacom dozadu, teda kym nebol aktualny format... preto som pouzil spojenie, co sa deje s funkom... :) len tak na vysvetlenie

Clovek z Funradia pise, ze "co sa deje s funkom?" Tak toto je fakt sila! Ale mas pravdu.

tak to si dost mimo, staci sa pozriet na to, co sa teraz deje s funkom.... jednoducho cisla nepustia a jediny, kto ma na taketo nieco priestor a hlavne povinnost, je prave niektory z okruhov verejnopravneho rozhlasu... t.j. v tomto pripade prave Radio_FM

prečo tazko? no tak neviem FM je podla ma aj preto mensiu počuvanost lebo je okruh SRo a ludia SRo velmi nemusia vecina aspon to vidno na tom ako všetkym okruhom klesa počuvanost a sukromnym radiam sa lepšie uzatvaraju zmluvy s firmami su lepšie sutaže atd
podiel [%] celkovej počúvanosti
3. + 4. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň