Diskusia k téme Rádio_FM

Vie mi niekto povedať akú počúvanosť a podiel majú BBC Radio 1 v Británii a FM 4 v Rakúsku? Idú aj tieto rádiá cestou intuitívneho marketingu? Ja si na rozdiel od Marcela nemyslím že _FM ide správnou cestou. Podľa mňa sa dá urobiť alternatíva ku komerčným rádiám ktorú by počúvalo viac ako 4 percentá... Ako to však je inde?

toto leto bude financne narocne: chcem absolvovat pohodu, zakovic, rockfest, DM aj MA a este FM4 frequency alebo Sziget, asi budem musiet nieco ubrat......bohuzial
aspon, ze 3 najlepsie sk festivaly su v TN kraji, a teda nemusim daleko cestovat

je to vec nazoru, mne sa B.E.P. pacia....

Uz si ix videl live???
B.E.P su u mna v priorite az na 3. mieste,ale segra ix dost zerie :)). kazdopadne, budem sa snazit aby som sa na D.M. a M.A. dostal...

Ak mozem poradit, tak na B.E.P sa vykasli.

No pokusim sa, lenze xcel by som stihnut aj Depesakov + aj B.E.P. Ale M.A. su prioritou.... :))))

Aj ja sa tesim, dufam, ze sa mi to nebude kryt so skuskami...
:((((

konecne normalne radio na slovensku!!!!!!!!

Wav. FMko ma podcasting. Klobuk dolu.

:-)))))))))))))))))))))))), tie dve hodiny su super

samozrejme, romsky den treba vysperkovat...
dal by som tam rubriky "co nove na socialke", prognoza rastu zemiakov, cestovatelske okienko pod nazvom z kosic do londyna a späť za 7 hodín, lekar by rozpraval o nevyhodach antikoncepcie, pre domacich kutilov zas rady "urob z dvoch mercedesov styri", pre sexuchtivych " predrbanie podpory za 2 hodiny" - to by mohlo byt LIVE zo stanicnej restauracie,
sport by bol vyhradne o boxe, no a specialnu pozornost by som venoval ciernym praktikam v sporte...
ale uz mlcim, lebo nikto neslubil hono rar...
dyk, babyka, chas more...to by sa aj vám gááááádžom páčilo...

Tak prave som si to detajlne opocuval v klude cez sluchadla a je to tak. Tie stredy su uz lepsie nakomprimovane a nekolisu. Som zvedavy, co to bude robit na tych extremnych pesnickach, ale predpokladam, ze by to mohlo byt OK. Este raz v mene posluchacov dakujem kompetentnym... ;)

Mam pocit, ze cez vikend Fmko urobilo nieco zo zvukom. Hra to hlasnejsie a mam pocit, ze tie ich stredy konecne nekolisu, ked na ne nabehne basova linka. Este som to zatial poriadne netestoval, iba som to zapocul cez sluchadla. Takze diky. :))

Kale, Bila, Kmetoband,Tockolotoc,Phurikane Gilav, Dzurinda Beatboys

a co takto romsky den?..he?..koncek, bila, šukačaje... a dalsich 600 000 posluchacov...ked to zratam s madarmi, 40% trhu...to neni malo...)
podiel [%] celkovej počúvanosti
3. + 4. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň