Diskusia k téme Rádio_FM

Uz to na tomto webe padlo x-krat, ze Tomas je programovym riaditelom Radia b1.

Ak mám šťastie s naladením dobrého/aspoň mono/ signálu tak počúvam RADIO_FM.Dobrá muzika a aj slovo je v poho...Veľmi mi to pripomína nemecký verejnoprávny rozhlas pre mladých EINS LIVE alebo rakúsky mix OE3 a FM4.Pevne verím,že nový riaditeľ SRo na RADIO_FM nesiahne.Z tohto dôvodu ma potešilo,že Lˇ.M sa vzdal kandidatúry aj keď ho považujem za profíka v tejto brandži.

GO radio FM !
6 rokov som ladil vsade funko ale mam noveho favorita

Ak ti zavadziam v pisani tvojich duchaplnych prispevkov, tak ti budem rad zavadziat aj nadalej.

Prepac , ze som Ta povysil, ty neovladas kazdu temu , ty vsade zavadzias...

Odkial si prsiel na to ze ovladam vsetky temy? Alebo uz fakt nevies co napisat?

oovladas vsetky temy, ale bolo by rozumnejsie postupne menej a menej navstevovat tuto stranku az napokon na nu upne zabudnut

Zatial si mimo urazania nepovedal nic :-))) Vodu kaze, vino pije :-)))

12 - obcas sa zda, ze normalnies, ale idiotizmus ta asi definitivne ovladol.

A co by im mali zavidiet? 4-%nu pocuvanost? :-))

podla mna je minimalne neetické aby kandidoval Dzurjanin
preto mi bolo cudne ze nekandiduje Machaj,uzka skupinka ludi chce nieco dosiahnut, tak nastrkuje postupne ludi ktory maju vykonavat ich myslienkove poxody
v tomto pripade urcite bude platit Machaj = Dzurjanin

tak toto snad nemozu mysliet vazne.. konecne na Slovensku vzniklo nieco kvalitne a niekomu sa to zjavne nepaci.. Zeby to bola zavist? :o))

Machaj nekandiduje ale jeho poslusny vazal ano. kandiduje totiz predseda Rozhlasovej rady !!!!!!!!!!! nonsens!!!!!! Dzurjanin (vypocul vsetky projekty a asi urobi vycuc) , ktory by v pripade svojho vitazstva Machaja okamzite menoval programovym riaditelom. neuveritelne. Rozhlasova rada ma u mna asi taku vaznost ako dramaturg v Disneylande.

Radio_FM nikdy stamilionove straty vykazovat nebude. Je to jediny okruh, ktory osve moze dotovat aspon z casti celopyramidove dlhy. Ja ho aspon osobne vnimam ako jediny okruh, ktory zije a ma progres a vobec neznie ako sucast skostnateleho SRo. Zlucenie, ci zrusenie by bola samovrazda. Rozhlas ako institucia potrebuje mladych posluchacov. A jedine miesto, kde ich odchyti, je komercno/alternativny hudobny okruh - cize formatovanie ake ma v sucasnosti je s velkou pravdepodobnostou takmer idealne. Skor ma trapi, ze prvy okruh nie je jasne formatovany. Mal by byt vlajkovou lodou SRo. Mal...

zaujimalo by , čo viedlo Machaja k tomuto činu .....

Ver mi, ze keby vykazovalo stamilionove straty, tak ho asi zrusi.

Jeden rok už bol Devín s Regibou zlúčebé v jedno (asi v 98, alebo tak nejak), ale treba si proznať, že vtedy mal 3. okruh SRo oveľa vyššiu počúvanosť a vtedy ešte Rezník neriadil SRo, bol len vtedy šéfredaktorom Reginy Košice :-)

... veseľme sa !!!
Rádio_FM ostane (teraz len treba dúfať, aby zvolili Rezníka), lebo on je jediný, ktorý by nechal 3. okruh SRo vysielať aj vtedy, keby SRo vykazoval straty aj v niekoľkých stovkách miliónov. O ňom ako o jedinom viem, že to by už radšej zlúčil Devín s Reginou, než zrušiť 3. okruh.
On je správny chlap !!

Toto je asi jediný Machajov správny čin v jeho života !
Keby sa stal GR SRo ... , na to radšej ani nechcem pomyslieť.
Ale oslavujme, Machaj ušiel !
Asi zistil, že tých vysnívaných 10 hlasov nikdy nedostane, a tak radšej zdupkal - nechcel sa mediálne strápniť, a tak ten jeho odchod pred verejnosťou ukecal.
On totiž¨už v 1. voľbe na jeseň nezískal v 3. kokle 10 hlaSOV (IBA 8), A TO TAM ANI rEZNÍK NEBOL.

Už aj ČRo má svoju dlhoočákavanú stanicu - ČRO 4?
To je skvelé .
podiel [%] celkovej počúvanosti
3. + 4. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň