Diskusia k téme Rádio_FM

Nechcem byt zly, ale vy dvaja pisetete ako nejaki skrachovani muzikanti. A aka hudba je dobra, mongolska? Vsade su predsa dobre aj zle pesnicky. A smutit za starymi, dobrymi casmi asi nema zmysel. Ja mam kamosa, ktory nebol na Slovensku doceneny, tak odisiel do Nemecka a tam zalozil skupinu. Ta skupina (Inflagranti) ma teraz vela koncertov po celom Nemecku, v lete budu hrat na niekolkych festivaloch a v blizkej buducnosti vydaju prvy album.

Áno je odpad.Ale treba doplniť,že kvalitatívny odpad.Bohužiaľ je to tak,to je fakt...

Zabudate na radio hey. Skvela slovenska a ceska hudba.

Mňa to zaujíma, Palo má pravdu, zo slovenskej hudby, ktorá sa hráva v rádiách je 99% odpad

palo to uz fakt nikoho nezaujima. hlavne ked to napises 100x. nikoho si nezaujal na rozdiel od slovenskeho dna v FM ktorx bol fakt fajn.

Ja sa priznám,že som musel preladiť,lebo slovenskú hudbu veľmi nemám rád..Ale keď ostatným sa to páčilo,tak je super.

Dnes to bola cely den lahwodka. trochu som sa bal ake kktiny sa nevyhnutne objavia ale same fasa veci. respect

hmm, to by potom mohlo vyzerat ako ked Magyar Radio Budapest ma vysielanie v slovencine - "kedves mizuing, teraz spieva Malaria Olari piesnicku Pot odo mna bliz" - ale sranda by to urcite bola :-)

CO TAKTO SPORADICKY ROBIT AJ MADARSKY DEN A CHYTAT POCUVANOST V DUNAJ SERDE, VELKOM ONOM...SKRTISI A PODOBNE...A NORMALKA DAT AJ SPRAVY PO MADARSKY...S JESTVUJUCIMI MODERATORMI...TO BY BOLO SHOW...)
P.S. AJ RUSINI CHCU SVOJ DEN...)
TEN BY MOHLA CELY MODEROVAT RUSLANA KURILCOVA...)

prijemne su aj navstevy slovenskych skupin hrajucich nazivo v studiu, kakt prijemny a ojedinely projekt svojho druhu v slovenskom radiu.....naozaj som spokojny so slovenskou hudbou v radiu ci su to uz pesnicky spevane po slovensky alebo po anglicky , staci pozriet playlist...JUPÍÍÍ

A tu mas moj mail v mene. Inak narazal som na to posledne, co si pisal.

Kexx, posli mail, alebo icq a budes vediet viac... Ano som nestastny, momentalne mi na Slovensku chyba radio, ktore by som mal fakt rad... Takym bolo Forte v 90siatych rokoch...

Palo, Ty musis byt strasne nestastny clovek.... nic Ti nevyhovuje, FUN, Expres, B1 sa Ti nepacia, lebo tocia furt to iste, _FM Ti nesedi kvoli SK scene. Co takto zalozit vlastne radio, nex aj ja potom mozem pokritizovat... fakt by som bol zvedavy na format, ktory by si nasadil...

Dnes som musel radio FM bohuzial vypnut... Lebo slovensku hudbu nedokazem pocuvat dlhsie, ako 10 minut...

Ale mohli by si uz konecne nastavit ten ich zvuk. Je to fakt zle nakomprimovane. Ked hraju nejaku pesnicku, napriklad Wedding Band Profesor Indigo, alebo Zverinu Zo srdca a ked to pocuvate, tak mate pocit, akoby vam niekto uberal a pridaval hlasitost. Oni maju totiz zle nastavenu komprimaciu a je to najlepsie pocut na takych pesnickach, v ktorych je stoptime, cize v ktorych su pazaze bez basov. Ked basy nehraju, tak stredy automaticky velmi neprirodzene vystupia do popredia, ale hlavne ked nabehne basova linka, tak vsetko ostatne ostane uplne zahltene a potlacene... A toto je fakt. To sa da bez problemov zmerat na pristrojoch. Okrem toho zvuk FM je velmi makky, co nie je dobre na elektronicku hudbu... Mne sa teraz nejedna o to, ci sa tento zvuk niekomu paci, alebo nepaci korekciovo, ale narazam na jeho kompresiu... A ta je fakt zle nastavena. Nemyslim to v zlom, skor sa snazim FMku pomoct. Ja ho nepocuvam iba kvoli zvuku, ale pritom sa mi ich program a hudba ktoru hraju paci, tak by som si ich rad nechal zapatych... :) Verim, ze to nastavite. Diky.

Dost pochybujem, ze do parlamentnych volieb bude zvoleny novy riaditel. Teraz sa uz len tak vyckava a riaditelom sa stane ten, kto bude vyhovovat novej politickej garniture.

tak nam zase kandiduje debil menom Machaj......
snad ho nezvolia......aj ked v tomto state ma uz nic nemoze prekvapit.........
podiel [%] celkovej počúvanosti
3. + 4. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň