Diskusia k téme Rádio Jemné

Vo vysielaní sa objavili nové spievané jingle a majú aj nový web, ktorý má v podstate totožný dizajn ako Anténa Rock.

Medzi deviatou a desiatou hodinou doobeda. Ak by niekoho zaujímalo.
A inak dnes pred dvanástou doobeda som počul ich claim "Skvelé rádio pre vaše skvelé leto", vari zaspali dobu? Už je predsa jeseň. :)

Už nieje medzi moderátormi dlho sa tu nezdržal mohol zostať na Slovenku moderovať nočné vysielanie.

Ty máš rôčkov málo, to určite, pretože včera bola top hudba.Naozaj len počúvaj

A vieš Ty koľko kúskov tej dobrej hudby hrajú? Povedal by som, že menej, ako Ty máš rôčkov. :)

Majú dobrú hudbu, takú na počúvanie, žiadna hypermoderná to ok

V utorok asi o 00:16 vypadli Jemné zhruba na minútu. Výpadok bol zrejme na všetkých ich frekvenciách, lebo ticho bolo aj na frekvencii 99.6 MHz.

a preco predali siet b1? pravdupovediac, nechce sa mi teraz hladat, ci to bolo naozaj do bodky tak ako pises.. ale otazka stale plati, pretoze:
1: ak bolo b1 je len zdruzenie stanic kvoli predaju reklamneho casu, tak snad nebol problem vystupit
2. ak bolo b1 nieco ako odpajane vysielanie jednej stanice (ako b1 vychod), tak niekto vychod musel predat uz predtym nez padlo lengyelovi (co nic teda nemeni na tom co napisal Pe3k, ze sa nechali "zobrat")..
mal som vychod rad, ale proste mi tu nieco nesedi.. ak by nechceli, tak nebola v tej dobe nijaka sila, ktora by ich prinutila.. ak plati bod 2, tak uz davno patrili niekomu, komu islo len o sustave bankovky.

Rádio Východ zobrali preto, lebo celú sieť B1 kúpil Lengyel a prisľúbil, že zachová sieť tak ako je. Prešlo pár mesiacov a na celej sieti urobil jedno rádio, jemné melódie. V rádiu Východ by sa mohli rozložiť a znova poskladať, ale keďže firma rozhodla o zániku regionálok a vytvorení jedného celoplošného rádia. Rádio východ a celá sieť B1 patrila jednej firme, teda od nej záležalo čo s jednotlivými rádiami urobí. No, zničila ich v mene vytvorenia jednej značky. Najpočúvanejšie rádio v dvoch krajoch, nemohlo byť na tom finančne zle s toľkými reklamnými partnermi.

Na to ,že ide o "umelý"projekt sa mu darí veľmi dobre. Dlhodobo je na 4 mieste v počúvanosti. Podla mňa je to dobre naformátované rádio čo potvrdzuje aj počúvanosť.

A nebolo to skor tak, ze radio sa nechalo"zobrat"? Kydate tu na JM, no preco neskncilo KISS, Frontinus ci (v tom cas vysielajuce) RTI? Mali lukrativne frekvencie, ktore sa novemu projektu hodili a nechali sa uplatit - to je cele. Keby im zalezalo na ich radiu, nikdy by to (pokym prosperuju) neurobili... Mne su JM vcelku ukradnute, no plne chapem logiku ich kroku... Apropo - nebola to len repriza Twistu, ktory takto isto pohltil Radio Family so zaujimavymi vysielacmi na Sitne a v BB?!

Hej, to bude ten deň, kedy nám východniarom zobrali najpočúvanejšie rádio Východ. Umelý projekt, umelé rádio. jemné melanchólie.

už oslávia svoje ôsme narodeniny..už o tom aj informujú vo vysielaní.

Išlo mi len o informovanie o novom hlase, nič viac ;) Ale čo som si googlil, tak bol zrejme v Rádiu One.

Kto to je, odkiaľ je známy, že práve na neho upozorňuješ?

Na webe figuruje medzi moderátormi Lukáš Pinček.

Komu odpovedať, pretože tak ospevuješ toto rádio, akoby ti patrilo. Prečo neskončí napr. fun to nechceš tak náhodou všade vopchať tvoje najlepšie rádio na celej zemeguli ved ty nie ja ty si trápny a to poriadne

koncia, aby uvolnili frekvencie pre Rádio Košice - pretoze jedine Rádio Košice je kvalitnou alternativou pre narocneho posluchaca a ma narok byt dostupne na uzemi celej slovenskej republiky.

Prečo by končili? Veď predsa vysielajú aj v Košiciach :-)

O konci Jemných Melódii som nikde nečital takže Jemné Melódie nekončia.

Prečo musí skončiť toto obľúbené rádio?

Ja som poslucháč tohto rádia a mne sa páči ich vysielanie a taktiež aj hudba ktorú hrajú je príjemná. Na veľa miestach u nás v meste skoro všade kde idem či už obchody alebo tak v kanceláriách všade majú pustené Jemné Melódie. Od 09:00 do 17:00 hrá každá pieseň iba raz a nie ako ostatní opakujú stále pesničky.

OT: Oni neodkúpili predajne, ale pôvodná COOP Jednota Bratislava na konci roku 2010 vystúpila zo siete COOP a dnes prevádzkuje predajne pod značkou TERNO. J&T tam vstúpilo až po vyše roku od zmeny.

Format toho mp3 prehravaca zjavne nie je az taky genialny, ked tak casto meni ruky. Neorbim si vsak nadeje, ze sa pod novym majitelom zmeni. Ani tie jeho predajne nestoja za vela. Zvyknem ich volat "Terno, ktore nie je az take terno". Ked odkupil predajnu Coop v nasom susedstve, casom tam vykonal nejaku reogragnizaciu, od ktorej sa tam neda poriadne vyznat. Takze z nevalnej kvality padli do este nevalnejsej kvality. Cakam, ze s tym mp3 prehravacom to bude podobne.
podiel [%] celkovej počúvanosti
3. + 4. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň