Diskusia k téme Rádio Jemné

Neber to v zlom, ale čo ty porábaš celé dni okrem toho že stíhaš sledovať všetky rádia vo všetkých mestách? :)

RDS PS-ko asi zabudli prestaviť na tejto frekvencii, identifikácia ešte po starom "JEMNE___" a je tam navyše zaseknutý RadioText ("USA for Africa - We Are The World").

pretože sa zhodoval v playliste čas na minútu, to sa asi často nestáva. :)

Nenazval by som to vzacnou zhodou, casto pocut ked prepinam, ze radia hraju v tom istom case rovnaku skladbu :-)

https://www.radia.sk/radia/jemne/playlist (Rádio Jemné)
https://www.radia.sk/radia/rebeca-mt/playlist (Rádio Rebeca MT)
Obe rádiá dnes od 19:27 (čas zhodný podľa playlistu) hrali tú istú pesničku: (Xindl X & Mirka Miškechová - Cudzinka V Tvojej Zemi)

že napr. aj 99.6 MHz BR to má takisto.

Predtým JEMNE___ , po novom _Jemne__ , aspoň tak je to na 87.7 MHz BB.

Nie je tam čo pozerať. Veľmi jej to nešlo.

Táňa Šúrová včera hrala v Rodinných prípadoch na Markíze. Dá sa to pozrieť aj v archíve, bohužiaľ bezplatne len 6 dní.

mám tým na mysli opakované, tendenčné vyjadrenia moderátorky /hlásateľky/ Táni Šurovej k rôznym polittickým situáciam v relácii medzi 6 a 9 resp 10 hod. Pôvodne som chcel reagovať už včera, keď želala veľa úspechov v štrajku našej intelektuálnej bratislavskej učiteľskej elite, ale keďže vyššie uvedená mala meniny, tak som deň počkal.
Aby bolo jasné. Toto rádio počúvam aj kvôli nej. Má príjemný hlas, nákazlivý smiech, je inteligentná, pohotová. Dokonca je aj aktívnou bežkyňou / ja tiež, len na rozdiel od nej som vegetarián./Jej rozhlasový partner Lukáš tiež disponuje tými vlastnosťami. Spolu ideálna dvojica. Rozdiel je v tom, že on dodržiava zásadu, aby toto rádio bolo apolitické. Proste informovať a dosť!!! Ak má slečna Táňa nutkanie vyjadriť svoj politický postoj a tým aj podporiť tú či onú stranu, tak nech tak učini v nejakej diskusnej relácii. Tam je na to priestor. Najmä teraz pred voľbami v rozhlase či televízii a divák alebo poslucháč si už spraví úsudok.
Len nech sa n e a n g a ž u j e v tomto rádiu, ktoré by malo zostať apolitické !

Skvelý mix hudby z 80.,90.r.i súčasnosti,súťaže o krásne ceny,pesničky na želanie.Ideálne rádio pre naše ženy,keď chceme aby boli šťastné,keď práve nemožme byť s nimi

Milujem takéto súťaže kde sa poslucháči skladajú na výhru niekomu inému .

Rádio Jemné pripravilo Valentínsku súťaž s exkluzívnymi darčekmi.Len za 1 sms možte vyhrať trojcenu-luxusné hodinky za takmer 8 000 EUR,automobil s plnou nádržou na víkend a víkendový pobyt pre 2 osoby vo wellness hoteli.:-)

Každý pracovný deň rano od 6 do 10

Ja ich počúvam každý deň ráno !!! Vaša Lenka Gornerová!!!

...Flebo v Jemných na Silvestra vysielal naposledy, jeho meno ani fotka už na internetovej stránke nefiguruje.

Flebo je v Jemných od začiatku v 2006, aj keď vo vysielaní len posledné roky. Ak by mu skončila relácia, nemusí to byť aj jeho koniec.

Táňa Šúrová pri návšteve Jojky prezradila, že od nového roku bude Budíček trvať až do 10:00.

Popredná slovenská rozhlasáčka Táňa Šúrová bude dnes jednou zo súťažiacich v /dosť trápnej/ šou Milujem Slovensko. Je menší zázrak, že ju tam vybrali, ľudia pracujúci dnes v súkromných rádiách sa vo verejnoprávnej televízii neobjavujú často. Buďme však radi,že ju uvidíme na obrazovke - tvorcovia seriálov o ňu akosi nemajú záujem a aj v dabingu pôsobí len sporadicky.

mali ste si naladiť rádio Best FM od 17. do 20. hod. vysiela československý odvar
podiel [%] celkovej počúvanosti
3. + 4. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň