Diskusia k téme Rádio Jemné

Nie som nejaký veľký poslucháč rádia Jemné, dnes som si však všimol že o celej nebývajú správy. Ak si však dobre pamätám, tak bývali tuším do osemnástej. Teraz však o celej je len doprava a počasie. Môže niekto z pravidelných poslucháčov napísať ako to je a ako bolo so správami na Jemných? Bývali? A ak áno, kedy došlo k zmene že už nebývajú?

:-) Bol by si veľmi prekvapený ako to naozaj je :-)

Z toho, ako ťa tu sledujem už dlhšie, by mal človek pocit, že nie si iba rádiový guru, ale rovno riaditeľ zemegule s patentom na rozum, ktorého sa slovenské stanice iba boja osloviť z dôvodu nezaplatitelnosti... takého pána vedúcka na pohľadanie. Je to mrzuté, ale si obyčajný niemandovský anonymný troll, ktorý rád podpichuje a radí, ale hovno dokázal. Alebo sa tým hovnom radšej ani nechce chváliť. Kamarát, šetri bajty, prsty aj klávesnicu. Hnoja je plný net aj bez teba. Google ukázal, že si celkom trápny. :-) Mier

tak to je extrémne zléééééé:-)

Ta "druha" sa vola Stanka Kašperová a posobi v divadle Jonasa Zaborskeho v Presove.

https://www.youtube.com/watch?v=pfCjzFRNkL8
Môže sem niekto napísať, kto je tá druhá účinkujúca? Jej hlas mi nie je povedomý zo žiadneho rádia.

v LV je to na 104,2 o ničom. Keď bol vysielač na Dopravnej na výškovom tak signál bol dobrý a odkedy sa ten vysielač presunul tak signál je horší. RDS ani nenabehne a to bývam na 7. poschodí asi 1,5 km od vysielača.

Vidim, že si si urobil malý bandscan v meste :)....viac menej všetko čo uvádzaš korešponduje aj s realitou...pokiaľ ide o ONE-ko tak tam bola séria výpadkov pred časom, ale teraz to šlape pomerne slušne....pokial ide o Jemne 104,2 tak vysielač je situovaný v centre mesta /stožiar Telekomu/ a nečudo že tu hrajú pomaly aj struny na gitare JM a na menej citlivých tuneroch to môže vyvolavať tento efekt...

Dnes doobeda som bol v Leviciach. Jemné Melódie majú neskutočne veľa parazitných frekvencií v rámci mesta Levice a určite aj okolia. Kamzík má v LV dosť dobrý signál (chytil som rádiá FUN, Slovensko a VLNU). Pomerne dobre mi tam hrali aj rádiá zo Štúrova (Slovensko a ReginaBA). Zobor v tomto meste hrá slušne (Slovensko a Anténa Rock). Z maďarských rádií tu má určite najsilnejší signál Kossuth rádió na 105.6 MHz. Btw, 92.3-ka ONE-ko išlo, kuvang tu písal, že v poslednej dobe táto frekvencia viac nešla ako išla. Testované cez prenosné mp3 rádio. :)

Prečo včera v KE na 98,6 nehrali čisto, ale tak rušivo, hudbu bolo počuť, nebolo to ono.

...má od marca vlastný blog: flebo.blog.pravda.sk.

pozdravujem a som s vami....viem,ze je vela hodin,ale som tu....dakujem Vam za kazde rano,po 32 rokoch som sa stretla so svojov prvou laskou a teraz prezivame krasne chvile vdaka Vam. ..my sme to vydrzali,tak viem,ze to vydrzite aj vy....ak mozte,zahrajte nam a vam Tana a Peter

Ako tak počúvam ten maratón, mám pocit, že Jemné idú hudobne ďalej od Vlny. Hrajú viac aktuálnej hudby ako som čakal.
A inak sa toto špeciálne vysielanie dobre počúva, palec hore :)

...donedávna pracujúca vo Vive Metropol a ešte predtým vo Vive je najnovšou posilou Rádia Jemné.

Moderátor popoludnia na Jemných už dnes v éteri rádia Vlna. Presne ako sa čakalo.

Mam taky pocit, ze cez tyzden poobede vysielala neaka dvojica. A teraz ti co vysielaju cez tyzden vysielaju aj cez vikend. Kto vie ci sa zvysok neobjavi na Vlne

pozerám, že sa to zriedilo aj medzi moderátormi.

http://www.rvr.sk/sk/aktuality/?aktualitaId=2783
J&T si ide svoju investiciu pridat do kosiara na Cyprus
preco to na ten ostrov pchaju, ked Cypru hrozi bankrot ???

Jemné budú vysielať Silvestrovskú party s Flebom večer od 20:00 do 01:00

Ono to nie len dnes, tento stav trva cca tyzden. Este horsie je na tom sesterska Antena Rock. Ta v Ziline uz takmer tyzden nejde vobec, vysiela sa len nosna.

Jemné idú hádam od rána bez RDS. Myslel som že sa mi scvakal Tuner no v skutočnosti krížava 106.9 MHz nevysiela RDS. Postrehol dakto?

maju novy web a robila im ho firma eFabrica, ktora patri do skupiny joj media house .... a radio services ma uz samostatny web .... http://www.radioservices.sk/
podiel [%] celkovej počúvanosti
3. + 4. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň