Diskusia k téme Rádio Jemné

Tam nie je len mreže ale ani anténa. Je tam len 8m trubka na ktorej bola uchytená anténa. Teraz je to na starej budove telekomunikácií, alebo pošty niekde pri hasičoch. To už presne neviem. Ja som staval tú anténu na Dopravnej pre firmu, ktorá vysielala pár saitov JM. Teraz tú firmu zhltol Towercom a všetky body, ktoré sme robili si prekladá na svoje budovy aby nemuseli platiť prenájom miesta.Tu ide o prachy . Pokrytie je až potom.

testol som dnes uvedenú frekvenciu a môžem len potvrdiť to čo píše Stano, že to hrá horšie než zle...zašumené, skreslený zvuk a podstatne tichšie od ostatných radii...a pokiaľ by ten vysielač prevádzkoval Towercom tak to beriem ako nepodarený žart....

to naozaj? Pretože na tejto stránke sa ešte stále píše že je to na Dopravnej ulici. Žeby bol niekde inde a potom kde? Ale ono aj keď je stereo a idem autobusom po celom meste skúšal som to a ruší to aj tak aj keď je plný signál tak je v pozadí stále šum odkedy tam tá mreža nie je. Je to na nič že to tak hrá.

To bude asi tým, že na Dopravnej už ten vysielač nie je. Bol preložený na inú budovu v rámci LV, nakoľko signál už vysiela Towercom a ten má svoju budovu v Leviciach odkiaľ teraz vysielajú. Vysielač na Dopravnej bol na perfektnom mieste pre pokrytie Levíc a okolia, ale s tým sa už nedá nič robiť. Po spustení vysielača LV na Dopravnej ulici sa krásne spojilo pokrytie od Štúrova až po Zlaté Moravce lokálnymi vysielačmi, bez šumu a roznych rušení.

Taktiež aj v Leviciach na Dopravnej ulici č.11 (výšková bytovka) to hrá zašumene moc zle to hrá. Dôvod je určite ten , pretože som si všimol že odtiaľ odpadla tá mriežka, ktorá bola na vysielači. Neviem či zhrdzavela a odpadlo to ale nie je tam a odvtedy to hrá tak strašne zle už dobré 2 týždne čo som si to všimol. Zašumene to hra keď to ide stereo a mono to hra tiež dosť zle na to ako to perfektne hralo predtým.

To ja viem, ale pri takom výkone a pri takej kóte by tu mal byť signál čistý.

Je__e Melodie idu zo Suchej hory len 10 kW.

Nech akokoľvek šachujem s anténou, tak je to na kuchynskom rádiu zašumené, ako je to u vás ? Ani tá Viva nehrá čisto. Inak mám podozrenie, že Jemné sa už zo Suchej hory ani nevysielajú..alebo idú so zníženým výkonom.

Moja chyba, viem, ze po latinsky to je s "y" a dlho som vahal, ako to napisem :) popravde po slovensky som uz pomaly aj zabudol :) ps: koniec OFT :)

Ty dávaš tomu slovenčinovi po boku...

Nie "dislektik", ale "dyslektik" je správne, veľmi častá chyba je to..to isté "dysgrafik"..

ak ta to zaujíma tak so slovenčiny som mal vždy 3-ku

Moze byt dislektik, taketo hrubky tomu napovedaju...

OMG marek, uz som tu daaavno neriesil gramatiku, ale teraz si zatal riadne vysoko "vsimly ste sy"? Ludia, co vy v tych skolach robite? Ja by som normalne odoberal volicske pravo :D

všimly ste sy už menšie zmeny v playliste?

Asi je to tak ako s Ficom, nepoznam nikoho, kto by ho volil a mal 44,4 %...

Pred chvilou som si len tak nahodne spravil taky rychly bandscan (DK) a pocuvam, ze Jemne melodie museli nieco robit s vysielacom v Liptovskom Mikulasi. Na 96.30 MHz som ich totiz nikdy na mojom stolovom sumitku nechytal. A teraz tam mam take zasumene mono (ale pocut to zretelne). Nevie niekto, ci nemenili nejake parametre na vysielaci v LM? Funradio na 95.00 a One na 107.80 MHz iduce taktiez z koty Haje (LM) chytam stale v totoznej (ne)kvalite (ale teraz uz v porovnani s JM slabsie).

Sa aj čudujem, že JM sa stále držia na 4. mieste, lebo nepoznám nikoho, kto by to počúval.

Vie niekto co je pravdy na tom, ze v Poprade bol presunuty vysielac Jemnych 103.6 z mesta na Hranovnicu?

Mne sa na tomto rádiu najviac kedysi páčili ich pôvodné jingle, tie boli výborné

Toto rádio má strašne úzky playlist. Po pár dňoch počúvania mám pocit, že tam púšťajú každý deň dookola to isté. Na niektorých iných rádiách by mi to až tak nevadilo, lebo tam zvyknú hrať prevažne novšiu hudbu. Ale počúvať každý deň staré vykopávky ako Atlantídu od Žbirku alebo Heal the World od Michaela Jacksona je naozaj silné kafe. Pre mňa je to ale aj tak počúvateľnejšie rádio ako napr. Fun, Europa 2 alebo Expres.

Dobrý deň.Toto rádio mám rád kvoli jeho hudbe.Sladáky si popočúvam občas.Nechápem vás prečo na toto rádio nadávate aké je špatné.Možno sa teraz budete snažit mi to vyvrátit že to nie je pravda.Ja mam svôj názor na Jemné Melódie.Pokiaľ toto rádio nemusíte preladte si ho na rádio ktoré vám vyhovuje.Nehovorím že počúvam iba Jemné Melódie počúvam aj iné rádia.Je veľa netových rádii čo vám budú vyhovovať.Kedysi Jemné Melódie maji projekt v ktorom mali netové rádia škoda že to skončilo.Zmenili sa za ten rok odkedy vysielajú.Možno medzi vás je nejaký človek ktorý je romantik ako ja a rád si popočúva romantické piesne na to slúžia Jemné Melódie.Pokial mi chcete v tom oponovať že nemám právdu rád si vypočujem vaše názory.Počúval som ich projekt.Ich projekt sa volal Moje rádio.Jemné Melódie maju krásne logo.Dovi dopo

Podľa http://www.power.szm.com/spravy/spravy_new.htm už spustili aj Brezno a Rožňavu.
podiel [%] celkovej počúvanosti
3. + 4. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň