Diskusia k téme Rádio Viva

Viva si dala pauzu? ide len music a jingle.....inak dobre sa to počúva

Ray Parker Ghoust buster ked píšem aspoň napíšem interpreta a ked neviem radšej nepíšem nič!

Primitivna viva zase davala krotitelov duchov.

viem, a ledva prežil,dávalo to všetky telky.
ale bude ok a vrati sa do vivy

Odkiaľ to vieš ? Je o tom na internete alebo inde nejaká zmienka ?

Spozoroval som, že už dlho nevysielal Miro Čief. Neviete, kam sa podel ?

povedal by som, ze ich tam je v sucasnosti menej, tak sa snazia doplnit tim. ked niekto odide, tak predsa za neho musia najst nejaku nahradu...

Co tym Viva vlastne sleduje,ak strieda moderatorov.Kto bude dalsi?

Brano Bajus je herec Trnavskeho divadla - pozri foto: http://www.djp.sk/zamestnanci.php

Na Vive vysiela (pre mňa) nový moderátor Braňo Bajus. Poznáte ho ?

vecerne vysielanie ma pod palcom Buck,Via,Cief aspon to bolo tak..a Jano Meciar rano vysiela:)

nechcem byt ironicky, ale mozno tym zasadnym projektom (slubovanym) mysleli len navrat makaru do vysielania :D

Presne ako hovorite, ja si ho tiež pamätám z Twistu a zároveň prešiel aj do Vivy, to, že vysiela je celkom dobre... inak kto ešte iný vysiela večerne vysielanie vo Vive?
a btw. Jano Mečiar ešte vysiela ráno? V poslednom čase som sa od počuvania Vivy dosť odklonil, tak ani neviem, čo je tam nove ... (i keď nove tam tak skoro nebude asi nič :)

Marek Makara vobec nie je novy moderator... On robi na Vive, aj ako pisal Milannco, vysielal aj na Twiste.. A co sa jeho moderatorskej kariery tyka, tak posobil v slovenskom eteri este davno v 90 rokoch, ked zacinal na Forte, on tam bol jednym z prvych moderatorov, si ho pamatam este z obdobia 93 roku... Takze nie ze je novy, ale on je uz stary moderator.. A som velmi rad, ze moderuje aj dnes vecer, pocuvam ho a pripomina mi to stare casy, kedysi davno z 90 rokov...

marek makara moderoval isty cas aj v twiste, neviem ci nahodou nerobil plynulo vo vive nejaku robotu mimo moderovania, obcas som ho zapocul citat reklamy tusim

Na Vive vysiela nový moderátor - Marek Makara. Jeho hlas je však z éteru známy.

Zda sa ze viva ma sakra problemy s vysielacmi - Prievidza off, Kosice off, Lucenec off, po planovanych ani chyru ani slychu. Takto sa veru dalej nepohnu. Asi by mala rvr urobit bububu...

asi tak jeden dva týždne dozadu registujem výpadok frekvencie 96.00 z Detvianskej Huty-Táňova,,,,,,+podľa mojich informácii malo byť začiatkom septembra spustených 9nových frekvencii pridelených v licenčnom konaní ešte z mája2007,no napríklad vysielač Strážske /komín chemko/ mal,ale ešte stále nevysiela z kóty Ščobík pri Snine,,,,,,,

Úplne s Tebou súhlasím ale s tím nočným vysielaním asi neuspejeme.
podiel [%] celkovej počúvanosti
3. + 4. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň