Diskusia k téme Rádio Viva

podla vsetkeho mas pravdu, lebo jednak ju ukazuje ako moderatorku na webe a ked vysiela via vargova, tak ma este stale aj technika... jedine ze by tam bola jana bardosova :D. a pripajam sa, ze toto vysielanie posobi veselsie :)

Za mixom je zrejme Zachenska, tahala sama aj nocne, kym ich nezrusili. Ale vysielanie vo dvojici by mohlo ostat, je to zivsie takto.

dnes vecer vysielaju spolu martina zachenska a via vargova...to len mimoriadne ci je to nejaka novinka? este by ma zaujimala, ktora sedi za mixaznym pultom :D

hmm ostatne radia su zdivocene ako dnesna doba :-))) takze v dnesnej dobe je IN ja som fun radio

Zaspal si dobu, uz je to Viva, nie Twist.
Zaostale to radio urcite nie je, skor tie ostatne by som nazval prilis zdivocene. :)

Neviem prečo by bolo zaostalé rádio. Skôr ty si zaostalý... Je to rádio, ktoré hrá prevažne staršiu hudbu!

Lebo to stale pocujem od kolegu, vzdy ked pocujem kalerab tak musim sa stazovat. Som vystaveny skodlivemu vysielaniu. Ja nie som trapny, twist je trapny.

a tebe to neda, ze to tu furt dokola opakujes? si na smiech :D

Radio viva hrá najvacsie kaleraby vsetkych cias. Je to zaostale a konzervativne radio.

akože ten úžasný vysielač Snina Ščobík čo sa týka Vranova nula bodov.neporovnateľne lepšie idú /Michalovce hôrka/99.00

dnes rano o 5.00 som nato prisiel. ale to uz je jedno, ci vcera vecer, alebo dnes nad ranom :-)

Viva na freq. 99,0 Michalovce uz bezi od dneska.

aj ja mam velmi cisty a kvalitny prijem

VIVA Rádio konečne v Košiciax, super zvuk aj signál.Pokračujte v tom aj nadalej.

Piatok počúvam a Alexander Štefuca moderoval poobedné vysielanie?

To že Rádiu Viva nefunguje vysielač v Prievidzi už asi od marca ich vôbec netrápi???Nech teda vrátia frekvenciu do licenčného konania a nie ju zbytočne blokujú!Mne by v PD aj tak nechýbali

Na tejto stranke je uvedene za z koty Scobik sa vysiela aj Radio Kiss taktiez s vykonom 10 kW.Zaujimave ze po prekoordinacii 88.5 na Scobik to u mna stale hra obstojne (aj ked samozrejme teraz ovela horsie ako zo Strazskeho).Zaujimave ze Kiss z tej istej koty s rovnakym vykonom (aspon podla tohto webu) ani tuk.

Z komína sa už vysielať nebude, signál ktorý prijímaš je zo Ščobíka. Nie je technicky možné prevádzkovať takto blízko vysielače na rovnakej nosnej aj keby boli synchronizované.

Vdaka za fundovanu odpoved.
ty pracujes v Radiu Viva alebo si nejaky technik ? :)
Cize potom sa z komina Chemka nebude vysielat uz nic?Resp. vysiela sa este alebo to 88.5 ktore tu chytam je uz zo Sniny?

Presun na Ščobík reprezentuje niekoľkonásobné zhodnotenie frekvencie Snina, pokrytie Michaloviec zo Ščobíka je takpovediac pokrytie od "chrbta". Vysielanie pokryje kvalitne severovýchod - Snina - Humenné - Vranov. Vihorlat vrhá tieň práve smerom na juhovýchod, preto nová frekvencia pre Michalovce. Už onedlho ...

V Michalovciach som na 88.5 Mhz nepostrehol ziadnu zmenu, cize predpokladam ze sa to stale vysiela z komina Chemka.Ak je pravda ze sa to uz vysiela zo Scobika ako je mozne ze to stale funguje asi aj z Chemka?To sa nerusi?Ved Viva si tu skoordinovala pre Michalovce frekvenciu prave koli tomu ze 88.5 sa mala presuvat na Scobik.Nejak tomu nerozumiem.Pls vysvetlite mi to niekto.
podiel [%] celkovej počúvanosti
3. + 4. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň