Diskusia k téme DVB-T na Slovensku

Vo Veľatoch chytíš CH 64 Makovicu. Na sito by to malo ísť. Nezabudni ho dať do vertikálu!

...udelila licenciu na televízne digitálne celoplošné vysielanie programovej služby SAT 3 žiadateľovi Ján Kadlevič;

Obec Veľaty okres Trebišov.... signál z Makovice 64 k dá sa chytiť signál aj u Heringeša,alebo dubníka ?? dik za odpovede

To by som sa stavil, že niektoré informácie viem lepšie ako šéf Towercomu.

Dobre poznám aj občanov Hornej Nitry, naivní, čo uveria všetkému.

Tusim si zjedol vsetok patent na rozum na vychode... Sa tvaris, ako keby si bol veduci technik v TWC, ktory vie vsetko! Ja neviem a len som uvazoval... A vobec mi to netrha zily, mam kablovku a ta ide stale. Rovnako ako 3/4 naroda...
Nabuduce sa kludne vyzur v jednom prispevku, nie v 4.

Zruš si ten nick Nevedko, pretože vieš všetko. Dik.

Momentálne zverejnené odstávky
20.4.2011 11:00 16:00 1 Trenčín - Nad oborou
20.4.2011 10:00 12:00 1 Bardejov - Magura
20.4.2011 10:30 13:30 1 Košice - Makovica
19.-21.4.2011 8:00 19:00 1 Námestov o - Magurka
18.-21.4.2011 0:00 24:00 2 Námestov o - Magurka

V prípade Dubníka sa analóg nedá obnoviť kvôli spustenému Heringešu.

To čo si napísal je totálna kravina. Anténny systém na Makovici je definitívny od 05. 12. 2009. Ako pustia analóg do nových antén, keď sú vertikálne?

Vysvetli mi, prečo sa nedá Makovica spustiť za deň a pomot tu niečo píš.

Moc sa tomu nečudujem,práce sú z lokality NAD OBOROU,JOJ vysiela z Javorníku.

Kľuci vy to inak prezivate! Neda sa vsetko urobit za den, dajte im cas. Vidno, ze su to vcelku babraci, no skusme im verit, ze sa im podari nieco aj spustit. Snad nenechaju povypinaneho pol Sk cez sviatky. Mozno instaluju nove anteny a opat to este spustia v analogu na vikend... Ved uvidime.

Tak to je totálny bordel. Ja nerozumiem, prečo rozbabrali toľko vysielačov a žiaden nedokončili. Uvidíš, ešte pôjde na CH 57 DVB-T aj analóg, tak ako od 30. 05. 2011 v Poprade pôjde na CH 24 DVB-T aj analóg.

Včera cez deň sa miesto vysielania TV JOJ objavila informácia o ukončený anal.vysielania TV JOJ.Večer aj teraz , znovu vysiela TV JOJ.

Mimochodom, žiadnu odstávku som ráno nezaznamenal. Myslel som si, že SM a MAK spustia do VN, ako MUX1 do Vianoc, ale mýlil som sa.

Máš set-top box? Skúšal si Skrzyczne CH 38 a CH 62? Ja by som si SKYlink, CS link a Magio nedal, hoci by som nepozeral televízor rok.
podiel [%] celkovej počúvanosti
3. + 4. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň