Diskusia k téme Pre redakciu

Chvalabohu, ze tu nie je ziadne more zltych lopticiek. Nic nemenit, lebo okrem lopticiek tu bude more cervenych vykricnikov s dovetkom "!!!!Richlo kim to nesmazu!!!" a rozne random vlajky a emotikony zo zasobnika vasej klavesnice. Stacia nam ASCII smajle pri tych (‿|‿), ktore tu obcasne zdielate ¯\_(ツ)_/¯

Skôr myslel v grafickej forme, čiže pekné žlté guľaté slniečko s úsmevom......

Ked napisem smajlik, sice sa mi zobrazi, ale ked ho odoslem tak sa mi ukaze len otaznik, cize system nepozna taky znak

Navrhujem zavedenie možnosti vkladania smajlíkov v grafickej forme.
Ďakujem

Doteraz mate pri rocku ze zvolen a ziar nad hronom su planovane, pricom od piatka idu. A este pri rocku nemate rds pty, pi a ci vysiela rt, tp, ct, af atd…

95,3 MHz Rožňava - Kozmonautov 4, obytný dom Detské rádio
102,0 MHz Rožňava - Edelényska 3, obytný dom Rádio Košice
Nie je aj Detské 95,3 MHz na stanovišti vysielača Rádia Košice?

Mohli by ste doplnit priblizne pokrytie u vela vysielacov, napriklad skoro ziadny vysielac detskeho radia nema modrym vyznacene pokytie…

V podstránke Frekvencie máte pri DAB+ vysielači 12A Prievidza chybu - má tam byť v zozname rádií uvedené Rádio Regina Stred a nie Západ, ide o jednofrekvenčnú sieť s BB a ZI.

https://www.radia.sk/diskusia/temy/49_radio-sloven…
Môžete zmazať vynechané riadky? Nevedel som, či resp. o koľko sa URL odkazy skrátia.
DÍK!

Zbytočné riešiť, ja som sa tu už opakovane (dokonca presne v tejto téme) venoval podobnej nezrovnalosti pri Nilsovi Sjöbergovi.

Nájdi rozdiel ;)
https://www.radia.sk/pesnicky/22101_jaroslav-filip…

S tým redakcia nemôže urobiť nič, ak to majú zle nahodené alebo to vôbec nemajú nahodené v systéme na Vlne. Ak je chyba, tak na strane rádia

Melody má iného majiteľa ako mali Jemné. Ten krátky čas pred rebrandingom samozrejme nepočítame. To je ale aj tak jedno, nie je dôvod spájať tie témy. Prečo, som písal nižšie

A pokial viem, the end malo ineho majitela ako aligator a ba radio ineho ako the end, len prebrali frekvencie…

Aký v tom vidíš význam? Veď kedy naposledy niekto dával príspevok do témy o Rádiu Jemné? Nikto tam neprispieva a ak by aj niekto prispel, predpokladám že by to bolo o tom, keď Jemné ešte existovali. Nie je absolútne dôvod to nejako riešiť. Podobne ako nie je dôvod spájať témy The End, Bratislavské rádio a Top rádio do jednej témy, takisto nie je dôvod spájať do jednej témy ani Jemné a Melody
podiel [%] celkovej počúvanosti
3. + 4. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň