Diskusia k téme Pre redakciu
Dnes tu veselo spamuješ aj ty, takže najprv daj seba do poriadku a potom môžeš riešiť spamera číslo 1
Je uhorková sezóna, slovenské rádiá nerobia nič a Didiana hrá golf v Tatrách....
Halo redakcia? Spime? Kde sme? 18 dni bez clanku a uz vyse mesiaca tu tolerujte spammera ktory tu zalozil uz 200 tem… dokedy toto bude pokracovat?
Ja sa tiez ospravedlnujem, ze som sa trochu na teba nahneval. Ale musis pochopit, ze na webe o slovenskych radiach je tu vselico. Je tu strasne vela tem, ktore by sa mali vymazat, ale su tu roky. A myslim si, ze na kazde polske radio jedna tema, je zbytocne. Tolko tem nemaju ani madarske, rakuske ci ceske radia. Bohate postaci pisat do temy polske radia, popripade zahranicne radia a dab+ v zahranici…
Ty akoze o com? “Príspevky zvyčajne vytváram preto, lebo by som si jednoducho rád našiel svoje miesto na fóre, takže by som to nenazval spamom.” Myslis ze to niekoho zaujima? Tvoj nazor na polsku sutaz v radiu? Alebo to, ze chces aby v slovenskom radiu hrali polske pesnicky? Miesto toho, aby si podakoval ze ti niekto povie kam mas prispevky posielat, len odvravas alebo to rovno ignorujes.
Admini maju zrejme dovolenku, lezia na plazi a nas tu nechaju trpiet :) Nechapem, preco clovek, co za 3 roky zalozil vyse 200 tem a za posledny mesiac asi 70, tu este je. Treba diskutovat zrejme na inych strankach. Ja hlasujem za ban a aj za to, aby tu bolo obmedzenie zalozenia iba 3 temy za den.
Tu máš tému o poľských rádiách
https://www.radia.sk/diskusia/temy/1348_polske-rad…
A nemusíš neustále zakladať nové témy.
Rozmýšľaj pred tým ako niečo napíšeš a nauč sa to prekladať do slovenčiny, lebo mnohé tvoje príspevky nedávajú žiaden význam.
Tu máš príklad
" toto spektrum začína ustupovať"
Vysvetli čo to znamená....
Ako to tu myslíte vážne?
Vďaka poliakom tu vznikol chaos a neprehľadnosť.
Väčšina diskutujúcich začína byť poriadne naštvaná.
Je tam zmena názvu z BP Media s.r.o. na Mediálna a kultúrna spoločnosť Topoľčany, s.r.o.
Moje všetky heslá si pamätá Google. Tie heslá sú tak krkolomné, že sa to ani nedá zapamätať. Stačí používať Chrome na počítači aj v mobile, dovoliť spoločnosti Google pamätať si a ukladať heslá a potom už nikdy problém s heslom nebude naprieč všetkými možnosťami kde chodím na net a som prihlásený do googlu. Takže také rady posielať si mail sám sebe by som až tak vážne nebral
To akoze vazne budete ignorovat nazory nas, diskutujucich a nechate tu takmer 50 zbytocnych tem jedneho spammera?
Mam ulozene v aplikacii hesla na iphone, no toto som nemal :) uz je samozrejme ulozene
Pošli si sám sebe email, kde budeš mať heslá - iste máš dve adresy. Iste máš v mobile poštového klienta, kde ti prichádzajú maily. Prípadne si to vytlač na papier a založíš niekde, kde máš dôležité dokumenty :-D
A naco? Uz ti to kazdy vysvetlil. Tie temy budu mat 3-4 prispevky a potom 10 rokov koniec. Sam som zalozil asi 4 temy z toho iba jedna bola ta kde sa aj diskutovalo. Tak som sa na to vykaslal a pisal som do zabehnutych tem. Preco to nespravis aj ty?
Je tu bordel, ani české rádiá nemajú samostatné témy pre každé rádio, rovnako to platí aj pre maďarské alebo rakúske.
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2025 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň