Diskusia k téme Pre redakciu

Aspon ja poznam takmer vsetky ceske stanice, kedysi sme boli jedne stat, mame velmi pribuzne jazyky, ale co sa tyka Polska, prilezitostne si pustim Polskie Radio, napr. vaznu hudbu Chopin, viem este, ze existuje Radio Zet, Radio Maryja, ktore vsak nepocuvam, a tym to hasne.

Sú tu témy, ktoré zaujímajú diskutérov. Z tebou založených tém ani po niekoľkých dňoch nikoho neoslovila... Tak ak majú zmysel? Len aby tu boli?! Zmysluplná diskusia tu skončila pred rokmi, posledné roky sú tu tak tri zaujímavé príspevky za týždeň... Pokojne sa stavím, že poľské témy zostanú v tomto stave /ak neskončia v koši/ naveky...

Z toho, čo som si všimol, je na tomto fóre dokonca veľa tém o českých rozhlasových staniciach, čo ma inšpirovalo k vytvoreniu týchto tém pre poľské stanice. Témy, ktoré som vytvoril, by som chcel venovať predovšetkým používateľom z pohraničných oblastí, ktorí sú na druhej strane hranice, rovnako ako ja, a vo všeobecnosti tým, ktorí majú vďaka dosahu alebo internetovému príjmu prístup k pozemným staniciam z mojej krajiny.

Toto by dávalo zmysel niekde na poľskom fóre, a nie na fóre, ktoré sa primárne zaoberá slovenskými rádiami. Toľko tém nemajú ani české rádia.

Nemyslím si, že by to bol dobrý nápad, pretože hromadenie vlákien o rôznych vysielateľoch a v prípade rozhlasových staníc by spôsobilo chaos. Preto som vytvoril samostatné témy, ktoré nadväzujú na české a poskytujú priestor na samostatné diskusie.

Všetky tieto poľské zázraky treba hodiť do jednej témy. Žiadna z tých tém nikdy nebude mať viac ako 5 príspevkov a na to tu spamovať naozaj netreba. Dosť veľký "bordel" tu je už aj bez toho...

Zameriavam sa iba na vysielateľov na pozemnej strane televízie, nie na satelite. Navyše, pri tvorbe tém som sa inšpiroval podobnými riešeniami v prípade staníc z Českej republiky, ktoré majú svoje vlastné témy.
Mimochodom, chcel by som požiadať o vymazanie tejto témy, ktorá mi celkom nefungovala: https://www.radia.sk/diskusia/temy/3116_w-polsce-2…

Teraz televizie? Takze podme teraz vsetci zaspamovat prehladne forum vsetkymi tv vysielatelmi a kanalmi ktore sa daju naladit či druzicovo chytit na slovensku...to by ich tu bola tisicka...naozaj redakcia vyrieste to.. zbytocne sa to tu prehlcuje.

Ďakujem redakcii a používateľom za skvelú stránku a komunitu

Myslím si, že by bolo lepšie ponechať témy tam, kde sú. V prípade potreby ich bude ľahké nájsť.

Netreba ich vymazávať, tieto príspevky stačí presunúť do diskusného vlákna o Poľských rádiách, aby to všetko bolo na jednom mieste.

Nemyslím si, že je to spam. Tieto vlákna som vytvoril len preto, aby sa dali použiť na informovanie aj na riešenie problémov s recepciou, ak to bude potrebné.

Áno, to, aby ich administrátor ideálne vymazal, pretože ten spam je fakt strašný.

Pre istotu som dokončil vytváranie tém o poľských staniciach, takže ak by ste niečo potrebovali, odporúčam vám ich navštíviť.

Navrhujem príspevky z dnešných tém od diskutéra @Poland presunúť do témy Poľské rádiá ( https://www.radia.sk/diskusia/temy/1348_polske-rad…
Nič proti poľským rádiám, ale cca. 30 novozaložených tém na radia.sk o rádiách v tejto krajine za jeden večer je priveľa aj na koňa.
Viacerí z nás počúvajú zahraničné rádiá a témy jednotlivo pre každé rádio nezakladajú...

Uz vysiela letny stream fun radia. Prosim, pridajte ho.

Navrhujem zmenu spôsobu informovania o počúvanosti.
Namiesto textu vytvoriť prehľadnú tabuľku, kde by boli nasledovné stĺpce:
1. Názov rádia
2. Počúvanosť v aktuálnom prieskume v tisícoch poslucháčoch
3. Počúvanosť v predchádzajúcom prieskume
4. Rozdiel v počúvanosti (+ červená šípka v prípade poklesu a zelená šípka v prípade rastu)
5. Počúvanosť vo prieskume z rovnakého obdobia z predchádzajúceho roku
6. Rozdiel v počúvanosti
Ukázalo by to, či je rádio úspešné a má stabilných poslucháčov, alebo či má rádio z dlhodobého hľadiska klesajúcu tendenciu počúvanosti.......

Navrhujem redakcii usporiadať súťaž o najlepšieho rozhlasového moderátora na Slovensku. Cena by sa moderátorovi odovzdávala slávnostne v rádiu v ktorom pracuje. Bola by to postriebrená plaketa s vyrytým motívom rádia a rokom výhry. Spomedzi hlasujúcich by sa vyžreboval jeden, ktorý by dostal nejaké menšie DAB+ rádio.

tak uz nam ho spustili v plnej krase ci este len testuju?

dobrý večer až dobré ránko, ahojte môžem sa opytáť kedy bude už riadne spustený dubník s novými anténami už chcem počúvat kvalitne Melody, Funrádio a SRO 1,REGINA V už dnes malo to končiť to obmedzenie až piaotk 13.6. a bolo to plánované od 19.5. do 4.6. a sa to presunulo o týžden neskôr do dnes malo byt a bude do piatka asi až pondelok 16.6. bude opäť prevádzkovany dubník na novo. Dakujem,dovi.

Modernizácia sa odhadovala na tri týždne, takže najskôr asi budúci týždeň.....

Mate niekto nove info kedy bude spusteny vysielac Dubnik vdaka

halo redakcia prečo neupravujete frekvencie tie 3 volné ktoré boli dnes pridelené ste zaspali takže to oprávte do zajtrajšieho dna kedy vám to vyjde môžete ja best fm dat preč plán na 90.8 už ide tam som teraz zistil že tak je a oznámit článok.
podiel [%] celkovej počúvanosti
3. + 4. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň