Diskusia k téme Pre redakciu
Dobrý deň!
Bolo by, prosím, možné pri jednotlivých rozhlasových staniciach, popri playliste a ďalších informáciách, doplniť a uvádzať aj programovú štruktúru daného rádia?
ĎAKUJEM.
Ja som si teraz spomenul, že tieto dáta zverejnila prednedávnom česká stránka mediaguru a tam boli uvedené aj Tebou požadované informácie. Písal som o tom aj v diskusnom vlákne "počúvanosť slovenských rádií".
hej to vidím, že Median zverejnil PDFko k tomu ale predsa len je to osekané ešte viac ako dáta, ktoré poskutujú redakcii Radia.sk Úplne tam uchádza napríklad vývoj počúvanosti Rádia_Fm, neobsahuje to ani počet poslucháčov v tisícoch a pohyb medzikvartálne.
Je zbytočné zverejňovať kĺzavé dáta, lebo rebríček je stále a všade rovnaký. Navyše sa z nepochopiteľných dôvodov nezverejňujú detailné dáta, kde by boli všetky rádiá a počúvanosť podľa krajov....
Ahoj, už mali byť dávno zverejnené výsledky prieskumu MML-TGI od Medianu za Q4 2024 - Q1 2025 a Q1 2025 - Q2 2025, kĺzavé dáta. Čo sa s tým deje?
Ja som to tam našiel, nemusíš sa báť. Ale predpokladám, že pre iných diskutujúcich by bolo lepšie nájsť to na stránke radia.sk.....
Našťastie si vieme poradiť aj bez redakcie, ktorá už pravdepodobne nemá platnú zmluvu s Medianom, aby mohla tieto veci ďalej zverejňovať. Hľadať však môžeš na https://www.median.sk/sk/
Ty ako človek ktorý nemá nič spoločné s nijakým rádiom to prečo potrebuješ vedieť? A čo myslíš, môže redakcia považovať za potrebné zverejniť ti to cez túto cestu? Ja na to nejaký názor mám, možno redakcia má názor iný, kto vie
Chýbajú posledné dva prieskumy
3-5/2025
4-6/2025
Prieskum ukazuje klesajúcu počúvanosť Expresu z 29.1 → 28.9 → 28.8
Posledna vlna zverejnena na radia.sk je 3+4 2024, a to uz davno mame 4+1.2025 a o par tyzdnov vjde 1+2.2025, kedy budu zverejnene tu?
https://ibb.co/rKF31YgH Precitaj si ten dlhy text a respektuj to. Dovidenia
Osobne by som nevidel problém, keby všetky príspevky o poľských rádiách boli v diskusnom vlákne Poľské Rádiá. Nepovedal by som ani mäkké F. Ale nie takto rozbité, kde je niekedy jeden príspevok a už dva týždne tam nikto neprispel....
Nie je zlé si tu prečítať aj názor človeka z Poľska. Keď to je k veci. Len by to malo byť v nejakej rozumnej miere. A tam je problém, rozumná miera bola poriadne preskočená
Mimo si jedine ty. Pred tvojim spamom tu bolo 2031 tem (ano, zapamatal som si to) a teraz ich tu je 2185. Vsetky si mimochodom zalozil ty. To je 154 tem a este k tomu si pred par rokmi ich zalozil aspon 50. Toto forum je ohladom slovenskych a popripade zahranicnych radii. Ale tolko tem kolko si zalozil ty nemaju ani ceske, rakuske ci madarske radia. Tvoje znalosti slovenciny su bohuzial zalostne a tvoje odpovede su nezmyselne. Preto by som bol rad, ale zrejme aj ostatni ak by si obmedzil prispievanie na toto forum. Dakujem
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2025 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň