Diskusia k téme Najlepšie rádio

Ja sa tiež pripájam, VIVA je po hudobnej stránke jednotka, moderátori sú tiež kvalitní a pozitívne hodnotím, že vysielajú non-stop moderovaný program vrátane dopravy celú noc. Držím im palce. Tuším v piatok alebo v sobotu čítal v noci dopravu Tomáš Novotný (exTwist), neviete o čo šlo? Čo ho skúšali? :)

tak tak..ja sa len s radostou pripojim k Vive, a co tam po prieskumoch:-) hlavne ze hraju tie nase:-))

ja sa nemožem ubranit dojmu....pre mna jednoznacne VIVA, perfektne nastavena hudba, moderatori ani nehovorim...proste radosť pocuvať

Ahojte. Tu je Laci. Jednoznačne Viva. Super skladby. Aký máte na to názor? Máme aj katolícke rádio Lumen. Podnetné relácie, pokojná hudba. Ahojte.

momentalne z celoplosnych - VIVA!!!!!!! Skveli moderatori, dost dobra hudba! VIVA...!!!!!!

aha no tak podla jednej relacie hodnotis že Expres je naj?

Expres je opakovačka dokola. Fm je super, ale ešte lepšie je rádio Viva. Hurá, máme kresťanské rádio Lumen na slovensku. Pán Boh je zmysel života.

RADIO VIVA-hudba podľa môho gusta/nie všetko,ale hlavne 80 ´s/

A preto aj maju taku pocuvanost aku maju. Gulas zlozeny od ludoviek po techno sa dnes uz nenosi :)))

patrite medzi najlepsie radia lebo vzdy ked hladam nejaku prijemnu hudbu tak vzdy ju nakoniec najdem na radiu VIVA.Tak Vam chcem vsetkim v radiu popriat vela uspechov, dobrej nalady a vela zdravia vsetkim v roku 2007.Ahojte

vzdy potesi aj starsia pesnicka aj od Kaju aj bony M a zaklad dobrej nalady je to co rozprudi krv v zilach a nie vsetky moderne hity

ja osobne Vivu nemusis a co nemusim to nepocuvam

Lenze Viva nekopiruje Expres ani tak v hudbe ako v ostatnych veciach...

kazdy tu len kritizuje ktore radio koho kopiruje!!!a v com v hudbe??A co maju hravat,ked takmer vsetky radia hraju to iste.Kzdy vysielatel chce zaujat svojho posluchaca a cim inym ked nie hitmi.

Hmm, a v com? Z 80% okopirovany Expres, nic viac...

Ale Parcifajka,určite je VIVA o 100% lepšia než FUN.

viva je najhorsie a najlepsie je FUN
a smejko urcite to neni viva
podiel [%] celkovej počúvanosti
3. + 4. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň