Diskusia k téme Najlepšie rádio

Táto primitívna téma sa tu ešte stále omieľa, tak ako verklíková hudba na rádiu VIVA!!!???

Suhlas takisto. Druhykrat zaliata kava tvariaca sa ze je cerstvo zomleta. Panta Rei.

Ešte si to nepočul/a... Skôr to radio.sk bude outlet, niečo, čo vyšlo z módy:)

najlepšie bude toto rádio podla mna...stará klasika..

Radio_FM. Kvalitka. Vypocut si Franz Ferdinand alebo Muse nazivo z vysielania, to ziadne radio u nas neponuka.

rádio HEY! niet o čom ... ale myslím si, že toto je zbytočná téma, keďže každý počúva to svoje rádio a má na to právo. Každe jedno rádio je pre toho svojho poslucháča to ,,Najlepšie rádio,,

Fm pocuvam len obcas,doporuc dobre relacie,mozno zmenim nazor,v minulosti som dost pocuval "stare" RockFM,teraz skor tieto,co som napisal.Davno su casy ked som mal 9 a Desmood nejako nemusim,skor tanecna hudba je moj vkus.

sorry ale tvoj príspevok mi pripadá ako ked malé dieťa vkladá do úst dospelácke slová.
..."dynamicke radio,terestricky signal,castokrat opakuje..."
Skús _FM a zabudneš na Expres,Vivu a GoDeejay.Ak ovšem nemáš 9 a nechodíš na koncerty Desmodu ...

Pre mna asi Expres,Viva,GoDeejay-aj ked expres castokrat opakuje za den poniektore skladby,je dynamicke radio,GoDeejay u mna len cez net,bo terestricky nemam signal,ale aj ten stream im nejak hapruje.

Mem jedno radio, ktore u mna hra non-stop. Aj ked vysiela pre istu komunitu :-) vela sa tam toho nenahovori, ale hudbu hraju excelentnu. Ide o : http://radio.rogy.cz

SK/ SRo4_FM,VIVA a BEST. CZ/ČRo1-Radiožurnál,ČRo2-Praha,HELAX 93.7,PL/PR3-Trójka,RMF-FM,CCM

rado FM zarucuje kvalitu. aspon co sa hudbu a informacii tyka. obcas ujdu aj moderatori.strasne vela ludi v okoli a este aj za okolim pocuva fm radio a snazi sa vysielat jeho posolstvo dalej. nerozumiem, preco ma taku malu pocuvanost? je to trosku uzsie orientovane radio /resp. orientovane na kvalitu:/, ale tie dve percentna sa mi zdaju ako obrovsky nezmysel!

Nevidim dovod prisnej regulacie eteru... Sme prilis maly trh a pokial by bolo rozhlasove vysielanie este aj regulovane nejakymi nezmyselnymi kvotami, tak sa na to vsetci vykaslu a budeme tu mat tak akurat okruhy SRo, z toho 2 duplicitne :)

...a dalsie na to, aby prali. Samozrejme nie pradlo.

Ty to vzdy "zabijes" tym, ze je to biznis. Tym len potvrdzujes moj nazor, ze vyuzitie eteru ako limitovaneho prostriedku by malo byt prisne regulovane a nie ponechane volnemu trhu. Potom je to naozaj len biznis, t.j. zumpa.
podiel [%] celkovej počúvanosti
3. + 4. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň