Diskusia k téme Najlepšie rádio

podla mna je najlepsie radio RTI..::)..rada ho pocuvam ..v poslednom case...mozno nieje najpocuvanejsie radio.:D: ale niekde sa vela keca inde hadze vela rekla..:D no mna zaujalo hlavne koli vyber niekotorych piesni..aa radio je hlavne o tom...proste pohodicka som spokojna..:D..

Niekedy je možno obyčajná regionálka lepšia ako celoploška, skúste napríklad rádio WOW a uvidíte. Som v poslednej dobe jeho veľkým fanúšikom.Vyskúšajte a uvidíte.

Skoro kazdy nadava na Expres ake je to posrane a ubohe radio /aj ja si myslim/ a predsa je stale najpocuvanejsie. Otazka je, dokedy?

najdi si niekde v slovniku co je to narcizmus...

a v 90-tych rokoch Twist.

Najlepsim v historii zostava stale DCA radio. Dnes je uz aj jedno ktore radio si naladite aj tak hraju takmer vsetky to iste. Plusy DCA radia ktore su v inych minusy:
+ velmi bohaty program
+ relacie sa od seba lisily aj hudbou
+ vela tanecnej hudby aj tej menej znamej
+ zivot, tam to zilo
+ hrali aj starsie aj ine zanre no proste vsetko co je dobre
+ neobmedzovali sa iby na 20 - 50 sucasnych najhranejsich
Pravda o radiach aj na mojej stranke: http://www.fullyallgood.com

ja je lumenik je to fajn dakujeme ti pane

Najlepšie rádio je FUNRADIO. Je najhrávanejšie rádio na Slovensku. Všetky rádia sa môžu schovať!! ,, Kto počúva tieto vlny je PÁN, naladte si viac hudby viac FUN" FUNRADIO
Nejaké pripomienky piste na pis4ko@azet.sk FUNRADIO

co by uz malo byt lepsie?posrane expres?na FM-ko sa na Slovensku jednoducho nikto nechyta!nez zije kvalitna hudba,dobri moderatori a moderny zvuk! a nech iju aj ti ko..ti, co zrusili frekvencie FM v Ziline,Nitre a inych univerzitnych mestach!som teraz stastny clovek!mam vkuse vypnute radio.radsej, ako pocuvat tie sracky na ostatnych "radiach"

Naj je radio_FM. Skoda ze uz ho nemozem pocuvat.Nech zije Regina :(

Čo sa týka SK rádií, mojí favoritom je jednoznačne FM, Super hudba, ľudia informácie zo sveta filmu,technológíí. atď kopec skvelých pesničiek na želanie.Sú to vyslovene najväčší profesionáli na Slovensku, ktorí sa za nejaký čas vyprofilovali na svoj terajšiu úroveň. Aj SRO 1 ešte ujde. Mojím obľúbeným bolo aj Funrádio, ale za posledné 2 roky som obmedzil jeho počúvanie, lebo sú tam zlé pesničky a veľa reklamy, klesli na dno, neviem či sa od neho ešte odrazia. Expres je taká kôpka amatérov, ktorí zaveľa nestoja, len sa trochu snažia do všetkého fušovať,verklíkujú to isté dookola,o Jemných melódiach nehovoriac.Je tu ešte zopár regionálnych rádií, ktoré občas pri práci s PC počúvam a majú celkom slušnú úroveň, no v aute, alebo na Hi-fi veži ich nenaladím.

RADIO_FM 4EVER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!

nechajte nam fm
fm pre cele slovensko!

mne sa paci ONEradio chytam ho vo ZV, su fakt profi nato ze je to regionalka. ved skuste www.oneradio.sk

naj je BA metropolitne SITY radio ktore cuvam cez net...
www.radiosity.sk

A ja si myslm, ze je to lokalka GO DeeJay.Skoda,ze nevysielaju celoplosne.

aj podľa mňa viva,hlavne v noci, keď vysiela P. Hurajt

kolko ludi tolko chuti,ale co sa tyka kvality hudby,nemam na mysli komercnu hudbu,urcite najlepsie fm radio.

Hovoriť o najlepšom rádiu je presne to isté ako hovoriť o počasí s výnimkou Juraja Mokrého, to čo on moderuje je úbohosť a primitivizmus, tomu by mali dať do rúk choré voly a dať s nimi zvážať drevo.Potom by si cenil poslucháča a TV diváka a mohol by trebárs začať moderovať šerm.
podiel [%] celkovej počúvanosti
3. + 4. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň