Diskusia k téme Rádio Viva

tu sa neriesi slovenska sporitelna, ale radia, konkretne Viva, tak pis k veci a nie hluposti. Ked mas problem zo SLSP, tak napis na ich stranku, alebo jednoducho zrus ucet. Okrem ineho nie kazdy pracuje s klientmi, tak zvas co pises.

Alex a dopravné správy sú super, chlapci to vedia

vidim ze v slovenskej sporitelni nemaju co robit kedze prispievaju do diskusii v pracovnom case...keby sa radsej venovali poriadne klientom

ten sa tam absolutne nehodil, J. Meciar je mozno dobry v spravach, ci v radiu alebo v telke, ale urcite nie v rannom vysielani. To nech tam radsej ostane Alex.

nieco taketo: http://www.rtlradio.de/index.php?ID_KAT=4&LANG=DE

...ty nepoznas format VIVY?aky Slavo, nic proti nemu, ale nie vo Vive-nijako, ani prejav ani hlas

co tak rano so Slavom (predtým OKEY) namiesto Alexa?
bolo by to mozna lepsie

nech tam vrátia J. Mečiara!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

je to slabsie ked je tam len jeden v rannej show, mohli by tam dat este k nemu niekoho alebo uplne pomenit obsadenie

Rána už len s Alexom bez Niky a popoludnia zasa s Gecíkom.

ja som ho vcera poobede pocul urcite a nebolo to ziadne telefonicke spojenie ani nic ale normalny vstup ci uz zivy alebo prednahraty tak to naozaj nevie a ani to nemozem nijako zistit

Vcera som pocuval Vivu len chvilu v aute, ale Gecik tam poobede bol. Mozno nieco prednahrate, ale bol tam. Co sa tyka Niky, ak je prec, je to len fajn, ona to rano dost kazila. Do oldies radia (na ktore sa Viva minimalne hra) taka blazniva baba nepatri. Skor do nejakej lokalky.
btw nevie niekto, co je s Danom Kovacom? Ked uz je Okey minulostou, mozno by nebol odveci jeho navrat do radia Viva.

:) mozno telefonicky vstup ...... inak tato alternativa mi vyhovuje asi viac

neviem preladoval som stanice a pocul som jeho hlas

Popoludní vysielal Miro Čief tak v čom si ho počul v reklame?

ale gecika som dnes poobede na radiu viva pocul

vy mate problemy! nechapem, co vas trapi, kto vysiela a kto nevysiela...ja neviem ako vy, ale ja pocuvam radio pre informacie a hudbu a nie preto, kto sa mi prihovara...ja preto nepocuvam expres, lebo sto rokov uz vysiela predpoludnie simko- a preto to nepocuvam, lebo on sa neda pocuvat....atd....ved je normalne, ze aj moderatori maju dovolenku..tak nechapem, co tu stale riesite...

Na Vive je moderatorská mágia. Jední miznú, iní sa objavia. Na neuverenie. Jeden ani nestíha sledovať. Kedy to chytí skutočnú formu? Nech sa to už ustáli!!!

Gecik sa lyzuje, Nika sama nemoze a Stefuca si odvyka.

Neviete niekto prečo ráno nevysielali Alex a Nika alebo aj popoludní prečo tam nieje Peter Gecík. Aj medzi moderátormi Nika nieje síce ani Miro Čief ale ten pre zmenu vysiela už nie len cez víkend ale aj cez týždeň miesto Gecíka. Ale ráno bolo dobré s gráciami.

Už 2 dni nejde. Kto vie kde je zasa problém?
podiel [%] celkovej počúvanosti
3. + 4. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň