Diskusia k téme Rádio Viva

To bude zrejme aj dovod, preco ho dlhodobo neuvadzaju na webe ako moderatora.

Dakujem za upresnenie :) zacul som to jednym uchom.

Doslova povedal "príležitostný spoločník" ;)

Vcera poobede v prvom vstupe sa sam nazval obcasnym moderatorom.

Miro Čief sa vo Vive objavuje najviac v reklamách sem tam zastupuje ako speaker v akej funkcií pracuje vo Vive ako sa to dá nazvať?

Tak teraz vysiela Miro Čief.

Je to potvrdené ako sa tipovalo miesto Gecíka Dano Kováč. Uvidíme kto bude miesto neho cez víkend.

LuboTS ma mozno aj zmysel pre humor, v tomto pripade si vsak vsimol, ze za menami autorov oboch pochval je v zatvorke rovnaka IP adresa :)

Nie, nie si sama. Bude Vás toľko veľa, koľko rôznych nickov si ešte vymyslíš... :-)

Už nie som sama čo fandí Čiefovi

...ved prave, ze ho sem-tam pocujem a mam dost!...nemam rada taky vlezly prejav....ale ved kazdy mame iny vkus

Je najlepsi z najlepsich.Pocuvaj ho a budes suhlasit so mnou

nonstop Cief? to nemyslis vazne! ved on este nikdy nepovedal niec zmysluplne v eteri iba same nepodstatne omacky!...najhorsie na tom je to, ze ho pocujem na vive, potom v nejakej obchodnej telke, tak v reklamach v rozhlase a este myslim, ze nacitava aj naejaky motoristicky magazin...mam pocit, ze o chvilu vyskoci aj z chladnicky!

Ked mi je smutno a počujem jeho hlas vo vysielani vrati sa mi optimizmus. Nikdy nesklamal, je úžasný, charizmatický. Moje želanie je: buď nonstop pri nas! Eva

No Gecíka som už dnes na Vive nečakal, keď ho "zmazali" aj zo svojho webu a figuruje už na webe Európy 2.

Miro je super určite lepší ako Gecík a aj Kováč on tam jednoducho patrí aspoň netečie cez reproduktor stará radiová škola aj ked proti Gecíkovi a Kováčovi nič nemám ale nemajú na neho

ak sa jedna o dana kovaca tak on moderoval aj na radiu expres hudobnu postu aj eva kotusova

Ked pocujem toho kovaca mam pocit ako keby z radia vytekal med a fukal teply vzduch, vobec sa nezmenil, takto isto slizko rozpraval aj na Okeyku. Hrozne vlezly prejav. Vzdy odladujem inam.

Na Marusaka Cief nema, ale Gecika sfukne lavou zadnou. Ja myslim, ze Cief sa vrati do vikendu a namiesto Gecika pojde Dano Kovac - uz to kedysi na Vive robil, a ak sa dobre pamatam aj v Twiste alternoval s Brano Dvoncom (cest jeho pamiatke) vo veceroch na zelanie.

Dnes Viva Party s Mirom Čiefom. No fíha :)
Mohol by ostať namiesto Gecíka.
podiel [%] celkovej počúvanosti
3. + 4. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň