Diskusia k téme Rádio Viva

Sorry, ale si snáď zahrabaný v zemi, či čo? Určite zbadáš, ak otvoríš oči aj uši, že hľadajú nových kolegov = máš jedinečnú šancu,ak si veríš ( resp.ak budú veriť tebe ), že si kreatívny...Anciáša jeho, ale najhudbu nech nikoho nového ani len nenapadne meniť, lebo nezaručujem, že by som potom bola najfanúšička najslov.éteru...

este ma napadlo ze aj radio hey! ma na 98,8 MHz radio hey! ulozisko 5,00 kW H posunute RDS oproti ostetnym vysielacom radia hey!

Deju sa tam nejake zmeny tak uvidime co bude

Verim ze radio dostane rozum a vrati najpocuvanejsiu relaciu Dusana Marusaka

aj OKEY malo aj LUMEN ma ten posun v RDS rozny

ale este niekedy bolo na 88,1 MHz radio viva marovka 0,25 kW H RDS VIVA tak ako je to na ostatnych vysielacoch radia viva

Asi tak je nastavený kóder RDS na vysielači, aj poľské stanice majú na každom vysielači iné RDS - PS + dynamické PS. Aj u nás bol jeden čas napr. na Magure "_DEVIN__" a na iných bol "DEVIN___" alebo detto Expres mal na každom vysielači posun. A niektoré autorádia alebo prijímače majú 7 miestny display a majú PS: "RADIOFM_" bez medzery, lebo automaticky posúva názov, aby bolo čo najviac vidieť, lebo je krátky display.

neviem preco ma 88,1 MHz radio viva marovka 0,25 kW H RDS V I V A a ostatne vysielace maju RDS VIVA

zial ten co im robil pocuvanost je prec pre jesitnost managerov, alebo aj majitelov??? https://www.radia.sk/citaren/2066_komentar-radiu-v…

viem na prvy pohlad to vyzera blbo nemas sa za co ospravedlnovat je to moja chyba pisem to na rychlo bez interpunkcie a diakritiky

Som si to pozornejšie prečítal a pochopil som ako to myslíš, sorry

chcu byt najpocuvanejsi ale zrusia najpocuvanejsiu relaciu dusana marusaka .....lebo su jesitny...

chytas ma za slova ano ma tam byt ciarka

beriem, ze to tam v CA mate dost na h...., ale Tvoje neustale staznosti na stav vo VKV len potvrdzuju to, ze drviva vacsina ludi sa zatial nedokazala odtrhnut od tohto neperspektivneho distribucneho prostriedku. Iba ak nahodou travis vela casu v aute, potom Ta chapem. Ale aj tam sa snad svita na lepsie casy.

pravdou je,že v Čadci zo slov.staníc naladíte kvalitne len tie,ktoré tu majú svoj vysielač: EXPRES,VIVA,FRONTINUS,LUMEN a SRo4_FM.
EXPRES tu bol prvou domácou stanicou,ktorá sa tu dala kvalitne naladiť,takže ľudia si zvykli a nie všetci chceli preladiť na tie ostatné a ak k tomu pripočítam,že EXPRESNET tu šíri 3 stanice(EXPRES,VIVAa SRo4)-pričom len EXPRES má super kvalitný signál,VIVA a SRo4 sem tam aj chrčia. O Krížave si môžeme len nechať zdať(celkom počúvateľné mono je len v centre a na 1 sídlisku smerom na ZA).

To neries, neda si povedat, ze s bodkami, ciarkami a oddelenymi vetami naberaju myslienky zmysel...

Neviem o tom žeby na Orave bola nejaká Čadca...

Ypsilonko, sorry, že som v matike nevynikala ...ale ešteže sa mi vyvinul na výbornú cit pre to, čo je v živote pre každého to najnajfavoritné ( pochopiteľne okrem zdravíčka a šťastíčka )...a verím, že s elánom pre čokoľvek NIE SME ZLÍ ( čo už, keď trebárs Tebe zdáme sa len priemerní - podstatné je, že nám záleží na tom,ako žiť - aj keď sme občas bezradní )...tak,please zober na vedomie, že bez chýb nie je nik ( p.a. : netuším, kto z filozofov nám to logicky vysvetlí )....Jéj, ešteže to snáď vedia candy girls,sugar baby - maj sa a radšej už počúvaj...alebo sa hraj, zabávaj a maj žúžo pohodíčku, ak nechceš byť horší ako ktokoľvek z happyosôbok...

Až na to, že toto čo nazývaš logickou úvahou nemá logiku:-) pretože napr. 3 z piatich osôb môžu počúvať Expres a podobne... Trošku viac logického myslenia by nezaškodilo:)

Vážení diskutujúci, snáď nezaškodí malá filozofická - či vlastne logická úvaha. Ak rádio počúva každá piata osôbka, znamená to potom, že dané rádio je vlastne až piatym najpočúvanejším? Pre "petrika" : na to vezmi jed, že netrepem, ak som jednou z kategórie od - do "dsaťročných".Uff, je fuk, kto čo alebo koho počúva, podstatné je, že snáď všetci chcú počúvať len to naj-naj-najzmixované...tak sa logicky snáď každý podľa toho aj zariadi a vyberie si v každom čase - príp. nečase to svoje obľúbené z ponúkaného skvelého výberu všetkých čias. Favoriti sú favoriti...a predpokladám, že všetci tu prítomní ste už uvedení "do obrazu", tak sa pokojne začnite venovať nejakej inej téme alebo akéjkoľvek zmysluplnej činnosti ( p.a. : proti foolgames tiež nič nemám, tak do toho, hrajte sa koľko chcete )...do vyšantenia,priatelia - pochopiteľne v rytme najnajnajDISCO vecičiek....

Trepete a trepete, no to hlavne nik nevidi! Viva moze byt v kraji najpocuvanejsia! Nebudte ale slepi, ze v skupine od-do rocnych! Jasne, ze Viva celkovo klesne, no v danej skupine vedie. PR Vivy si len vytiahlo udaj, ktory im pomoze - a pomoze i reklame.

1)Bingóóó... rozhodne súhlasím s tým,čo si SPRÁVNE postrehol - že počúvanosť súvisí s pokrytím na celom území v tejto krajinke a preto má Expres také čísla,aj keď nemá - podľa mňa - tú najhudbu. 2) a čo sa týka krtka, tak sa hlboko mýliš ( p.a. : neviem, kde vidíš nejakú nadávku, to by som si v živote nedovolila - veď krtko je taký milý tvor ). Tá úvodná otázka naňho bola len akousi zábavnou sondou do jeho mysle,chichi...nemám nič proti nemu a tiež mu - či vlastne všetkým želám amazing beautiful funny life s happy osôbkami a najmixom čohokoľvek...do najpočúvanejšia,priatelia!

takze radio viva klame ze je najpocuvanejsie radio v bratislavskom kraji

z tabulky pocuvanosti na https://www.radia.sk vyplyva ze najpocuvanejsim radiom v bratislavskom kraji je fun radio
podiel [%] celkovej počúvanosti
3. + 4. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň