Diskusia k téme Rádio Viva

Káblovka sotva...predtým tam nič nehralo...registrujem to od apríla (25. myslím)...neverím, že je to káblovka, skús ma presvedčiť o opaku...ale je pravda, že v Dobšinej som to neoveroval...no ja si stojím za svojím, skúšal si priamo v Dobšinej ? Kedy to bolo ?

Možno Ti to ide z káblovky. Aj keby išla Dobšiná, je veľmi malá šanca chytiť ju v Banskej Bystrici.

Však vysiela, chytám to na autorádiu s RDS aj v BB. Aj doma mi to hrá...teraz som skúšal. A radia.sk by to neodfajkli len tak...takže to bude pravda.

Viem kam mieris. Tebe sa podarilo niekde v BB chytit 107 a radia.sk si odfajkli, ze Dobsina vysiela. Nie je to pravda. Cize sedem.

Medzilaborce, Žiar nad Hronom, Stropkov, Ružomberok, Bardejov, Rimavská Sobota a siedmy... ?

Mne ide až po Ružomberok 104,9 MHz a okolo Černovej prepína na 91,1 MHz.

Nič nové, stále je vypnutý.

tých nerozvysielaných je 6. :-))

Cize ked to zosumarizujeme aktualne im nejde DK, PD, NR (alebo uz nieco z toho spojazdnili?) a ked k tomu pridame 7 dlhodobo nerozvysielanych frekvencii, tak im nefunguje viac ako tretina pridelenych frekvencii. Nieco asi nebude v poriadku...

Ono je to dobry vysielac, ked funguje. Mne nan bezne radio preladuje pri Hubovej alebo pod Donovalmi za Liptovskou Osadou. To sa samozrejme zmeni, az raz spustia 92.8 MHz v Ruzomberku.

V kuine bol výpadok prúdu, tomu vysielaču stačí sekunda bez prúdu a sám nenaskočí. Musia tam prísť technici a "nakopnúť" ho, ako vždy. Býval som v Kubíne tak viem. Len taká zaujímavosť, chytil som tento vysielač na Úložisku nad L. Marou na NOKIA E51 čisto

vypadky,hmm...co je to dneska s tymy radiamy,raz idu raz nie...ja co chytam 96,0 lucenec tak ide v pohode,sem tam dokonca nieco naskoci i na 101,8 kamzik ale teraz to lieta hore dole (aj fun 94,3 a sro 96,6)...

105.1 tiež nič...

má Viva 106.6 výpadok a hrá mi MR3 Bartók...zrejme z Debrecína. :-O

ÚžASNA RELACIA S PANOM LASICOM,MOHLA BY SOM HO POčUVAť AJ DVE HODINY.NEDALO BY SA VSTUPY PREDLZIť???Je skvely ale kratky.(vysielaci čas)

Ako to treba chápať, že hlasy nijako nekorešpondujú s tým, čo vyhlasujú a ako sa tvária? Vieš aj konkrétne vysvetliť tento zvláštny paradox, ktorý Ti (a teraz viacerým amatérom) vŕta v hlave? Ja túto Tvoju narážku nechápem, ale na svoju obranu dodám, že nie je hlupák ten, čo sa opýta, ale ten, čo si myslí, ako perfektne všetko vie. Tak čo....trúfaš si objasniť túto vec a dať kvalifikované vysvetlenie? Neboj sa a smelo do toho ( určite Ti nemienim za to vytrhať uši ani odhryznúť z jazyka...len tak žartujem, ale pravda by ma celkom zaujímala)...howg,nemá tvár...vlastne nemá tvár nehovorí a preto sa nedá počúvať?

No ja pevne verím, že do roka bude Best aj v Nitre.E2 sa 95,2 nevzdá, tieto spoločnosti majú peňazí dosť, musia to byť ťažké prachy za tie vysielače.
podiel [%] celkovej počúvanosti
3. + 4. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň