Diskusia k téme Trnavské rádio

Cosi maju z streamom,po 10 minutach vas to jednoducho vyhodi.

Dnes v noci, presnejsie po polnoci som bol dost ( prijemne) prekvapeny nocnym moderovanim vysielanim, bol tam Peter Kovacik a Peter Chovanec.....
Ze by Trnavske radio chystalo nejake novinky vo vysielani?
Pred niekolkymi tyzdnami, ked bola zmena a v nedelu uz vysielanie nebolo moderovane, radio sa vyjadrilo ze chysta za niekolko tyzdnov prijemne novinky.....

Uprimnu sustrast rodine a blizkim....
Je to velmi smutne...

Trnavské rádio dnes každú hodinu po celej najväčšie hity Hexu. Keďže možno posledný koncert bol práve tam, je to pekné gesto.....

Celej jeho rodine a kolegom. To je veľmi smutná správa, obzvlášť keď odíde niekto s tak znamenitým hlasom ... a taký mladý ...

Ano, cital som to tiez a zelam tiez vela stastia a sil v boji....
Drzim palce....

Áno. Odpísali mi priamo z rádia o tejto skutočnosti potom. Je to veľmi smutné, a Ďuďovi prajem hodne šťastia a síl v boji s chorobou

Na facebooku a instagrame rádia je vysvetlenie. Požiadala o to samotná kapela zo zdravotných dôvodov, preto sa prenos už nepropagoval. Každopádne držím palce v boji.

Tiez som cakal na ten avizovany live prenos koncertu a nedocital som sa nikde s akeho dovodu sa to nekonalo, skoda....

Nemali dnešný koncert na Nádvorí v Trnave vysielať na Trnavskom, a následne toto vysielanie preberať rádio The End?

Keď robím smer BA tak TRNAVSKE sa dá počúvať od výjazdu Čaradice až po Triblavinu takže takmer celú trasu mám pokrytú. Dosah 103,9MHz je až prekvapivo dobrý na 100W frekvenciu.

úplný súhlas s Kogim. Trnavské rádio je výborné tak ako je teraz. Rozširovanie nemá zmysel. Stratilo by to to "trnavské" a to čo robí to rádio dobrým.

Nie som zástanca rozširovania akéhokoľvek regionálneho rádia, hlavne keď sídli a vysiela pre veľké mesto ako je Trnava. Ďalšie frekvencie by mohli znamenať stratu kvality vysielania resp programu. Dnes je program nastavený dobre a čo viem, tak aj jedného vysielača, čo majú, je pokrytie postačujúce. Toľko za mňa

mas pravdu len je to cisto trnavske radio nizkorozpoctove ktore zije z reklamy a majitelia maju aj svoju pracu a robia radio pre radost a kvalitu a nie pre zarobky,hudba super aj moderatori len ozaj skoda ze nie je viac frekvencii ale pri dnesnej dostupnosti internetu nie je problem pocuvat cez stream,drzim im palce v pokracovani odlisneho radia ako tie nase odrhovacky,len tak dalej,co je trnavske,to je dobre

Trnava moze byt hrda na to, ake ma radio. Jedno profesionalne spravene radio, ktore ma hlavu aj patu, po hudobnej, ale i po obsahovej stranke. Aj male projekty sa daju robit dobre, ak to robia profesionali.

Je to dobré rádio ...ja im fandím, vidno že sa snažia a bude aj dobré, keď by sa rozhodli podobne ako sa o to snaží Viva rozšíriť svoje pokrytie do celého trnavského kraja, nie len do okolia Trnavy ...ich nevýhoda je, že majú vykonostne slabú frekvenciu ...počúvanosť by mali, bolo by to príjemné spestrenie, lebo otravujú má už rádia s tak slabým a opakujúcim playlistom a tých je podľa mňa na SK neúrekom..

Ved to znie perfektne, podobne ako Trnavske furé: -).
A najlepsie je aj tak "ŽNH" v piatok vecer ;-)

Jedna prihoda zo zivota tesne pred spustenim vysielania. Kamos videl vonku informaciu, ze sa chysta nove radio v jeho okoli a kedze som mal prehlad, tak sa ma opytal.. teraz citujem: "To je nejake nove trnavske radio?"
Myslim, ze viac pre ukazku sily tohto nazvu nie je potreba hovorit :) Uhadol nazov aj bez toho, aby ho poznal :))
Ale slogan je lepsi ako Hrame iba (s)hity ;)

nahodou je to dobre,maloktore radio hra taku hudbu,len same odrhovacky.je to super radio a najlepsie,len tak dalej,

Keď tak, tak to malo byť rádio Trnava a nie Trnavské a ten trápny slogan, že Hudba, do ktorej sa zaľúbite? Hnus
podiel [%] celkovej počúvanosti
3. + 4. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň