Diskusia k téme Trnavské rádio

Dostal som e-mail od technika so všetkými potrebnými detailami, je to v riešení. Za toto má Trnavské u mňa veľké plus, a je vidno, že sa fakt zaujímajú o to, či to funguje. :)

Áno, počul som už aj to. Sami mi potom cez WhatsApp potvrdili, že tam bol nejaký technický problém a opravili ho (včera), potom to očividne zas vypadlo.

DS 98.3 nehrá už asi 2 dni, nahlásené na ich tech. oddelenie, tak uvidíme, či to poriešia.

Rádio sa snaží expandovať aj ďalej v rámci TT kraja, takže investuje. Napriek tomu však toto rádio už pomaly sklzava do bežného priemeru

Tržby 188.130€ - pokles o 31%
Zisk -22.579€ - prepad do straty zo zisku 401€

Perfektne hraju 90ky a milenialky od rana.presne ako bude vypadat rafiovica zajtra v trnave

Mám radosť. Toto rádio je ukážka, ako má vyzerať našlapané regionálne rádio. Od webu cez identitu, program, správy, pokrytie v kraji. Držím im palce.

Neviem odkedy, ale maju nove logo. Z loga zmizlo slovo radio, uz je viac len trnavske

S analógom sa robiť myslím nič už výrazné nebude. Max. zdedenie frekvencií po ukončenom - skachovanom rádiu..

Pokiaľ sa neurobí optimalizácia frekvencií, nebudú nové voľné frekvencie. A na optimalizáciu nepristúpi žiadne veľké rádio....

Skoro na Maďarských hraniciach skoordinovať niečo nad 50W by bol zázrak. Maďari robili problémy aj pri SUB FM v TT 50W. Si dali podmienku v prípade rušenia ich rádia výrazne obmedziť vyžarovanie smer HU. Pritom tá ich 95,0 veselo hraje k nám po Galantu či Šalu alebo N.Z.
98,3 50W D. Streda zdedená po rádiu Aktual prešla koordináciou iba pre totožnú frekvenciu s M. Kameňom.

V zahraničných rádiách je bežné že do tímov pribúdajú noví moderátori. Holandská stránka podobná tej našej radio.sk zvykne zverejňovať aj prestupy z jedného veľkého rádia do druhého a nie v rámci jednej mediálnej skupiny, ale prestupuje sa ku konkurencii. Zvyčajne sa to stáva v januári alebo v auguste.....

A naco by sa dobre stalice mali menit? Ved expres meni kazde 2 roky program. Asi nie su spokojni s tim.

Nemáš zas úplne pravdu. Kto hrá v seriáli Dunaj veľmi viditeľnú úlohu? Barbora. Matúš a Michaela sú veľmi známi, myslím že Láďo, teda Vlado bude o nejaký čas inde ako len na striedačku v EHN, Martina Nikodýma snáď ani predstavovať netreba. Expres však na rozdiel od Funka svoj tím občas aj obnovuje. Tu sme už ale mimo témy Trnavského rádia...

To vieme vsetci uz 15 rokov… inac co ta vlastne na tom exprese bavi? Nekritizujem len ma to zaujima, ved kazdy ma ine naroky

Ved to ti neberiem. Ale musis uznat jedno, ze napriklad fun a ciastocne aj e2 ked sa povie nazov tychto radii tak prve co si spomenu su nazvy moderatorov fun: j&m, sajfa e2: sketch bros, becca & sorty atd. To pri exprese neplati. Okrem mozno jedneho z hemendexu su tam same “nezname mena”, ked sa povie expres prve co napadne ludom je brano zavodsky alebo sms sutaz.

Takze teraz si priznal farbu ze si niekdo kdo robi v exprese..

Pozerám že som napísal máme. Samozrejme myslím my poslucháči že máme, ja s Expresom nemám nič spoločné. Iba ho veľmi rád počúvam
podiel [%] celkovej počúvanosti
3. + 4. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň