Diskusia k téme Trnavské rádio

trnavske radio 17.11 ma 2 roky co vysiela a je den otvorených dveri od 9-17h

Zrušilo aj nezrušilo. Skôr upravilo obsah na základe prieskumu. Lepší obsah zo špeciálov roztopilo do denného prúdového vysielania a offtimeu (veľmi správne) nevenujú energiu. Piatková Žiadna nová hudba zostala bez zmien a má aj nové promá.

Správne som si všimol, že Trnavské rádio zrušilo všetky večerné alebo možno povedať nočné špeciály? V podstate to, čím priaznivci rádia argumentovali pri porovnávaní s inými rádiami.

Trnavske nema u nas teraz konkurenciu.90r miesame z najnovsimi mali uz davno akurat to teraz upravili hity vcerajska,hity dneska.a posledny tyzden stupla pocuvanost aj cez web.a tie 90ky opakuje v piatok expres aj viva lebo to trnavske robi najlepsie a najlepsie 90ky piatok po 21h a najme peto po 22h.vyborne poskladana hudba aj moderatori.nech hovori kto chce co chce.number 1 na sk

Podla mna na trnavske radio momentalne nikdo nema..po hudobnej a moderatorskej stranke.

expres je oproti trnavskemu po hudobnej stranke odpad, hity vcerajska hity dneska pouziva TR asi 2 tyzdne cca

Jezis stale musis vsade pchat to tvoje posrany expres ...este povedz ze vsetci ja opičia po exprese...doteraz to tvoje posrane radio nehralo nic starsie ako 2 roky len stale najnovsie a zrazu uz hraju aj starsie a 90 roky..u

Po dlhšom čase som cez net počúval a už sa vôbec netaja tým čo som napísal dávnejšie. Upozorňujú na to, že hrajú hity včerajška a hity dneška. Netreba snáď hovoriť, že je to trošku upravený slogan, ktorý používa Expres. Tam hovoria že najväčšie mixuju s najnovšími. Môžu mi pravidelní poslucháči Trnavského rádia napísať, od kedy toto rádio používa aj mužský staničný hlas? Ja som ho počul až dnes

uplne suhlasim,nepovedal zrusit palovu len pridat petovu hodinu lebo takej hudbi neni v sk eteri,klasicke retro je dost,aj teraz trnavske cez den hra kopu retra aj tanecne

Ja veľmi dobre viem, že posledná hodina nie je podmienka ale že si ňou rádia prilepšujú percentuálne zastúpenie slovenskej hudby. Rovnako som si istý, že trnavské rádio robí to isté. Pavlovu hodinu by som nerušil lebo skvele dopĺňa tú druhú hodinu o záležitosti ktoré by inak neodzneli.

kvoty nie su urene na poslednu hodinu.nie o to ze tak hra funko a ostatne ale ako si ich radio rozdeli a splni.a tie 2h stacia len mysleli ze by boli tanecne co hra petulo

To by muselo byť asi po polnoci alebo začať skôr pretože posledná hodina patrí slovenským kvótam.
Dohromady dve hodiny na piatkový večer sú podľa mňa dostačujúce.

tomas uz tiez dal na retro,len myslim ze aj cas by bol treba a ako vzdy hladaj peniaze za tym,petulo sa snazi predlzit ale stale nad nimm vyssi organ-sef dusan.v

Jaj, veru hral nam :-). Prazdniny to viem, bolo menej pokecu, ale nevadi. Myslel som skor to vysielanie vo dvojici.

Vsak hral minule aj tebe aj mne na zelanie.petulo super.aj palo snazi.boli prazdniny,dovolenky,robota ale uz idu zas naplno.na vsetko kvoty.ja myslim ze pocuvanort aj ohlas ma dobry znh.zislo by aj cez den tanecnej.pridali retra teraz.budeme prehovarat.skratka numero uno

Necham sa prekvapit, co vymyslia. Aj Palov vyber byva dobry, ale pri Petovom, hned omladnem o 25 rokov :-). Zavriem oci, a uz skackam na diskoteke :-D. Traba aj zajtra pocuvat ;-).

to bolo super do 33h vtedy bolo,len tomas robi od 14-18 a to by asi moc.ja navrhoval im take nieco ako bolo fortepartyshow,navrh je ale to na vedeni.petulo nema konkurenciu.odrhovacky typu expres,viva,twenty a ine nechytaju.ja orodujem stale aby bola relacia dlhsia.a teraz zacali aj cez den hrat viac retra,slogan hity vcerajska

Na zaciatok budme skromny, do 24:00 ;-). Inak raz som ZNH pocul s Petom R. a Tomasom Č., a celkom dobre osviezenie to bolo. Co tak to skusit, tym smerom. Napr. od 22:00 - 24:00.

davam navrh moderator peto a cele trnavske aby predlzila znh od 22h aspon o 1h lebo to no.1 v sk eteri,aj teraz dobre hraju
podiel [%] celkovej počúvanosti
3. + 4. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň