Diskusia k téme Trnavské rádio

Všimol som si že nakoľko je toto rádio lokálne tak ma správy a príspevky z celého kraja a preto sa nečudujem že ho chce aj celý pokryť. Dúfam že RVR rozhodne v ich prospech a pridelia všetky frekvencie o ktoré ziadali

Na vypočutí prezentovali kraj a dúfam že ho aj pokryjú aj keď že Dunajská streda či budú rozumieť. Prečo nie. Sme na Slovensku. Pesničkám rozumejú každej a informácie zo župy tiež. Ja som za to nech získajú všetky frekvencie a časom možno bude aj lepšie a niečo ešte zkoordinujú. Rád počúvam toto pohodové rádio. Nech sa vám darí.

Presne tak. Takže je voľná a je to len zbožné prianie rádia Mária. A keď pri tom určite by tam radšej uvítal Trnavské rádio ako rádio Mária keďže katolíckych rádií je tu dosť a nezískali ani prevodom z rádia Jazz

Radio Maria si nekoordinovalo Holic, to nie je pravda. Ta frekvencia bola koordinovana dokonca este pre radio Aktual (Rockovu republiku), v case kedy radio Maria ani nesajnovalo o nejakom vysielani. A plus ak by bola tato frekvencia niekym koordinovana, bolo by to uvedene uz v tej tabulke s frekvenciami, ze si to koordinovali.

Schmidt koordinoval pre Jazz a to už neexistuje takže je voľná pre všetky keďže to bolo dopísanie v článku. Schmidt by len chcel zarobiť.

Prečo by malo dostať zahorácke? Oni majú Skalici aj Senici a pokrývajú Záhorie. Trnavské robí všetko pre kraj aj v príspevkoch. Myslím že si viac zaslúži túto frekvenciu a aj Dunajskú stredu a chcú pokryť kraj a mať ako bývalé Forte a k tomu teda aj Trnavu.

Ako bolo napísané v tlačovej správe RVR, túto frekvenciu skoordinoval Jozef Schmidt pre Rádio Mária ... (viac info v diskusii pod pôvodným článkom z jesene)

Zajtra prajem tomuto skvelému rádiu nech zajtra hovoria ako sa patrí co majú v pláne pokryť kraj a verím že im to povychádza čo majú na pláne a získajú Trnavu,Dunajskú stredu aj Holic

Ako tu čítam článok o trnavskom a jeho plánoch o pokrytí tak by bol moc rád keby im to vyšlo všetky frekvencie pre kraj lebo si to zaslúžia keďže už teraz robia pre kraj maximum v správach aj príspevkoch. A tu trnavu tiež by chcelo zvýšiť keďže za trnavu už miešajú 100kw fm4 a fun. Držím palce

Keďže by malo byť výberové konanie tak by bolo dobré 93.4TT,98.3DS,106.0 Holíč. Pokryť kraj. Želám to tomuto skvelému rádiu.

Dnes bude na joj film Trhlina kde si zahrala moderátorka trnavského rádia Noemi Vyhlidalová.

trnavske radio
http://stream.trnavskeradio.sk:8000/trnavske

Musím povedať že toto rádio dosť zlepšilo a robí všetko pre poslucháčov a tá hudba najmä 90ky sú super. Dúfam že budú v tom pokračovať a baviť ľudí. Držím palce

Je pravda že v začiatkoch sa Trnavské orientovali na alternatívu ale len večerné vysielanie. Teraz už ozaj hitové rádio 25-45r. A myslím že ide mu to skvele a len nech vydrží túto sprostú umelovytvorenú dobu. Držím mu moc palce a nech vysiela tak ďalej.

Ja som nikde nepísal že Trnavskému rádiu neprajem. Prajem každému malému rádiu, ktoré má koho osloviť a to Trnavské určite má. Obdivujem ten silný vzťah Trnavčanov k tomu čo je ich, to všade na Slovensku nie je. Poukázal som však na to, že ak vo vysielaní niekto raz za pol hodinu prečíta dopravu či správy, tak takéto vysielanie ja osobne nikdy nebudem považovať za moderované vysielanie. Trnavskému rádiu držím však palce, mimochodom už je to úplne jasné hitové rádio, nie ako niekto pred možno dvoma rokmi písal že vraj nejaké alternatívne, čo je ale z môjho pohľadu správne

Presne tak aj celý expres. Ja nemôžem dopustiť nič zlého na Trnavské rádio. Super počúvateľná muzička celý deň. Len tak ďalej. Moc fandím tomuto rádiu aj väčšie pokrytie.

tvoj stokársky expres klesá už niekoľko rokov v rade za sebou v počúvanosti a momentálne sa prepadol na 17% cítime, že si z toho cely na prášky :D

Bandscan okres BN a trnavske radio STEREO s sRDS
https://www.youtube.com/watch?v=-u39e0MFw4o

Ako myslíš. A ktoré rádio má také moderovanie? Aj správy dávajú a to je dosť.a nerátaj expres. To iná liga ktorý zarába na sprostosti ľudí cez sms. Mne to stačí že počujem nejaký hlas v rádiu ako prúd hudby ktorú majú ostatné rádia

Takže keď je vo vysielaní počasie a doprava, už sa to dá nazvať moderovaným vysielaním? To som doteraz nevedel, už som o niečo múdrejší. Takže Expres má moderované vysielanie cez pracovné dni do polnoci :-D
podiel [%] celkovej počúvanosti
3. + 4. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň