Diskusia k téme Trnavské rádio

Pre zaujímavosť som si na chvíľu zapol Trnavské rádio a je normálne moderované vysielanie s nejakým Tomášom. Mne je však bližšie iné rádio, preto už som preladil na niečo lepšie :-D

Veru škoda hlavne Viki. Obom to išlo všetko od srdca aspoň bola sranda. Takých počítam nebude v trnavskom. Peto určite nie a Viki tiež asi. Ale dúfajme že ešte niekto dobrý príde

Škoda Petra a Viky v rannom vysielaní...im dvom to spolu seklo...

Neviete, prečo majú tento týždeň len ranné moderované vysielanie a po zvyšok dňa len správy/doprava každú polhodinu?

Stačilo by prejsť do DAB+ pre 12 rádii, tým zlacnie pre nich digitálny prenos a nebol by problém s pokrytím druhým muxom na západe no ak by towercom tiež nebrzdil dab dráhu...

A prečo by nemohlo Trnavské vysielať v Bratislave keď rádio Košice v bratislave. Expres aj fun v Košiciach a pod. Každého vec kde bude vysielať a či ho budú počúvat a myslím že Trnavské áno ebo 100x lepšie ako otrepaný expres

V BA už bude vysielať pomaly každý valalský rozhlas...

Aj keď je Trnava a Bratislava od seba ale v dnešnej dobe internetu všetko ide. A je pravda mohlo by aj Trnavské vysielať v Bratislave ako Forte

Podľa mňa nie je problém tam požiadať a vysielať ale dostať tam signál a každý chce majland za to.

Keď môžu byť aj rádio Košice v Bratislave,tak kľudne by mohlo byť aj Trnavské rádio.Ved v minulosti bolo aj Trnavské rádio Forte v Bratislave na 97.20 MHz :-) :-)

Blava je umelo upravený vodný tok na západnom Slovensku, v okrese Trnava. Je to pravostranný prítok Dudváhu s celkovou dĺžkou 47,5 km. Blava je nížinným typom vodného toku, napájaného krasovou vyvieračkou. V súčasnosti je názov „Blava“ neštandardizovaný[1], používajú sa názvy „Horná Blava“ (od prameňa po vtok do Horného Dudváhu) a „Dolná Blava“ (tok odčleňujúci sa z koryta Hornej Blavy a ústiaci do Dolného Dudváhu).

Ja by bol rád keby hralo všade aj v blave

Nemyslím že na 100% ale ozaj do prvej desiatky kľudne možno zaradiť

Tiež si myslím že výborne rádio a dá sa počúvať a je to jedno z najlepších o na Slovensku máme lebo vedia čo robia v rádiu a stoja si za tým

Super rádio ktoré nedávno začal počúvať cez stream a dúfam že čoskoro aj cez fm pasmo. Pohodové rádio ktoré sa počúvať celý den

Tiež dúfam že čoskoro spustia ten Holíč aspoň a pokryť Skalicu,Holíč,Gbely,Senicu a dalo tu niečo poriadne počúvať keďže skúšal počúvať cez stream a páči mi toto rádio. A keď sa to potom napojí na 106.2 tak sa bude dať súvisle počúvať aj v aute. Nech to RÚ čím skôr rozhodne

Myslím že do letných prázdnin to stihnú. Tiež fandím tomuto rádiu

Super rádio. Čoskoro dúfam že aj na novej frekvencie 106.2 v TT a aj 106.0 v Holíči. Držím palce nech tak pokračujú v tom čo robia dobre

Myslím že aj tu získajú lebo chýbal 1hlas q to vinou pána Holeštiaka ktorý to odignoroval zato že dali Holíč namiesto Rádio Mária za ktorých loboval

Áno skrz frekvencie že získali. A ešte chýba Dunajská. Bude jarné konanie tak zas podaju

pozmenili nejak nenápadne aj logo ak dobre pozerám :)
podiel [%] celkovej počúvanosti
3. + 4. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň