Diskusia k téme Najhoršie rádio

Vsak o tom to je- vsetci sa zacnu opicit po Exprese- ale musia sa? Ja si myslim ze nie

Nie ine radia to len teraz zacnu robit- Expres otvoril Pandorinu skrinku- bohuzial...

presne to robia aj ine radia- Ale sa im to nedari :-))))

Aj mne je jedno, kolko % Expres ma- Expres totiz robi vsetko preto, aby bol co najpocuvanejsi a prave to z neho robi to najumelejsie a pre najneprijemnejsie radio, ake na Slovensku existuje...Preto je pre mna najhorsie...

Samozrejme ze mozes ja ti to nezakazujem ja len s tym nesuhlasim :-))))

prečo nemôžem napísať, že najhoršie rádio je pre mňa Expres, keď Expres pre mňa najhoršie rádio je. A závisť? Tak mne môže byť jedno, že Expres počúva cez milión ľudí a Twist 5%. Počúvam to rádio, ktoré sa mi páči a nie to, ktoré počúva najviac ľudí...

Vy si stale melete to svoje. Ale podla mna z vas hovori zavist. Funko asi nikdy nebude mat taku pocuvanost lebo nevysiela seriozne spravy a hra pesnicky len pre velmi malu skupinu ludi ako je kexx ktory pocuvaju kadejake rakuske radia.

Si vedla jak ta jedľa neviem odkiaľ si nabral funko....

@12:Nie som v ziadnom pripade vymlety FUN-kom... aj tam mi vadia nejake veci, ale z zo slov. sukromnyx stanic je to pre mna najprijatelnejsia alternativa...
@12milannco. Zo slov. stanic pocuvam FUN a _FM... dalej pocuvam rakuske FM4, ceske Radio1, ceske Expresradio, ktore nema s nasim Exshitom nic spolocne + ked som v CR a nemam pristup k internetu,tak pocuvam niektore zaujimave realacie na okruhox CRo alebo Evrope2...

ktoré rádio ty vlastne počúvaš??? zatiaľ si skoro každé skritizoval. :-)

Nic v zlom ale presne tak isto ako som ja vymlety expresom tak ty si takisto vymlety funkom

suhlasim s Tvojim nazorom.najhorsie je radio Autobus,to je jasne ako olovena rura!!!

Sak jasne,pre posluxaca, ktoory je vymlety Expresom je FUN najhorsie-lenze ono prave ten Expres patri spolu s nizsie menovanymi radiami medzi to najhorsie, co tu mame..

Najhoršie rádio je jednoznačne Fun rádio.. Počúvala som ho skoro mesiac (nútene) a je mi z neho zle..
A Radu: ExpreS, nie Z..

Iste mas pravdu. Mna tiez nebavi pocuvat dookola na zaciatku piesne "FUN FUN FUN"
podiel [%] celkovej počúvanosti
3. + 4. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň