Diskusia k téme Najhoršie rádio

EXPRES a KIKS, lebo zamestnanci tíchto rádií a ich poslucháči svojim slovníkom dlhodobo na tomto webe dokazujú, že patria medzi morálnu spodinu. Tieto rádia by mali byť zo zákona zrušené za devastáciu slovenského éteru!

Tak ho tolko nerozdavaj lebo uz ho zacinas mat malo

No jasne, takyxto IP adries ako mas ty je tu milion pat :))))
Ale dobre, kedze tvrdis, ze to nie si ty... vsak sa casom uvidi. Ja nie som zaujaty proti Expresu, mam pravo vyjadrit svoj nazor a Expres je podla mna hrozne radio, potom mozem povedat, za aj Ty si zaujaty voci FUN-ku...
A o moje IQ sa netrap, mam ho na rozdavanie... :)))))

Keby si mal trosku vacsie IQ tak by si si mohol vsimnut ze ja pisem bez dlznov a makcenov. A vobec mi nebude chybat ked si nebudem pisat s niekym kto je uplne zaujaty voci Expresu. Myslim ze nie som prvy co si to vsimol. Je o tom dokonca zalozena aj tema!!!

Si sxizofrenik a ja s tebou nemienim dalej komunikovat!!!!

Vsak prave zneuzil to ze je tiez v orangei. Skoda ze je tam napisane len acd-orange.orange.sk a nic ine. Opity som urcite nebol :-)))). To nie je moj sposob.

Ale adresu máte rovnakú. Možno si bol taký opitý, že sa na tie príspevky ani nepamätáš :-))
Najväčší gól by bol, keby falošný 12 obhajoval funko a naopak zhadzoval Expres.

Do r*ti ak sa este raz podpises pod mojim menom tak ta roztrham

Ake pocuvas ty ked hovoris ze fun hra sracky !!! Co nie je pravda :-)))

Čo si ticho? Nemáš čas lebo preťahuješ svoje milované fun rádio? Rádio pre perverzných ouchylov a ľudí bez hudboného vkusu. Sr*čky považujú za hudbu.

Twist sa napríklad začína dosť ponášať na Expres. Keď ešte trochu pritvrdia a zosilnejú mediálnu kampaň vrátane marketingových ťahov ako "Nájdi fungláča" tak môžu Expres aj predbehnúť. Inak aj ja si myslím, že každému rádiu záleží na vysokej počúvanosti. Vyššie pokrytie, väčšia počúvanosť, viac reklamy a následne aj peňazí. Ako sa však dá zistiť pri (pomerne nízkej) počúvanosti napríklad rádia FM, či je chyba v kvalite vysielania alebo špecifickej cieľovej skupiny orientovanej na menšinové žánre, lebo pokrytie je veľmi dobré, porovnateľné z Expresom.

v hudbe to zdaleka nie je rovnake...su mozno urcite podobnosti v niecom, ale ani to nie vsade.

To sa nedá povedať,že ktoré rádio je najhoršie.Všetky rádiá sú skoro isté,len iné v programoch a v hudbe je to rovnaké.

Jasne, lebo viem, v com tkvie uspex Expresu...
podiel [%] celkovej počúvanosti
3. + 4. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň