Diskusia k téme Najhoršie rádio

Nic ine ako ubohu ofenzivu som necakal od cloveka, ktory sa na jednej strane tvari, aky je objektivny a ferovi a na druhej sa vyjadruje ako ty...verim,ze tvoje spravanie je len tinedzerska nezrelost a nie obmedzena povaha. Drzim ti palce

dorgPD dakujem ti vážne si sa prejavil.No a k tomu vymetu,ty píšeš že keby si ma poznal tak povieš že som vymet,ale ja ťa nepoznam a dovolim si tvrdíť že vymet si ty.Maj sa rád

Fuj rádio? O takom som na Slovensku nepočul....

Fun - ko ma primat v tom, ze bolo naozaj prve sukromne radio na Slovensku!!! Najhorsie urcite nieje, no zda sa mi, ze urciti moderatori su dost povysenecki voci posluchacom!!! No jednoducho, hviezdne maniere a nielen moderatori, ale i technici!!! Ale FUN je SK LEGENDA !!!!

najhorsie je uz bohuzial FUN. Expres ma aspon svoju jasnu tvar a jasny zamer hoci ho nemam rad.

No, ja mam pocit, ze jediny, kto sa tu dost nevkusnym sposobom navaza do inych a nerespektuje nazory, si ty juro, aj s prihliadnutim na tvoje dalsie prispevky...poviem to tak, ze keby mi niekto, kto ta pozna povie, ze si vymet, tak by som tu myslienku celkom ochotne prijal...:)

Je pre mna celkom zabavne sledovat, kolko ma Expres nepriatelov. No, uspesni to maju tazke!

mato105.1 uboziak si ty a to velky,ked nedokažeš rešpektovat iny nazor ako ten tvoj a tak sa s tebou ani nebudem zaoberať.A mimochodom nepočuvam ani expres ani fun ale FM a neviem co proti tomu nmáš?Rovnako ako nechapem čo je na tom ked počuvam madonu,linkin park a atb.4o počuvaš ty ľudovky?

maťo nerozčuluj sa na nich, ale ten pravopis si mohol zlepšiť :)

juro geleta, si uboziak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!

No jasne, mas pravdu, Expres je len pre sedlakov co neovladaju pravopis, a nie pre takych "inteligentov" ako si ty. :-)))

SUHLASIM S CLOVEKOM "SRo" !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

tiger si FAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! v teme najhorsie radio sa nebavyme o best radio! vsak vydno, ten kto pocuva expres je poriadne slahn uty, ved vydno, taky je aj expres!!!!!!!!!!!!!!!!! a jednoznacne suhlasim s tym: PS: tiger z intraku na starohajskej 8, Expres treba preladiť :-)

1. Expres
2. Fun
3. Okey
PS: tiger z intraku na starohajskej 8, Expres treba preladiť :-)

je to najlepsie radio o akom viem,najlepsie hity,megahity,...
su perfektni.my na intraku pocuvame len toto radio.vsetkych v exprese pozdravuje starohajska 8.

v tomto rebricku sa o miesto cislo jeden bije hned niekolko radii:
1.Expres,Okey,Fun.O vitazovi sa nikdy nedozvieme lebo stav je vzdy vyrovnany
podiel [%] celkovej počúvanosti
3. + 4. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň