Diskusia k téme DVB-T na Slovensku

Ratkova a svetova strana 100 az 110° cize vychod az juhovychod

dakujem za odpoved antenu som myslel svetovu stranu kopcov je okolo revucej vela ak mi to mozes prezradit prezrad mi este kde presne byvas

sila a kvalita kolise kolo 50% nie som z RA som od RA este 10 km vzdusne na juh antena je otocena do kopca- hory je to sito na lezato a box mam len pozic. Orava dvb-11c
Pri testoch v sobotu som mal aj kolo 60% ale bola zima tak som ju len oprel o komin a pritiahol drotom k stoziaru kaslem na to je zima este skusim madarov ale to len ked spustia Roznavu bo sa mi nechce terazky na strechu

Jo, nič nové pre mňa (skôr ma zaujalo, že je to asi na slovenskej strane), nejako sa tu neorientuješ, nie som Moc ale Peter. :-)) A keby si pozornejšie čítal, tak som písal, že je to pol sekundy napred Digi a skoro 4 napred Skylink. Takže som si porovnával zvuk a zas ten obraz som trocha vedel rozoznať a videl som, že je rovnaký ako zo satelitu (Digi). ;-) Inak som vedel, že K57 je aj RTL Klub. :-)

pardon, uz to niekto nasiel predo mnou, nepozorne som to cital. ale piradal som zoznam vsetkych prevadzacov. :)

aha, dobra poznamka. tak potom to moze byt toto - "Perőcsény/Kemence". je to kusok juznejsie ako su Sahy. skus google maps. :-)

ale vysiela len to nie je vysielac ale vykryvac

v BA sa da pomerne slusne chytit na K57 RTL klub. sice si pisal, ze to bolo M1, ale kedze si nevidel obraz, mozno je to aj ono. :-) asi je to vysielac na Kab-hegy, ty to asi chytas z Szentesu (??)
M1 na tom kanali nevysiela
http://www.frekvencia.hu/mtv1.htm
RTL klub - Kab-hegy a Szentes
http://www.frekvencia.hu/rtlklub.htm

aku mas antenu a set-top box alebo mas televizor so zabudovanym tunerom dvb-t

ty byvas v revucej a sila signalu a kvalita signalu a kde mas otocenu antenu

mne sa zda ze moj zosilovac je od CH 06 do CH 69

Kralovu holu asi 30 km vzdusne v azimute 187° ale signal mi nejde len odrazom na priamo ani rana. Je to zaujimave ale ide to. Odraz od kopca. Cakam ked zapnu Roznavu mozna od tial bude signal lepsi.

jasne ze je to tak, najlepsi "zosilovac" je silna antena. A tie zosilovace co spominas su asi len do 60k.

na viacerych miestach v bliskosti vysielaca som skusal prijem cez sito zo zosilovacom uroven signalu vobec nebola po vybrati toho zeleneho zosilovaca swa3 a nahradenim simetrizacnym clenom my signal nabehol a nabehli aj programi zo zosilovacom preto nesiel digital lebo sa prebudil signal vplivom silneho prijmu

dvb-t kralova hola kvalita signalu 00 % sila signalu 00 % analog zrnity s farbou na C 42 ruseny stv 1 z vykryvaca na cintorine cmentarzu v lackovciach

Almáskeresztúr je odo mňa vzdušnou presne 309 km, to by bolo snáď proti zákonom prírody keby som to chytal. :-)) Je to západne od Pécsu, cca 20 km vzdušnou, ale druhý je 85 km vzdušnou odo mňa a asi je na slovenskom území :-O, tam ako sú Šahy.

Zapytam cię bo nie pamiętam. Czy ty odbierasz dvbt z Popradu-kralova hola CH51 i jakim sygnałe odbiorczym. Napisz jeszcze z jaką jakością docierają (z Poprad) do ciebie sygnały analogowe STV1 i STV2. Do mnie Svidnik dociera analog i można go oglądać. Czekam na odpowiedz. Kolega

vysielac to nie je bude to vykryvac

ak to nebol vysielač, tak to potom bol asi vykrývač, ale to by bolo veľmi zaujímavé potom, v Maďarsku sú aspoň 2 vykrývače pre M1, ktoré pracujú na frekvencii 759.25 MHz: Almáskeresztúr a potom Perőcsény/Kemence

vec je tá, že ten príjem bol okolo 05:30 a potom neskôr sa už zhoršil, takže to určite bolo prijímané z Maďarska.

Určite to bol maďarský vysielač, káblovka a niečo podobné je vylúčené, pretože tí to preberajú zo satelitu, pokiaľ nie je dobrý pozemný príjem, ale i keď je dobrý, tak zvyknú to brať zo satelitu. A v Skylinku je to oneskorené dokonca skoro 4 sekundy. Vykrývač bol hneď jasný, že to nie je. Ešte pohľadám na nete.
podiel [%] celkovej počúvanosti
3. + 4. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň