Diskusia k téme DVB-T na Slovensku

neviem co sa v poslednej dobe stalo ale uz asi tyzden mam silu signalu 73 % a kvalitu signalu 76 % predtym som mal len silu signalu 69 % a kvalitu signalu 71 % bud zapli maguricu ale zvysili vykon na makovici

na C 54 vertikal uz bezi ? Uz snad by to malo bezat ? Je tu niekto z RV ?Nechajte spravu.
TIA

To bude pokrytie, keď sa zástupcovia T c.m vyjadrili na on-line diskusii, že z Panského dielu nebudú vysielať, napriek tomu, že táto výhodná 1100 m kóta bola medzinárodne skoordinovaná. Keď to pôjde z o polovice nižšej k.kóty Laskomer - to bude “pokrytie“... Detto tu niekto spomínal, že DVB-T pôjde zo Šibenej hory v Prešove - ďalšia “kvalitná“ kóta. A Heringeš ďalšia... Gratulujem!!! Jedna lepšia ako druhá. Pozor, aby ešte nevysielali zo Železníkov, Čižatíc, Stakčína, Záborského, Hornej Lehoty, Veľkého Slavkova, Uzovskej Panice, Jarka, Veľ. Kostolian, Horného Výplachu, Dlhých Dielov, Vajnorskej, Krížnej... lebo u nich je možné všetko!!! A ty divák mlč a plať a budeš mať veľké... nič. Stredovek šuvix.

Dnes som otestoval príjem digitalneho signalu u seba doma /Starý Tekov okr. Levice/. Veľa som si od toho nesluboval kedže všade naokolo je biele miesto na mape. Pre príjem som použil http://www.dipol.sk/dipol_19-21-69_digital_-_19-el… vertikalnu polarizaciu smer Modrý kameň 65 kanál 8,2 kW, 73 km vzdialený vysielač a čuduj sa svete signal bol cca 65% trvalé hodnoty... USB TV tuner Asus My cinema U3000

Teraz citam plan DVB-T pre Slovensko a je tam dane, ze pre DVB-T Presov bude Monoblok. Ale ci to aj tak bude neviem.... http://www.teleoff.gov.sk/index.php?ID=78

Povedzme si to narovinu - ako u sprostych! Co sa boja, ze im ten monoblok zburaju, ci co? Ako keby tu bolo 25 konkurencnych spol., podnikajucich s DVB-T. Hrozny bordel...

to sa dozvieme asi az ked budeme hladat s antenou signal po strechach.

prepacte pomylil som si temu s DX club Žilina

este sa to nevie este raz ti hovorim nas towercom nerozmysla tak ako vas emitel

Z jaką mocą bedzie nadawany sygnał z Presova, i czy w tej chwili są już jakieś testy z nowej lokalizacji.

Zase tí "odborníci" z Blavy neuviedli, že či to pôjde z Monobloku, kde to je skoordinované alebo zo Šibenej hory o ktorej sa spomínalo, že tam bude možno DVB-T vysielač.
http://korzar.sme.sk/c/5223965/docasny-vysielac-pr…

Velmi dobre vies, ako som to myslel.. Tak sa nehraj na nechapaveho.. Pis si o com chces, ja tiez mozem napisat nieco, co ma nudi.. Nemam problem sa zapojit do debaty k teme, len ked sa niekto nieco spyta a ty mu napises nejake vseobecne keci, ktore najde na internete, tak si myslim ze je zbytocne sa tu vobec zapajat, kedze sa tu nic odborne nedozviem..

preto tu v inej doline hra vsade nieco ine-este ze poznam teren blizko bydliska takze neni problem sa mi orientovat bavkam sa takto uz cca od roku 1980

v roznave ide sucha hora tam som bol a mne nesla akurat okolo krasnej horky mi trochu islo 104,0 MHz fun radio such hora 90,00 kW H ostatok z radii zo suchej hory v roznave ani nemoze ist pre koliziu s dievcou skalou a nagy kopaszom

102,4 RS u mna hra mam antenu v rotatore takze od dubnika cez madarske tak sitno. BB u nas nejde RV ide v pohode. V RA tiez ide radio hey slabo skusal som v aute na autoradio.
V dedine vzdialenej asi 8 km ale ide zasa aj BB
ta asika tolko

a nitrianske pravno vysehradne rimavska sobota ratkova a revuca je vychod a aj keby som sa tu bavil o vychde je to moja vec ak nevies cim prispiet neprispievaj radsej nicim

Na Slovensku je len Vychod? Bude sa tu pisat aj o inom regione? Uz by ste mohli zmenit temu..

v revucej ide sucha hora alebo dievcia skala chytas v ratkovej 102,4 MHz radio hey! vinice 0,50 H a ide aj v revucej pytam sa preto pretoze tento kraj nepoznam myslim okresy rimavska sobota a revuca nikdy som tam nebol

Suchu horu nie ale Roznava u nas ide

chytas suchu horu alebo dievciu skalu

ked si zapol zosilovac tak bola sila signalu 00 % a kvalita signalu 00 % a ked si ho vypol tak kolko percent bola sila signalu a kvalita signalu aky mas set top box a antena je sito zo zosilovacom ak mi mozes prezradit v ktorych obciach bol test robeny
podiel [%] celkovej počúvanosti
3. + 4. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň