Diskusia k téme Mobilné siete

V Ch. Grobe chytám namiesto 4ky(Swanu) 20103ku...čo to je? :O

ja by som teda pridal nasledovne:
http://www.zive.sk/clanok/108946/tajne-mobilne-sie…
a reakcia orange-u na postatel

Vyskúšali sme služby 4ky: Národný roaming cez Telekom. Volania a SMS fungujú

ident siete SWAN slovne ?

ale mám taký dojem, že dnes po polnoci nebol u mňa v BB dostupný signál Orangeu, už mi naskočil..možnože mi len zblbol mobil, neviem.

Pri skenovaní DVB-T na TV Panasonic bola včera na K61-64 sila signalu 100%, tipujem to na LTE, lebo predtým to nebolo. Iba na K61 boli veľmi veľké hodnoty aj predtým, ale nie až 100%, kvôli DVB-T2 z Viedne.

Dostupných tu bolo až 7 mobilných sietí, ako 3 české, tak aj 4 poľské. Mesto je už v podstate v pohraničí s Poľskom.

Swan nepokryva ani Michalovce a Humenne, co si myslim, ze su to dost velke mesta.
Vcera som bol v pohori Bachuren, ktore je zhruba 30 km od PL a bol som prekvapeny, ze mi naslo vsetky druhy siete Play - 2G, 3G, 4G. Tiez Plus 2G.
Peter. Ten 100,4 z Karancsa ide naozaj super, az na to, ze smerom na Ciz ho rusi Dubnik 100,3.

Dnes som skúšal SWAN-ko ladiť ako v Lučenci, tak aj v Rimavskej Sobote. Lučenec (cirka 28 tis. obyv.) je stále bez signálu, zatiaľčo Rimavská Sobota (cirka 24 tis. obyv.) a blízke okolie už signál má. V prvej fáze RS pokrytá nebola, pokiaľ viem.
Inak Vlna v RS mi hrala pomerne kvalitne aj na 96.0 MHz a dokonca mi išla dosť dobre aj zo Sitna na 105.1 MHz, testované cez prenosné rádio SilverCrest..takže spolu som ju tam zachytil na troch frekvenciách (vrátane 106.7 MHz). Všetky 3 freq. hrali synchrónne.
Regina BB v RS hrala až na štyroch freq. (88.5, 95.0, 96.9 a 101.5 MHz). Tiež všetky synchrónne.
Z maďarských rádií mi v RS dobre išlo Focus rádió na 100.4 MHz, chytil som tam aj MR1, MR2, MR3, Dankó rádió na 99.8 MHz a Class FM.

ziadny signal v okoli vw-genu...

súvisle od BB až po Zvolen.

http://mobilmania.azet.sk/clanok/103983/swan-rozsi…
Pokiaľ máte záujem o rýchle dáta od Swanu, môžete si SIM kartu po novom zakúpiť aj v predajni v Bratislave, Malackách či v Košiciach...

porovnavat moznosti prijmu v zapadnej metropole s 3 mil. obyvatelov s moznostami prijmu v 90 tis. mestecku vo vychodnej Europe mi pride neadekvatne
Slovensko vyrazne zaostava v kazdom smere, my ten zapad jednoducho nikdy nedobehneme :)
podiel [%] celkovej počúvanosti
3. + 4. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň