Diskusia k téme Pre redakciu

95,7 Vlna vysiela z Heringesa, nie z Bankova.

čaute,dobrý večer ide už Z/nad/Hronom aj Rimavská sobota treba oznámiť na rádia.sk/správy/,dovi,čaute

dobrý večer neide DOBRE Rádio na frekvencií 97,2 Prešove a 97,7 košiciach poprosiť opraviť je ticho od štvrtka čo sa stalo s tým rádio a dajte vedieť tu to informáciu,dakujem,dovidenia.

Pri radiu Antena Rock mate v popise RDS zaznačene ,že stanica nevysiela TA ... Stanica pritom TA vysiela mam to aj otestovane takže chybu si opravte :)

Keby si si skúsil vyhľadať informácie o rádiách, zistil by si, že rádio KE tam nemá playlist. A keby si si tu cez radia.sk pustil rádio KE, zistil by si, že informácia a práve hranej skladbe tam nie je. A z toho všetkého by si prišiel na to, že redakcia nemá k dispozícii informácie, čo toto rádio hrá a preto ho nemôžeš nájsť v sekcii on air

Zdravim, v sekcii on air som nenasiel radio Kosice, vari nevysielaju informacie o vysielanych pesnickach ?

dobrý večer,čau treba vymazať plán už to vysiela a ešte stále je tam a ste zabudli dáť preč spolu vydaním správ,dakujme,dovi,čaute

dobrý večer,čaute ide best FM v spišskej novej asi treba oznámiť na rádia.sk a u vás v štúdio nahláste a oznámte od dnešného večera už vysiela a je spustená ta to frekvencia až jú pri Sabinove naladil jeden kamarát Jožko z šarišských Michaľan,ahojte,servas

V kosiciach vysiela z heringesu tak ako antena rock. Opravte si to

Myslím si, že by sa dole medzi "iné stránky" zišla pridať stránka Jihlavského DX & HiFi Clubu.

Dobry den, prosim pridat Fun Radio Letne Hity aj spolu s playlistom. Narodeninovy event stream ukoncil vysielanie o polnoci a od 7:30 funguje uz letny stream. Je ale na event pozicii teda nie ako bol oznaceny po minule roky summer. Neviem preco to tak spravili tento rok. Takze link na stream: http://stream.funradio.sk:8000/event128.mp3 A este poznamka ked som sa pokusal spustit narodeninovy stream ked vysielal cez vasu stranku tak nehral asi ste mali niekde v linku chybu.

Ahojte redakcia,opravte si adresau radia liptov,spravna je Sturova 41 Liptovsky Mikulas.Ahojte

Je to novy letecky radar...teda bude keď to dokoncia.

vazena redakcia. nevedeli by ste zistit, co stavaju v slanskych vrchoch nad obcou backov? zatial to este len stavaju, vyzera to podobne ako vysielac makovica, velka zelezobetonova stavba. hladal som nieco o tom, ale nic som nenasiel. dakujem vam

aby sme to teda uviedli presne, pozreli sme zakon - licencia v tomto pripade sama zanikne:
§ 53 Zánik licencie - Licencia zaniká ... f) uplynutím 360 dní odo dňa nadobudnutia právoplatnosti rozhodnutia o udelení licencie, ak osoba, ktorej bola licencia udelená, nezačala vysielať
v kazdom pripade maju cas este tak mesiac a pol :)

pokial viem,tak do jedneho roka,ked nespustia svoje vysielanie,tak by im rada mala licenciu automaticky zobrat.

ako uz uviedol Pali, este je do vyprsania platnosti licencie par piatkov:
RADIO FORMAT CONSULTING, s.r.o., Hviezdoslavova trieda 755/14, 949 11 Nitra
Názov programovej služby: Rádio ELÁN
Frekvencie:
92,0 MHz Prešov
99,4 MHz Banská Bystrica
Číslo licencie: R/127
Platnosť licencie: 31. 7. 2014 – 31. 7. 2022

Lehota vyprsi na konci jula, Rada sa tym bude zaoberat najskor po prazdninach. Frekvencie sa teda realne uvolnia pre konanie najskor na buduci rok.

Elan este o licenciu oficialne neprislo, este len teraz niekedy uplynula/uplynie rocna lehota, takze este sa tym bude musiet zaoberat Rada;
Udaje chybali ale uz su doplnene, s miernym meskanim, bola dovolenka :)

Tak už definitívne prišli o licenciu ? Článok od vás som nenašiel.

Na 101.8-ke nie je PTY "INFO" ?

https://www.radia.sk/radia/vlna
Pod frekvenciami vám chýbajú RDS informácie.
podiel [%] celkovej počúvanosti
3. + 4. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň