Diskusia k téme Pre redakciu

Ďakujem za príjemný darček. Vzhľad stránok je dobrý, pekne to osviežilo ;). Vedľajšie veci neriešim, predsa je to len sila zvyku

Obe Rebecy mi ráno tu na radia.sk hrali (aktuálne nejdú), ráno išla aj Beta a WOW, teraz nejde ani jedno z nich.

Pekný a moderný darček pod stromček.

Ani obidve Rebecy (MT a ZA) tu cez stránku už dlhodobo nehrajú.
Rovnako, ako aj v aplikácii Radia.sk (WP).

Hneď som nasiel 2 chyby. Úložisko je okres Liptovský Mikuláš. Pre 88,5 Snina - Magurica je použité zlé smerové obmedzenie zo starej kóty Ščobík. Magurica je ND. Nová verzia ide na Androide veľmi pomaly a zasekáva sa.

Že by ma nový dizajn potešil, nedá sa povedať, ten predchádzajúci bol kompaktnejší, rýchlejšie sa dalo vyhľadať to ktoré rádio, preletel to človek fakticky jedným
pohľadom a bolo... Teraz treba rolovať, je to prepchaté
zbytočnými informáciami, kým som našiel, čo som chcel, dva krát som dané rádio "preskočil". Ani po kliknutí na dané rádio sa potom neobjaví niečo pohľadu príjemné a ucelené... škoda. S pôvodným dizajnom som bol určite spokojnejší. Nové nemusí znamenať vždy lepšie. Pozdravujem "dizajnéra" :-)

...možno nabudúce sa dočkáme aj tej. Inak som rád, že design sa konečne zmenil.

Ešte to chce doladiť, ale vítam web radia.sk v 21. storočí :-)

dobrý večer treba vymazať lebo už od včera vysiela rocková v Nitre a treba aj oznámiť to rádia.sk/správy-článok dať aj o tvrdošien zajtra to urobte,dakujem,dovi,ahojte..

dobrý večer,ahojte včera začalo vysielať rocková republika v tvrdošine,poprosiť vymazať plán,dovi,dobru noc..

Keď si pozrieš nasledujúci odkaz, prídeš na to čo sa deje. Česká IFPI jednoducho prestala uverejňovať rebríček hranosti slovenských rádií. A slovenská IFPI už nejaký čas neexistuje. Tu je ten odkaz:
http://www.ifpicr.cz/hitparadask/index.php?hitp=R&…

dobrý deň,ahojte Bardejove vysiela Funrádio na rúrne od prve decembrové dní,takže presunúť na rádia.sk,dovi..

https://www.radia.sk/frekvencie
99,6 MHz Žarnovica - Fraňa Kráľa 37, obytný... 0.20 Radio One
Do poznámky by bolo fajn doplniť "nevysiela".

Viac ako 6 tyzdnov nieje aktualizovana hranost na SK.Co sa deje?

Bolo by fajn, pokiaľ by sa v diskusii dali strany vyberať i hore, nie len dole..

čau Palo a volal som do rádia a hovorili že ide a nebol som tam Palo ja bývam v Prešovskom okrese.A plán je už vymazaný už to necháme tak a odpíš mi palo ako je to reálne že to neide a na ich stránke sa informuje že ide,ahoj

Ohladne DNV 97,6. Neviem ci ti dvaja technici podomnou ju aj realne zachytili, ale ja som ju testoval cestou po D2 v utorok aj teraz cez vikend a 97,6 nehrala. Zachytil ju realne niekto a ja som mal len smolu, alebo este nie je v prevadzke? Best FM a Aligator z rovnakeho vysielaca hrali.
podiel [%] celkovej počúvanosti
3. + 4. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň