Diskusia k téme Pre redakciu

Nevadi ze kratky,aj tak ti Dakujem.Nabuduce este nieco pridaj.

Nema niekto uryvok vysielania tohto radia alebo link na stream?D

že by playlist nefungoval novom roku 2020 no určite musí fungvovať a prečo si ty napísal to slovo palec 01 teba sa pytam áno dokola hrajú tebe nevadí že nejde playlist a nebude to tak trvať dlho mne by to vadilo že by neišiel a lepšie isť a ani tým 4 rádiom tiež nie by som nebol spokojný, šum nechcem už bolo dosť na 105,2 aj 105,8 roku 2014 aj 2013 10 dní a anténa hitrádio bolo od septembra do marca porucha už si neželám to do budúcna!!!????

Ano je to problem radii zo skupiny Radio Services. Asi sa tam niekto s tym hral. Včera som to tu už aj ja písal. Nevadí, aj tak tam hraju dookola to iste

Všimol si si vôbec takú vec, či sa zobrazuje názov práve prehrávanej skladby? A či chýbajúce playlisty fungujú na onlineboxe? Lebo ak si všimneš že nie, prídeš na to, že redakcia s tým nemôže urobiť nič

Všimli ste si, že sa na vašej stránke od včerajšej zhruba trinástej hodiny nezobrazujú hrané skladby v niektorých rádiách?
Máte s tým problém spojazdniť takú maličkosť? :D

https://www.radia.sk/radia/maria
0800 777 070

https://www.radia.sk/radia/devin/frekvencie
U rádia Devín sa nevysiela.

Sorry payola, Tvoju reakciu soim zaregistroval az tzeraz. Bohuzial je natolko obsirna, ze nemam teraz cas na nu zareagovat (odpoved by bola relat. dlha a strukturovana). Snad niekedy ...coskoro

To je asi dosledkom Izrael-KDH-SDK(U)-Curi kampane "KAZDY SAM ZA SEBA, KAZDY SAM PRE SEBA".
Jednotna spolocnost je nelahko ovladatelna - ma kolektivne vedomie a moze sa vzburit.
Ale stado do seba zahladenych oviec? Potesenie "PASTIERa".

Samozrejme. Pretoze pozri si rok dajme tomu 1998 - kde si pocuval novu hudbu? V radiu. Dnes? Vsade inde, mas internet, nie len to len o fejsbuku.
Druha vec - vtedy ekvivalent toho ako dnes byt oblubeny na socialnych sietach bolo mat hlas v eteri. Bonus pre najlepsich, ak ste sa "poznali" s moderatorom, to si hned bol v okoli za hviezdu.
Preco po roku +-2005 vymierali hitparady? Nikto uz nehlasoval, viem si zivo predstavit ze mensie radio mohlo mat problem zostavit 10 miestny rebricek bez toho aby 9 skladieb nemalo po 1 hlase a "vitazna" 2 :-)

Poznatok z praxe - vyhlasite do eteru, ze mozu posluchaci volat, alebo posielat hlasove spravy cez Whatsapp a hadajte co sa stane.. presne tak.. takmer nikto nic. Ludia totiz uz zleniveli, alebo spohodlneli vdaka fejsbukom. Skoda :(

Viete o dajakej veci ohľadom rádia Roma že sumi v Po uz 2 týždne hovorili že intenzívne pracujú a čakajú na anténu od objednávky alebo vypli kvôli peniazom a napíšte správy o tým či to pôjde alebo nie.

A "najlepsie" su SMS spoplatnene, samozrejme...
Myslim, ze aj ludia boli ludskejsi - preto aj radia. Dokonca aj Slovaci... ;-)
Aj z hlasov redaktorov a moderatorov si mohol citit radost a nadsenie... no ale teraz je to vsetko o biznise a peniazoch... prieskumy (v odbornej hantyrke "cisla"), rotacie, trzby, pokrytie... posluchac je KORIST, ktoru treba ulovit. Puhy KALKUL.
Co ma napr. dnesne FUJ spolocne s povodnym FUN radiom?
Hm...
Je to GRC.

Veru boli to "staré dobré časy". Ved teraz nie je ani velmi o com pisat. Necudujem sa "Hemendex-ovi". Volakedy sme sa tesili z kazdeho noveho radia. A aj tie radia boli ludskejsie. Teraz vacsina komunikuje len cez socialne siete. Sutaze to iste poslite sms, napiste na facebook. Volakedy inak horeli telefonne linky :-).

Len mi tak napadlo - keďže tu často čítam nostalgické spomienky na "staré dobré časy", vrátane jinglov -, že nejaká takáto (CENTRÁLNA/CENTRALIZOVANÁ) KNIŽNICA tu na RADIA.SK by tiež nebola na škodu.
Neviem, ako je to s autorskými právami, ale tiež aspoň odkazy na všetky tie SOUNDCLOUDy, YOUTUBEy a pod. by pomohli - ale ktovie, možno "dosiahnuteľní" vlastníci, autori či správcovia práv k týmto starým "zvukom" by dali aj súhlas na umiestnenie/zverejnenie priamo Vám.
DÍK! ;-)

Áno, škoda... no ale veď ktovie, možno ho Tvoj príspevok "vyprovokuje"... ;-)

SK éter sa ponára do žumpy - to je nepochybné. Príčin zrejme bude viacero - okrem iných aj nevkus a "kultúrna" úroveň Slovákov. No Tebou spomínané pravdepodobne tiež - činnosť RVR nijako detailne, priznávam, nesledujem; preto sa k obvineniam/podozreniam z korupcie nevyjadrím.
Inteligentný SK poslucháč (aspoň ušami) emigruje do AT, CZ či HU - príp. ešte ďalej, napr. DXuje (alebo aj "DXuje" prostredníctvom internetu). Internet je jednou z mála výhod dnešného režimu oproti minulosti. Raz som niekde počul či čítal názor: "Ilumináti budú ľutovať, že nám dali internet!". ;-D)
V zahraničí ešte i dnes vysielajú aj súkromné plnoformátové rozhlasové stanice (vysielajúce nielen hudbu, ale aj ducha- a zmysluplné hovorené slovo) - dokonca aj na Balkáne.
Na Slovensku takouto bol (opravte ma, ak sa mýlim) TWIST - prvou, ale aj poslednou (opäť, opravte ma, ak sa mýlim). Dôvody jeho zániku do podrobna nepoznám - isté ale je, že už nie je. Ak pominieme jeho politickú stránku a prehliadneme majiteľa, to rádio malo (kultúrnu) úroveň.
Čo bude ďalej? Prezradí KRIŠTÁĽOVÁ GUĽA?
...

HEMENDEX - doplnenie 2,
Hemendex, je super stranka, ale skoda ze uz len spomienkova :-(.

ad. tipy na ine stranky s podobnou tematikou....Velmi dobra inspiracia! Vdaka! Uz dlhsie sa zaoberam myslienkou najst podobne stranky, kde by sa dalo debatovat o ...kvalite a urovni vysielania v eteri, specialne v tom na uzemi nasej krajiny (=dostupnom pre "kuchynsky" prijem) ...a o praktikach pridelovania licencii a praktikach RRVaR a podobnych skorumpovanych institucii..ako o jednom z nastrojov kolonizacie nasej krajiny P.S. k linkom sa este nevyjadrujem, este som sa na ne nedival
podiel [%] celkovej počúvanosti
3. + 4. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň