Diskusia k téme Rádio Wow

Program sa má volať WOW Rock hovoril to Paťo Bujna v dennom mixe čo si o tom mislíte?

websupport is number one webhosting :-) :-) :-)

Database Error: Unable to connect to the database:Could not connect to MySQL

čím to máš podložené ? (17.12.2015 09:35, Fanda)

Radio wow opusta Banovce nad Bebravou odchadzaju do PE poslanci mestkeho zastupitelstva v BN za smer nemaju zaujem o poskutovani informacii o diani v meste radiu wow, asi sa boja ze by da im na nieco prislo,ako si naplnaju vrecka dufam je to ich posledne volebne obdobie

nechápem ja som išiel po TN z autom a a mal som mobil a normálne to isté čo BETA dobre to hralo bez šumu len sem tam jak to zašumelo dokonca BETA viac pošumovala než WOW a WOW ma lepší vysielač a je vykšie a aj v dca ide lepšie a BETA vôbec skús ešte raz možno niečo robili v tedy vyskúšaj aj doma na rádiu keď hovoríš že máš lepšie skúsenosti potom napíš

ja mám inú skúsenosť, BETA mi hrala všade, ale WOW nie.

Hrá na 106,7 a isto hrá lepšie než BETA lebo ide aj v dca a BETA nejde

lebo okolo Nemocnice ako aj okolo Laugarícia som ho nechytil. zato rádio BETA mi chytalo po celom TN

Túto stredu budúcu budu hovoriť sa mi zdá že z prímatorom či ským neviem naisto ale budú sa pítať prečo s nimi mesto bánovce nespolupracujú som zvedaví čo im povedia

Ano ale zase to neni pre tých ludí dobre ktorí to mali blikšie k BN :D ale hlavné je nech sa ma radio dobre :) a nech sa rozširujú z frekvenciami aj niekedy tu do dca síce je tu 106,7 z TN ale to zo záblatia je slabé

Určite do TN nie... istá smrť lebo v TN ich lokálpatrioti pošlú kade tade... už tak Hit radio, DCA a aj HitFM zle dopadlo... v PE by im to lepšie sedelo...

Radio WOW sa chce že vraj odsťahovať z bánoviec lebo mesto snimi nespolupracuje ze na mestekej stránke není ani ich logo atd

Páči sa mi že tu niekto píše z rádia :)

Mohol by si mi napisat na seba mail?Chcel by som sa nieco osobne opytat.Dakujem,Mino

Zdravím vás v rádiu Wow. Chcel by som sa opýtať ako dopravujete signál na vysielače a ako riešite nové lokality s koordináciou frekvencií. Väčšinou máte vysielače priamo v meste ako dlho trvá proces koordinácie frekvencií, a dajú sa nájsť na internete lokality kde prebieha koordinácia?
A ešte jedna otázka teraz končí rádio Sever na výkonnej 20kW frekvencii. Podľa vás je problém utiahnuť u menších rádií utiahnuť výkonne frekvencie vlastným vysielačom? Je problém s energiou na prevádzku alebo nájmom za vysielač?
Za odpoveď Ďakujem.

veru som si to aj ja všimol v dubnici že v mojej izbe a v kuchyni sa signál zhoršil

No neviem, či je to lepšie, zhoršil sa signál už pri Lidli za mostami, vypadlo stereo, nejde RDS, tak neviem...

cez víkend došlo k výmene vysielača za kvalitnejší si, s lepším filtrom. Ten predošlý nebol vhodný do prostredia kde vysielajú iné vysielače. Rozdiel v kvalite (Bw Broadcast*) sa ukázal v podstate hneď a som rad, že i rušenie na zablatí zmizlo. Presne pre toto sa robia testovacie vysielania :-)
* doporučujem aj pre iných: http://www.bwbroadcast.sk/product.php?p=tx150-v2-s…

Niečo ste cez víkend urobili s vysielačom lebo môj receiver už nenaladí toľko vašich harmonických a aj rušenie od vášho vysielača sa stratilo tu v Zablatí. Určite ste ubrali na tých 140W???

ja som teda dosť tiež prekvapený že WOW ide tak dobre aj v dca s tak malým výkonom ale zákony isto neporušujú

Trojbodko keby si sa podpisal tak ti poslem pozvanku k nam na vysielac aby si si to nafotil. Verejnosti totiz nemusia byt zname vsetky okolnosti. Napriklad, ze ideme len do jednej anteny zatial pre pokazeny delic... (Aj sme avizovali ze bude este vypadok ked sa to bude montovat, dovtedy ideme ERP cca 140watt). A co ked Beta a One nejde naplno? Co ked je beta viac rusena inymi radiami a co ked maju inde otocene anteny? Aspektov je strasne vela. Pokial mas moznost vykonat meranie, tak ho sprav a kludne zaves na forum.
Naozaj by bolo vhodne si najskor zistit vsetky okolnosti, kludne u napisat k nam.
Pokrytie nam TUSR vypocital takto a zatial sa teoria spaja s realitou
http://blog.radiowow.sk/wp-content/uploads//2015/0…

Bože, išlo o názor, vyvolaný subjektívnym pocitom... Čo tu hneď prskáte?! Wow môže z takéhoto "obvinenia" jedine vyťažiť - teda, ak neporušuje zákon a nepraží viac. Popri všetkých tých kW sa 150 W môže zdať málo, no na pokrytie stredne veľkého mesta to celkom postačuje. Pokým má antény nasmerované na určitý smer, tých 15 km nie je problém kvalitne pokryť. Vo Fačk. sedle naladíte v stereu brnenské Free, ktoré ide myslím 200 W zo stožiara v meste, čo je okolo 140 km.
podiel [%] celkovej počúvanosti
3. + 4. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň