Diskusia k téme Rádio Wow

Nedávno sa mi podarilo nájsť tento stream Rádia WOW, ktorý funguje na internetových prijímačoch bez šifrovania dát: http://radioserver.online:8816/radiowow.mp3
Bohužiaľ, po dlhom počúvaní tejto stanice musím povedať, že sa naozaj blíži ku koncu. Stavím sa, že po sviatkoch táto stanica zmizne z FM aj z internetu.

90.6 NR stále beží - otázne je, či to nebeží len niekde zo záložného USBčka zapojeného do vysielača.. :)))

Podľa ich webu, kde vyhadzuje už len chybu a absentujuceho playlistu vyzerá, že vysielanie bolo dnes ukončené.

Rádio Wow naďalej vysiela online, čo ma núti zamyslieť sa, či neboli vypnuté FM vysielače stanice? Myslím si, že stanica v tomto momente už vysiela nelegálne.

A tiez ak dobre pocitam tak 1.7. To bude 14 rokov a nie 13. Podla starsich clankov sa zacalo 2011 v bn, az partizanske sa pustilo 2012, teda ak sa bavime o tejto kapitole, nie o povodnom wowku z 2007-eho.

.... nie som pán ....
Niečo by mohla zobrať Beta, Aetter nie, to je univerzitné rádio pre Trnavu, tam nemá zmysel rozširovať vysielanie. Hlavný kandidát bude asi Rock.....

Takze v clanku je hned niekolko chyb:
1. Vysielanie neskoncilo
2. Piatok bolo 13. juna a nie 14. juna ako je v clanku
3. Partizanske podla vsetkeho zatial este hra.

presne ako ste napisali pan JAzz LACO koniec sa dal ocakavat, ale teraz partizanske funguje, pustal som radio, co ale z toho ked tam nieje ani jedneho moderatora ,,,,to je zbytocne....zaberaju frekvenciu, inym radiam,,,ano ...frekvenciu 107 ,6 pe..by mohlo prebrat radio beta,,,alebo radio aetter ,,,dobre tam hraju,,,dakujem moj nazor

Koniec sa dal očakávať. Nestačí iba hrať hudbu, ale treba tam človeka, ktorý sa rádiu bude venovať na plný úväzok. Samozrejme moderátori by mali byť nevyhnutnosťou...
Jukebox je možno super vec na internet ako nejaký doplnkový stream rádia, ale nehodí sa to na regionálne vysielanie. Navyše Je tam Beta, ktoré má šancu rádio Wow nahradiť.....

Mna by zas zaujimalo, ze koho bavi uz polroka v kuse spamovat ten latino odpad? To je fakt vydrz a uz je to ubohe. Ak to citas, tak uz by fakt stacilo toho Gustava Limu, Michela Tela a jemu podobnych. Pochybujem, ze vobec pocuvas to Wow a len to tam spamujes a musia to pocuvat vsetci ostatni nasilu. Dal by som ti pocuvat tych 7 skladieb tyzden v kuse a hned by ta to preslo. Ja aspon ked si tam dam pesnicky, tak si to vzdy vypocujem a nespamujem to tam nikdy. A predbiehanie sa v tom nezmyselnom rebricku top 20 povazujem taktiez ako uplnu blbost.

Nemyslím si že budúcnosť majú len oldies rádiá. Aj mladí by si radi vypočuli rádio, len sa im musí ponúknuť to, čo chcú počúvať. Ak by tu bolo napríklad rádio orientované na Hip Hop alebo Rap, kombinované s kratšími podcastmi a rôznymi informáciami z ich sveta, mohlo by mať úspech. Rovnako to platí aj o tanečnom rádiu. Prípadne Urban Music.....
Samozrejme tam sa nedá očakávať umiestnenie v TOP6, ale malo by slušný potenciál. Také rádio E2 pre mladých na Slovensku má mierne rastúci trend

Z toho, čo som si všimol, s touto stanicou musí byť niečo v neporiadku, pretože už nejaký čas neexistuje ani otvorený stream bez šifrovania a ten, ktorý je (s https://), prerušuje signál na dlhú dobu.

ide stream aj vysielanie partizanske ale co z toho ked nemaju moderatorov,,,co z toho,,,len moj nazor dakujem,,

akurat som to siel pisat predbehli ste ma pan MIREc PE ...nuz poviem vam na jednej strane mi je aj smutno pretoze to bolo dobre radio pametam si ho z cias banoviec, ked zacalo vysielat,,bola to velka udalost...,,ale na druhej strane,,ked nemalo mat a malo byt bez moderatorov, velmi dlhu dobu tak, neviem ci to malo niejaky zmysel vyznam,,,ludia si radi vypocuju aj to hovoŕene slovo sutaz pocasie,,dopravny servis hitparadu,,,atd.....som zvedavy ake radio bude vysielat, na partizanksej frekvencii a odkedy,,mozno to bude niejake nove radio,,,,alebo, napr take dobre radio alebo sub fm,,,,uvidime,,,,

Tak a uz dohrala aj PE, resp ide len nosna a je tam ticho.
@jasomja: Jasne je to ina tema len som poukazal na nazor ze takyto typ vysielania je vhodny viac na net ci dab ako do fm. V takych 90tych rokoch by to malo urcite uspech ak by to bolo doplnene moderovanim ale dnes uz nie.

Toto je téma o rádiu Wow. Nie o tom či rádiá všeobecne budú existovať, čo ale určite budú. Mimochodom na Slovensku nepatria medzi najpočúvanejši oldies formáty, ale práve naopak, jedno oldies rádio smeruje ku krachu. Taký Expres, Europa 2 ale aj Fun rádio úplne v pohode fungujú. Takisto v Rakúsku Kronehit. V Nemecku kopec hlavne Hot AC rádií. A tak ďalej. Ak ale chcete diskutovať o budúcnosti rádií, treba na to pohľadať vhodnú tému prípadne vytvoriť napríklad tému "Budúcnosť rádií"

Presne tak, v takej Amerike už rádia skoro nikto nepočúva len podkasty.

Aj tak uz ide len jedna frekvencia a to PE. Ostatne su vypnute zrejme kvoli odpojeniu elektriky. Tento typ radia (v sucasnej podobe) aj tak patri na net. V dnesnej dobe, ked ma polovica ludi data v mobile, postupne cely eter zmizne. Žial.
Ocakam ze za 10 rokov ostanu v FM len oldies radia pre vekovu skupinu 40+. A spravodajske. 9 z 10tich mladych co poznam hned v aute paruje mobil alebo transmitter a pocuva youtube/spotify/podcasty.
podiel [%] celkovej počúvanosti
3. + 4. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň