Diskusia k téme Rádio Wow

Z toho, čo som si všimol, s touto stanicou musí byť niečo v neporiadku, pretože už nejaký čas neexistuje ani otvorený stream bez šifrovania a ten, ktorý je (s https://), prerušuje signál na dlhú dobu.

ide stream aj vysielanie partizanske ale co z toho ked nemaju moderatorov,,,co z toho,,,len moj nazor dakujem,,

akurat som to siel pisat predbehli ste ma pan MIREc PE ...nuz poviem vam na jednej strane mi je aj smutno pretoze to bolo dobre radio pametam si ho z cias banoviec, ked zacalo vysielat,,bola to velka udalost...,,ale na druhej strane,,ked nemalo mat a malo byt bez moderatorov, velmi dlhu dobu tak, neviem ci to malo niejaky zmysel vyznam,,,ludia si radi vypocuju aj to hovoŕene slovo sutaz pocasie,,dopravny servis hitparadu,,,atd.....som zvedavy ake radio bude vysielat, na partizanksej frekvencii a odkedy,,mozno to bude niejake nove radio,,,,alebo, napr take dobre radio alebo sub fm,,,,uvidime,,,,

Tak a uz dohrala aj PE, resp ide len nosna a je tam ticho.
@jasomja: Jasne je to ina tema len som poukazal na nazor ze takyto typ vysielania je vhodny viac na net ci dab ako do fm. V takych 90tych rokoch by to malo urcite uspech ak by to bolo doplnene moderovanim ale dnes uz nie.

Toto je téma o rádiu Wow. Nie o tom či rádiá všeobecne budú existovať, čo ale určite budú. Mimochodom na Slovensku nepatria medzi najpočúvanejši oldies formáty, ale práve naopak, jedno oldies rádio smeruje ku krachu. Taký Expres, Europa 2 ale aj Fun rádio úplne v pohode fungujú. Takisto v Rakúsku Kronehit. V Nemecku kopec hlavne Hot AC rádií. A tak ďalej. Ak ale chcete diskutovať o budúcnosti rádií, treba na to pohľadať vhodnú tému prípadne vytvoriť napríklad tému "Budúcnosť rádií"

Aj tak uz ide len jedna frekvencia a to PE. Ostatne su vypnute zrejme kvoli odpojeniu elektriky. Tento typ radia (v sucasnej podobe) aj tak patri na net. V dnesnej dobe, ked ma polovica ludi data v mobile, postupne cely eter zmizne. Žial.
Ocakam ze za 10 rokov ostanu v FM len oldies radia pre vekovu skupinu 40+. A spravodajske. 9 z 10tich mladych co poznam hned v aute paruje mobil alebo transmitter a pocuva youtube/spotify/podcasty.

V stredu 18.6.2025 bude zasadanie rady, na ktorom sa bude riešiť prevod podielu na základnom imaní vysielateľa bez predchádzajúceho súhlasu regulátora. Zákon nariaďuje zrušenie autorizácie vysielania....

Tam je skor problém v tom že niekto používá Vpnku a dá si zahrát kolkokrat aj 90+ pesnicek neviem koho to naozaj baví ale je to fakt ubohé na web stránke rádia wow by to mali omezit napriklad že Ked tam bude 30Pesnicek v poradí tak 31 už to nepustí do éteru takové by mohlo byť riesenie podla mna Lebo takto to tam stále niekto spamuje

Nieje to len o moderatoroch. Ked boli v bn, tak cele radio robila partia nadsencov, drzali regionalneho charakteru, boli na 4 frekvenciach ktore stale fungovali. Vtedy to mali dvaja ludia, podla orsr Jursa a Bujna. Ked bola pocuvanost, boli zrejme aj dobre vyplaty a moderatori davali vykony. Ved vidim stare videa na YT kanali.
Akonahle do radia vstupila dalsia osoba/osoby a dali do trencina tak sa zacali hrat na celoplosku a to bol zabijak pocuvanosti. Urcite klesli prijmy a zacali sa problemy s vysielacmi.
Bohvie ako by to skoncilo keby do toho nevstupil nikto (alebo predali cast? Neviem).

nije to celkom pravda pan stano 1996, pretoze aj ked boli v banovciach nad bebravou mali velmi pekne moderovane vysielanie, sutaze pesnicky, blogy, jubilanti, druhe radio duha,,,velmi dobre moderovane vysielanie mali,,,,nije radio ako radio,,,expres huci, europa 2 tiez,,,topolcany skoro same spravy,,,keby wow malo zase moderatorov urcite by im to islo, dobre,,moj nazor,,,

V tejto forme je to najlepsie tak ako to je a v tom je to jedinecne. Moderovanych radii, kde sa tliacha dve na tri je dalsich XY a toto mi vazne nechyba.

Praveze PE ide, to je na tom to zaujmave. Ale ostatne neviem overit, skusim PD, moznu mi ju chyti ked 90,4 je off.
Nikto nevie co s tym chce robit ten novy majitel poliak, teda ak to neni len fiktivna osoba.

tak to bpotom bude asi aj partizanske off pan MIREc PE MYSLIM SI, ked bn uz nejde skoda to je co vam poviem keby zacali mat moderovane bolo by to fajn ale takto,,,,

Po tom co tam hrala ina hudba ako v PE tato frekvencia stichla. Neviem kedy ale dnes ked som tadial siel tam mi to auto uz nenaslo a rds mi prepinalo na PE ktore tam presahuje.
Co teda este ide okrem PE?

pekny den vsetkym bude niekdy v tomto radiu aj moderovane vysielanie,je nadej je moznost....vdaka, ,,,

Mne je úplne jedno čo bude najhranejšia skladba len aby mi tá pesnička nepílila uši 2x po sebe za 15 minút. Kľudne môže limit zdvihnúť na raz za 24 hodín a nie len 13 ale keď nechce aby nejaká skladba bola pred tú Bujnovu tak nech zruší to poradie najhranejších na stránke a hotovo .

A ktora by mala byt akoze najhranejsia? Balada boa? Alebo sound of silence kde ho deru z kože? Mna by zaujimalo, ze ktory expert, co na 99% chodi sem a mozno to teraz aj cita, dava hrat stale tu povinnu jazdu tych spanielskych pesniciek lebo je to fakt uz velmi otravne a nechapem dovod, kto z toho co ma a ze preco to musi hrat za kazdu cenu vzdy, kedy sa len da ci uz v noci alebo cez den. Este dobre, ze je ten limit uz zvyseny a ze sa tie pesnicky aspon tak casto neopakuju.

Neviete aké je prepojenie medzi Bujnom a touto speváčkou? Viem že je z Veľkých Uheriec ale nechápem prečo musí byť táto skladba stále najhranejšia na rádiu Wow . Vždy keď ju nejaká skladba obehne v noci ju pustia behom pár minút 2x aby zasa bola prvá. Pozrieť sa to dá aj v playliste
podiel [%] celkovej počúvanosti
3. + 4. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň