Diskusia k téme Rádio Viva

Neviete o akcii ktoru propagovala viva...latino 20.10.2007 v Bratislave

mám dojem, že Viva obrúsila niektoré jingle....aspon včera som nejaké zachytil...tj. 6.10 vo večernom vysielaní....

heeej: viem iba to co som tu napisal už nižšie v jednom linku

nevie niekto, co chysta viva??? inteakt. web, radioteleviziu, odpajanie jednot vysielacov koli reg. raklame alebo???
ak niekto vie dajte vediet
diik

Dano kovac odisiel z vivy do okeyu? aspon sa mi zda ze robil vo vive.

Ja som Mariku nemusela ani za čias socializmu, nemusím ju ani teraz, jednoducho ju nemám rada ako speváčku , ani jej pesničky, tak isto ako Mira Žbirku, aj ked ich všetci považujú za topspevákov Slovenska.Napriek tomu netrpím komplexami menejcennosti, že má iný názor, ako hudobní kritici, alebo ich fanúšikovia. Každému sa môže páčiť niečo iné.

Moje drahé obľúbené, najobľúbenejšie rádio VIVA, čo mi to robíte, neviem kto si to zaplatil, ale počúvať reklamu na Mariku Gombitovú sa už naozaj nedá, nie som najmladšia, ale prečo tým trápite mladých ľudí a nás ostatných, ktorí nie sme jej fanúšiovia.

Rádio Viva spolupracuje s konzultačnou spoločnosťou a pripravuje zásadný projekt
http://medialne.etrend.sk /radia/sprava.php?sprava=5084

Ja tam pocujem kazdy den tie iste skladby, par hitov za cele storocie. Radio Regina je ovela lepsia.

myslím si,že exkluzivitou na pieseň od Mariky Gombitovej a jeje premiérovým uvedením si VIVA poriadne šplhla.Dúfam,že budú takto ďalej pokračovať.Hádam im to pomôže k výšším percentám počúvanosti,aj keď si myslím,že tie prieskumy nie sú práve najpresvedčivejšie.

Tak už ani trochu mimo nebýva... no tak to už je fakt silná káva...

Tu vôbec nejde o to, či Vlada niekto pozná, či je hviezda... Tu ide o schopnosť improvizácie a o celkové vyznenie moderovania. Nepochybujem o kvalite viacerých moderátorov vo Vive. Žiaľ na Janka Mečiara a Vlada Voštinára ešte nemajú.

..noooo boze, tak to prisli fakt o hviezdu! nehovorim, nebol zly, ale su tam aj ovela lepsi moderatori..vlada len kazdy pozna...

twesst: no mne sa zda že Vosštinar ma teraz toho dost v JOJke ma tam dve relacie nejaky denni kviz a potom relaciu o byvani tak asi ich teraz predtacaju

Viacej ma skôr hnevá to, že nepočuť Vlada Voštinára. Žeby už odišiel? To som teda zvedavý ako toto dopadne.

Zišli by sa nové JINGLE.Ale pozrite!Zasa sa VIVE znížila počúvanosť.Ja už tomu nechápem.Ráno chodím do školy na autobus a skoro každý deň tam mal nejaký vodič pustenú VIVU (okrem dneška) a pozrite sa na výsledok prieskumu.NENORMÁLNE!

nejake nove jingle a podmazy by sa zisli. to je pravda...

Ahojte. Mám taký pocit že s tými jinglami je to hrôza. Rádio Okey je lepšie. Dano Kováč z Vivy odišiel do rádia Okey.

Viva je urcite o vela pocuvanejsia no je velmi malo ludi ktory ju maju naj.
Pocut ju restauraciach a na miestach s ludmi rozneho veku.
Pretoze neviem nikoho kdo by ju nevydrzal pocuvat na rozdiel od inych stanic ktore su pocuvane len jednou vekovou skupinou a ina ich neznasa...

Suhlasim s Palom, aj ja si vsimam, ze Vivu pocuva vela ludi, pocut ju v autobusoch, na stavbach, v obchodoch.

Tak hey, asi by to bolo kopírovanie Expresu, tak ale asi každé rádio má vo svojej reklame nejakú pesničku.Ale VIVA by vlastne nemusela použiť nejaký song, veď majú dobré JINGLE tak nech to takto vymyslia.

máš pravdu, ale zase by to bolo len kopírovanie Expresu, musia vymyslieť niečo nové, veď nech oslovia nejakú agentúru...Proste musí to byť kreatívne, nie replay- Expresu.

Ja by som VIVE doporučil aby urobili znova reklamnú kampaň.Niečím aby zaujala tá reklama a aby tam mala dobrú hudbu.Nie ako EXˇˇˇS-trápna reklama a ešte tá pesnička od MIKA, strašné. :-(

Mily eter..to si teda vyhodnotil!!! Ze Viva sa da pocuvat, az ked si za mikrofon sadne Rapantova? Ta neschopna modelka, ktora nema ani mikrofonicky hlas, nevie poriadne rozpravat a este k tomu moderuje tak nudne a bez pointy, zeby clovek najradsej zaspal????..drzia ju tam len kvoli jej uz zaslej slave a za to, ze je Rapantova! Su tam ovela kvalitnejsi moderatori a nie su az taki znami...inak, jasne, kvoli tvojmu postrehu vsetkych vyhodia a Hanka bude cely den kecat blbosti. Nebud smiesny!

Ak si pani majitelia neuvedomia, ze do toho treba investovat a urobit upgrade vysielania, tak v hovorenom slove, ako v aj hudbe, ktora sa zacina opakovat ako v exprese, tak to pojde, s prepacenim, "do hoven". Nehrat len 80-te a cast 70-tych rokov a sem-tam daky Beatles, no natvrdo zatat do 60-tych a 70-tych rokov. A tych repriz v hovorenom slove, prispevky vysielane spred dvoch, troch mesiacov. To ste mohli viac hrat ako "kecat". Ranne vysielanie s Barou Stubnovou je infantilne, ba priam dementne. Vase radio sa da pocuvat od 9-tej, kedy v studiu sedi Hana Rapantova, dovtedy, zial nie. Je to frustrujuce a prestava ma to bavit. Verim, ze aj moj postreh prispeje aspon k ciastkovym upravam.
podiel [%] celkovej počúvanosti
3. + 4. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň