Diskusia k téme Rádio Viva

To fakt? Lebo sa mi zdalo aj pocas vecera, ked som cez Vivu prepinal, ze nepocut ziadnych moderatorov (vstupy) ani spravy (minimalne tie polnocne) tusim neboli.

Vcera vecer bolo odstavene studio, bohvie z akej masiny sa vysielalo...

Tak teraz dopoludnia sa mi pre zmenu zda, ze uz je to lepsie. Ale vcera vecer to naozaj znelo dost divne.

Hlasitost vysielaca vyzera byt uz v pohode, ale ten zvuk! Za posledny tyzden sa pocutelne zhorsil, je nejaky plechovejsi a celkovo horsi (na odbornika s korekciami a vybudenim sa hrat nebudem). Ludia, co ste v jeho dosahu: Co na ten zvuk hovorite? Len ja mam taky pocit, ze sa to nejak podzubalo?

Zrus si v prehliadaci blokovanie vyskakovacich okien pre www.radioviva.sk

mne sa nejde prihlasit na Viva forum,vzdy mi vypise,ze v novom okne sa otvorilo nase viva forum a ked kliknem tak nic.poradi niekto?

Pozrite si na strankach radia Viva stranku zabava,opity vodic na policii.Nic lepsie som davnejsie nevidel.

to bol fakt ten Rado tomes z expresu??? akoze neprekaza mi to, ze ho uz nebudem pocut... :)

v pondelok bol tiez novy moderator Sprocha-nic moc

To už čo je? :D To fakt nemaju čo robiť ti ludia, len behať po radiach...

Akurat som pocuval spravy a co nepocujem! Rado Tomes, ktoreho som myslim este v piatok pocul robit dopravny servis na Exprese cita na Vive spravy!

Nie ste namber one , ale ste nadnamberone!!!!
Jediná stanica s s vlastným názorom na všetko vysielanie.

Inak, všimol som si, že VIVA zaradila do PlayListu viac nový pesničiek. A zdá sa mi, že hrajú ešte lepšie ako predtým. Len tak ďalej ! Ste NAJlepší !!!

co spatne v Prievidzi, ved 92.9MHz je uz velmi davno ticho, tu nemam ani naznak signalu, 101.8 z Kamzika a 104.9 z MT ide OK, niekedy chytim aj Sitno 105.1

špatne je počuť aj v Prievidzi i keď je tu umiestnený vykrívač

Kto vie, prečo nepočuť vysielač radia viva na Klacianskej Magure nad Martinom. Po "kratkovlnom" šušťaní už len TICHO. Viava chýba.
Inač to šušťanie sa objavilo vždy pri snežení, prehánakach,......Vďaka za všetkých nepočuvajúcich

Mal som podobny problem a ptom som si vsimol, ze vsetci zaregistrovani maju nicky malymi pismenami, tak som si dal aj ja vsetko malym a uz je to ok ;)

Mne sa nejde zaregistrovať do toho VIVA CLUBU. Keď dám p. meno, tak stále vypisuje, že už existuje al. je v nesprávnom formáte. Som skúšal hocijaké mená, ale nič.

je uplne v pohode, pravidelna aktualizacia a som zvedavy ake vyhody budu mat clenovia Viva Clubu.

Konečne ho spustili a spravili niečo aj pre prezentaciu radia, lebo stary web bol otrasny... nie je to sice ešte ono, stale tam chyba ešte niekolko veci, ale je to fajn a rozhodne sa mi páči viac, ako ma Okey alebo Fun...

Tak na toto sa teda kuknite: www.radioviva.sk, alebo este suvisiaci clanok z jedneho zivsieho servera: http://sk.radiotv.cz/radio-clanky/17 16/radio-viva-ma-novy-web--zavadza-p odcast.html#hodn a utvorte si nazor sami. Co vy nato?

Mozno chystaju relaunch tej ich strohej stranky. Alebo zeby spustenie novo pridelenych frekvencii? Budzak hovoril, ze by mal byt postupne spustane uz od zaciatku tohto roka, takze maybe... Radikalnu zmenu vo vysielani podla toho, co kedysi na konkurencnom serveri povedal nepredpokladam, zmeny sice maju byt, ale postupne. Ale toto su len moje tipy a dohady, takze sa naozaj asi len nechajme prekvapit. ;)
podiel [%] celkovej počúvanosti
3. + 4. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň