Diskusia k téme Rádio Viva

Vcera mi nenaslo ani Prievidzu... :-( Skoda takeho pristupu...

Vcera som bol v tejto lokalite a 105.50 Mhz bola bez RDS-ka.Vie uz niekto,ci to konecne uz funguje?

ujebavas iba ty ano scobik uz ide od cca. 15:00 uz ide to jest 88,5 MHz 10,00 kW H zda sa mi ze to ide silnejsie ako pred vypadkom a adio kiss 95,9 MHz 10,00 H ide rovnako ako pred vypadkom

kolko este budem cakat na tu tabulku co ma bit na webe co prave hrajuuuu ani sluby neplniaaa no toto:(

vivu na zempline by som pocuval rad ale bohuzial tu mozem pocuvat iba ticho z rds ticho bez rds a samy sum

cely scobik je zase vypadnuty to jest 88,5 MHz 10,00 kW H o com pochybujem pretoze radio kiss ide ovela silnejsie radio viva iba sumi to iste radio kiss 95,9 MHz 10,00 H iba sum a 99,0 MHz horka radio viva 1,00 kW H ide so znizenim vykonom uz od vcera 16:00 len som si to vsimol az teraz

99,0 MHz 1,00 kW H a radio kiss 97,0 MHz horka 5,00 kW H je od vcera cca. 16:00 v poriadku otazkov vsak zostava dokedy

priklanam sa k tvojmu nazoru hlavne preto ze moja frekvencia radio viva viac mlci ako ide

ten primitivizmus vychádza z tvojej klávesnice.Nesúhlas(na ktorý máš samozrejme právo) sa dá vyjadriť kultivovanejšie,nie ako vo IV.cenovej.

Ako môžete denno denne počúvať jedno a to isté,teda omieľané denno denne jedny a tie isté pesničky!!! Navyše, keď Vám rádio hraje presne po totalisticky nariadený playlist a nemôžete si požiadať o pesničku, ktorú by ste Vy radi počuli, alebo niekomu venovali... OŹIVENIE DAL TEJTO žiaľ POTRATOVEJ STANICI akurát tak pán DJ Marušák v piatok. TO JE KLASA, ale aj ten je z rádia BEST! OPäť SA CHVáLIA CUDZíM PERíM! Potratisti!

ktore vysielace radia viva este nejdu horka 99,0 MHz 1,00 kW H a radiuo kiss 97,0 MHz horka 5,00 kW H v oboch pripadoch je ticho bez rds

Už ide... Dosť dlho bolo ticho, ale frekvencia už ide. Čo taká Prievidza?

Mohli by si aktualizovat web-ta rozlucka s kralom popu tam bude do roku 2010?

Radsej nech to ani nespustaju, vecer bez nejakych zufalcov, ktori sa nevedia realne zoznamit, nasledovany dvoma buzerantmi si dokazeme viaceri predstavit aj nadalej...

neviete od kedy majú spustiť tú sľubovanú novú štruktúru?

Vraj v jeseni, ale takych terminov tu uz bolo... :( No a ta Prievidza je ako zakliata, kolko im to hralo? Mesiac? Dva?

Alebo aj v Prievidzi by mohli alebo aj južne slovensko trošku šmrncnuť :)

Viváci, kedy spustite vysielač Rurna v BJ? Chcem Vas tam pocuvat!
podiel [%] celkovej počúvanosti
3. + 4. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň