Diskusia k téme Rádio Viva

Zaujímavé, že si opravil iba Vendelín, práve preto som prišiel na to, že si to Ty.

Devín nejde: Napísal mi to Towercom e-mailom. Potvrdili mi to kamaráti z Bratislavy. Nikde sa nepíše, že je spustený, je vydané iba povolenie. Kóty, ktoré neexistujú, pozri sa do máp, opýtaj sa domácich a prídeš na to, že som si to nevymyslel. Ako to môžeš tvrdiť, že sú vymyslené. Bánovce nad Bebravou som do Ostrého vrchu nenapísal, za ostatným si stojím.

o cem mluvis??? jake prava?
Menils nazvy kot ty, koty kterou jsem tam dal ja a vymyslel sis svoje nazvy ktere nikdy neexistovaly. To jsem zmenil zpatky. O nicem dalsim nic nevim, ja nemam zadne jine prava nez ty, majitel a admin je JP, tak nevim proc mluvis v mnoznem cisle.
Jako maly se zatim celou dobu projevujes ty...
Devin byl oficialne ohlasen ze je spusten, esi se tak stalo nevim a nezajima mne to, je povoleny, oficialne spusteny, tak tam je a bude. Proc bych ho mel odstranovat?
To by mne zajimalo jaks zjistil ze Devin nejde ?!

Keď si taký šikovný meniť názvy kót na mape, mohol by si odstrániť aj opakovač Devín, ktorý nie je spustený. Raz mám autorské práva, raz nie, tak už sa konečne dohodnite a nehrajte sa ako malé deti na pieskovisku. Ak to dokážete robiť sami, tak mi to potom neponúkajte ale pravidelne aktualizujte vysielače.

Tak bys mel na svem webu udelat osvetu co je Radio Expres a co je ExpresNet :-)
btw, nadpis byl "Pali" :-)
je mi jasne ze ty to chapes, kdyz to psals, i Pali to chape, psal to, jen jsem to napsal tak divne, jakobych mu to vysvetloval :-) coz nebylo treba...

Ja to chápem, len niektorí nie. Keď im píšem, že SRO ide aj cez EXPRESNET, tak si myslia, že to je Rádio Expres.

však jo, jsem tím jen chtěl potvrdit, že to, že to jde z vysílače Towercomu, nemusí znamenat že ho provozuje :-)

Opakujem, ze vysielac TN neprevadzkuje Towercom.

Presne tak to je aj u Kotníka a Magurice.

jestli to provozuje Twrcm nebo ExpresNet nevím, ale to že to jde z objektu Towercomu nemusí znamenat, že to provozuje. Viz např. Španí laz, provozuje ExpresNet, ale je to umístěno na stožáru Towercomu.

im došel PHM v elektrickej generatory si mislim, inak trafako sa menilo isto mam tam v o VSE xalana co to potvrdil tu vec a je to tak.

Keby menili trafák, tak nejde nič.

vypadokk bol sposobovani trafakom na vysokom napeti

Dnes o 13:00 zase hodinový výpadok modulácie na 99,0 MHz.

Lenže ja sa nebavím o rádiu Expres ale o SRO cez EXPRESNET.

Viva v Trenčíne 105.5 ide z Towercomu Nad oborou.

Co sa tyka zvuku tak s tebou nemozem suhlasit. SRO ma praveze velmi dobre nastaveny zvuk z vysielacov Towercom. Expresnet obrazne povedane "reve". Aspon co mozem posudit z vysielacov na zapade. Kamzik,Zobor,Sitno...

Ja neviem čo má Towercom ponastavované pri zvuku SRO. To sa nedá počúvať. Ak si nastavím SRO z EXPRESNETU je to oveľa lepší zvuk. Navyše v lete sa výrazne zmenil zvuk FUNRADIA z Dubníka. Je oveľa tichší.

Bartoš: „Ostatných sedem udelených frekvencií je v štádiu projektového rozpracovania a ich uvedenie do prevádzky predpokladáme na prelome rokov 2008/2009. Skutočný termín ich spustenia bude ovplyvnený aj klimatickými podmienkami,“ informoval nás Ing. Bartoš.
Čakáme už vyše 2 rokov.

Viem, prepáč akosi som na to pozabudol. Myslel som iba na 101,8 MHz, 105,1 MHz, 101,4 MHz, 91,1 MHz, ktoré idú bezproblémovo.
podiel [%] celkovej počúvanosti
3. + 4. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň