Diskusia k téme Rádio Viva

Ja mám síce len 15 rokov, ale inú stanicu, ako VIVA nepočúvam. Moji známi (moja veková kategória) si myslia, že som "pošahaný", lebo počúvam taký typ hudby, ako 60te - 90te roky. Ale čo už... Zmieril som sa s tým a nehanbím sa za to. Keď sa ma niekto opýta na interpréta, príp. názov pesničky z 80tych rokov, tak viem odpovedať takmer na všetky pesničky. NHVČ je rádio VIVA!!!

jasnééé... VIVA sa jednoznačne špecializuje na výber najlepšej hudby a skvelých hudobných legiend všetkých čias...súhlasím s názorom, že najkvalitnejšie hity sa produkovali práve v r. 60 - 90tych...Btw: koľko súčasných teenegerov si asi tak bude pamätať a pohmkávať tie súčasné songy aj po niekoľkých desaťročiach, hááá?...( vysv. = citát Michaela Jacksona : hit sa stane vtedy hitom, ak si ho ľudia začnú pohmkávať akonáhle ho počujú ... aj po x - rokoch...hmm a nevymažú ho z pamäte trebárs ako napr.tento od Erasure : " I LOVE YOU HATE YOU "., čo práve hrá v najlepšom slov. éteri s NHVČ :D :D

no, akosi si to zle pochopil: VIVA sa špacializuje na hudbu prevážne z rokov 70.,80. a 90 .Tá novšia, po roku 2000 sa hrá minimálne. Na to sú tu iné samohrajky.Preto ten slogan.V najhoršom povedia NH zo začiatku nášho storočia.(možno? :)
Ale dobrý nápad na zamyslenie, ak stanica prežije a bude tu o cca. 5-10 rokov :)+ slogany sa časom menia, takže možno vtedy to ani nebude tak aktuálne

Len jedno nepochopím, že prečo NHVČ ,je len zo 60-tých,70-tých,80-tých a 90-tých rokov ????
NHVČ z rokov 2000-2010 sa pomenuje ako ?
NHVČ z rokov nultých ???
Aj tom je primitivnosť toho,kto tento hlupy slogan vymyslel

Nemyslis vazne, ze R.B. je arogantny. V tomto spore sa prave on zatial neexponoval.

http://medialne.etrend.sk/radia-spravy/budzak-o-na…
Takým arogantným osobám ako R.B. a spol. by mali zakázať podnikať a nie to ešte v mádiach.

S tou Petrou Podkonickou na 100% súhlasím s názorom podomnou hoci proti nej nič nemám ale nepasuje mi tam a ten hlas má naozaj divný! Trebalo by to obmeniť.

VIVA super rádio až na tu rannú moderátorku Petru Podkonickú, je strašne spomalená, hlavne jej reakcie, absolutne sa mi tam nehodí. Aj vďaka nej niekedy musím preladiť ráno na SRo 1, inač by som to nevydržal. Možno by pomohla vymena.

Zločinecká skupina chce ovládnuť Rádio Viva:
Do založenia, zosnovania a podporovania zločineckej skupiny partí aj R.B. ??? no to sú nám novinky !!!

pre funnusik , nevies citat mena bola uvedena a ver tomu ze to vobec nie je fama ono to radio uz dlhe roky je tunelovane a nevie si najst miesto na "slnku". A vobec majster B...k je velky hrac a niekedy (dost casto) hra vabank.

Ja na famy neverim, hlavne ked su v neexistujucej mene. Mimochodom, mam na predaj 100.000 zapadonemeckych mariek za neodmietnutelnu cenu. Kupis? A to vies, ze sikovny pravnik dokaze spravit z rozsirovania "poletujucej famy" aj navrh na trestne stihanie za ohovaranie?

-si akýsi premúdrený, ani o hraní so svojou partiou to nie je. len som napísal, že takto skončil TWIST(nič sa neprerušilo, len sa postupne zmenil majiteľ a názov stanice) a BESTko či B1 som spomenul, len pre podobnosť formátu. Zbytočne afektovane reaguješ :)

115141€ :-) je len vykricna cena. Vydrazit sa to moze za podstatne vyssiu sumu. Hoci velmi tomu neverim, kedze pred casom poletovali famy, ze maju dlzoby radovo v desiatkach mil Sk.

to co pises za hluposti, ze by si uvital, keby ich prebralo BEST alebo B1??? Radio nie je zatulana lopta, ktoru ked najdes, mozes hrat dalej so svojou partiou kamosov. Ten kto chce to radio, musi zaplatit 115141€ :-) To je za cena 100% akcii.

doVIVOvala-áno aj nie. Ono vysielanie sa prerušiť nemusí, len ju môže prebrať niekto iný a môžu pokračovať. Podobne to bolo s TWISTom.
Osobne by som uvítal, keby ich prebralo BESTko, alebo sa obnovila B1tka :)

RADIO VIVA asi tažko spustí ďalšie vysielače, keď ide do dražby a okrem toho podľa http://www.vysielace.tym.sk nefunguju ani 92.9 Prievidza a ani 96.1 Nitra - píše tam v poznámke OFF akože mimo. A zdá sa mi, že aj RADIO KISS ma tých istých spolumajiteľov, pôjde aj ono...

To "stožár Joj" jsem jen tak popsal, že je to ten odkud jde Jojka, vlastnické vztahy nevím teď jaké jsou. Já tak jen odlišuju podle TV ty dva na stejném kopci, jeden je Towercom kde jsou 3 hlavní TV a druhý je "Jojka" :-) Ale ta tam samozřejmě přišla až po přidělení k57 a to tam ten stožár už stál, postavilo ho radio Dúha, tj. dnes je tam Fun, což sedí i s tabulkou. Jestli je tam i Viva a TUSR o tom neví nebo to nezměnil v seznamu, to netušim.

Niektore lokality su zvlastne - ak je nadm. vyska v TN 320 m n.m., nebude to mesto ani stanica... A ten Javornik postavilo R. Duha - uz to patri Jojke?
Mam skusenost, ze rozne servery mi ukazuju znacne odlisne suradnice, viete poradit ten najpresnejsi?

ze seznamu TU SR, podle GPS jsem na konci řádku popsal lokality. Tak si to přeberte.
http://www.imagebam.com/image/7db6e9123718127
podiel [%] celkovej počúvanosti
3. + 4. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň