Diskusia k téme Signál radio (CZ)
Signál rádio počúvam v DAB v Čechách, kde aktuálne bývam. Hudba super, ale moderovanie? Info len z Prahy a Brna a okolia. Čiže informačne pre mňa nula bodov, po hudobne stránke 100%. Možno do budúcna sa zlepšia, keďže už vysielajú celoplošne v DAB.
Ďakujem za návrh. V budúcnosti sa ho pokúsim dodržiavať. Zatiaľ však navrhujem vrátiť sa k stanici, o ktorej tu diskutujeme, Singal Radio z Českej republiky. Podľa môjho názoru bolo rozhodnutie majiteľa stanice opustiť multiplex RTI.cz správne, pretože duplikovanie staníc nedáva zmysel.
1. Pokiaľ ideš písať o českých rádiách na tému DAB+, zaradíš to do diskusného vlákna DAB+ v Českej Republike
2. Pokiaľ ideš písať o poľských rádiách na tému DAB+, zaradíš to do diskusného vlákna DAB+ v Poľsku
3. Pokiaľ ideš písať o českých rádiách všeobecne, zaradíš to do diskusného vlákna České Rádiá
4. Pokiaľ ideš písať o poľských rádiách všeobecne, zaradíš to do diskusného vlákna Poľské Rádiá
5. Tento server je primárne venovaný slovenským rádiám, preto má každé slovenské rádio zvlášť svoje diskusné vlákno
6. Toto nie je stránka, kam si až donedávna chodil, kým Ťa zabanovali. Tvoje bezhlavé zakladanie tém a prispievanie tam kde to nepatrí tu spôsobuje chaos.
Použil som existujúce témy o daných staniciach a pokračoval som v tej o DAB+ v Českej republike s Rádiom Prostor.
Načo si vytvoril diskusnú tému o DAB+ v Českej Republike, keď príspevky hádžeš kde len chceš a nie kde patria?
Skús uvažovať logicky, iba čo zneprehľadňuješ celé diskusné fórum....
Pravdepodobne nie, pretože spomínaná zmena nadobudla účinnosť 1. júla 2025.
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2025 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň