Diskusia k téme Rádio Melody

O polnoci jingel hity vášho života-Radio Melody a prechod ako na spôsob Radia Vlna s piesňou Čardáš dvoch sŕdc tak to palec hore ale dalsie skladby mi prišli ako staré Radio Jemne.

a hotovo. prechod plynuly, drobne chvilkove asi zlyhanie poslusnosti rds koderov .. ale vsetko je uz v poriadku. okrem zvuku .. ten je katastrofalny

Má to svoje čaro, keď je na Ženeve regionálka. Ako kedysi napr. Zet na 94,5. To skúšali ladiť aj v Prešove, či Bratislave. Takže za mňa hocikto. Tie mapy jasné, že kreslia asi len tak.
Po polnoci len nový jingel a RDS sa zmenilo na MELODY.

Plynulý prechod. Po Time To Say Goodbye jingel Rádia Melody a Čardáš dvoch sŕdc. Môže začať nová éra na frekvencii 106,6.

Určite sa nemôžeš riadiť tou akože mapou. To nemá nič s realnym pokrytim. Ty by si bol však určite spokojnejši, keby 88,8 MHz ziskalo Nitrianske radio, určite by si sa stal 35. pravidelnym posluchačom tohoto prosperujúceho rádia..

Myslel som si že nový web Melody bude vo vizuále Expresu ale zotrval v štýle Jemných

presne tak. jemne.sk je uz vypnuty ide iba radiomelody.sk
zvuk je uplne iny uz asi hodinu. merame parametre, je to uplne nieco ine ako stare jemne. dufam ze melody si necha povodny zvuk jemnych, hoc na tom komprimovani sa moze trocha polavit ... ale to co teraz lezie z vysielacov je cire zufalstvo

Na tej ich mapke je Nitra a okolie kompletne pokryté aj z tých frekvencií, ktoré majú teraz. Čiže takto je to dobre. Keď spustia trojitú osmičku v NR, bude to do očí bijúca duplicita. Ale veď o to tam aj šlo. Isto vedia, že to majú aj takto dobre pokryté, ale keď je príležitosť vylepšiť pokrytie, prečo to neskúsiť.
Naopak, niekde na mapke majú biele miesta, kde im to asi moc nehrá a na tie by sa mali radšej zamerať.

Už to asi chlapci prepli do nového štúdia - zvuk je už cca. pol hodinu počuteľne iný (tichší).
Navyše stránka jemne.sk už nefunguje ale radiomelody.sk, naopak, už áno (ešte pred necelou hodinou to bolo presne opačne).
Ale zvukový obal je ešte z Jemných.

Zajtra 4.4.2022 vysielajú posledný krát to starých priestorov zo Seberinoho ulice a od 5.4.2022 už budú vysielať z Vrútockej.

Ak nezabudnem, naprogramujem si RarmaRadio, aby mi to nahralo. A hlavne aby som nezabudol, že mám mať zapnutý počítač. Predpokladám, že Melody už bude vysielať z priestorov Rádia Expres a v ten deň bude mať nové priestory aj E2. To si však iba myslím

Uz len 3. Dni do štartu.Uvidíme ci to spustia hneď po polnoci,ako zvycajne polnocny predel a ci obmenia hudobný repertoár.

Pamätáme ale tam hrali úplne iné žánre a neopakovali 100 skladieb každý deň

Ale zmena názvu nebola podľa mňa dlhodobo plánovaná, lebo na Vrútockej prerábajú interiér a na stenách majú logá Jemné, dokonca aj na

Nikde som sa inak nedocital, ci planuju zachovat alebo zrusit stream Radio Jemne Chillout.

Ináč pamätáte sa ešte,v minulosti sme tu mali tiez radio Melody FM na frekvenciach radia Go Deejay.

este ani nezacalo uz nad nim lamete palicu sami renomovany odborny kritik tu vypisuje blbosti

Čo to je za divný dátum. Utorok. Keby aspoň bolo prvého v mesiaci alebo sviatok. Mohli radšej symbolicky počkať a zmeniť to 8.5. v deň výročia štartu Jemných melódií.
Inak podľa mňa už k nejakým zmenám v playliste nedôjde. Tie spravili v októbri a tak to podľa mňa ostane.

Ak cez deň preladujem, stáva sa mi, že rovnakú pieseň počujem na Best FM / Vlne / Jemných.
A v noci, či skoro ráno mám pocit, že všetci, Expres, Fun aj ostatní hrajú to isté. Slovenskú istotu - Elán, IMT, Desmod atď. Pri dlhšej ceste autom nepočuvateľné. Mne osobne občas chýba aj niečo ako bol Rock FM, resp. niečo s tanečnou hudbou 90's.

piati moderátori ,hoci štyria z nich špička vo svojom obore na Slovensku, sú jednoducho málo. Ak má Rádio Melody prežiť, malo by doplniť moderátorský stav o nejakých skúsených profesionálov, prípadne aj mladé talenty. Proti nedávnemu obohateniu vysielania o evergreeny nič nemám, dúfam,že Melody v tom bude pokračovať.
podiel [%] celkovej počúvanosti
3. + 4. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň