Diskusia k téme Rádio Melody

Hudba nič moc. Vlna má aspoň viac dynamické skladby, ale tu v Melody je to viac k spánku. Išiel som dnes po dialnici zo Žiliny do Trenčína a signál vypadával veľmi často sa miešal s inými rádiami.

Aj vysielač Javorina 88.0 ako keby išiel na pol plynu.

@Matejko
To že nie si cieľovka ešte neznamená, že je to rádio pre postihnutých. ;)
Inak ten zvuk akosi nič moc - na zvuk Jemných sa to nechytá (možno mi to nejaký odborník vyvráti). Ešte keď pri prepínaní idem cez Expres, ktorý mám na vedľajšej predvoľbe, tak mi ide odpáliť dekel. :D

Bolo to radio (jeho predchodca) niekedy pocuvatelne?

Neviem o pól šiestej boli správy ale moderátorku som zatiaľ nepočul. Ďalšie nepočúvateľné rádio po exprese. Snáď aspoň z E2 niečo zostane. Aspoň že Vlna ide lepšou cestou.

Toto normalne ubíja.Ta hudba,ubohé reči.Vysielanie ako pre postihnutých.Jemné či Melody,zle,zle.

zeby kolizia s 87,7 KE - Dubnik?
obe frekvencie by mal mat rovnaky vysielatel...

u nás doma vo VK takisto funguje 87,7 ale je dosť zašumená - majú kótu kde môžu vysielať max 100KW a oni na Jemné /Melody dajú 10 Kw :-( takto to poriadne nehrá . nevie niekto prečo vysielajú z tak nízkym výkonom ?

Tak dnes mali problemove spravy o 11 minimalne online moderatora spravodajstva nebolo pocut.

Bauer ničím neprekvapil nadalej jemné len s novým názvom to je asi tak všetko u mňa po polhodine prišlo preladenie ak si myslia že takto sa robí zmena tak to môžu vrátiť všetky frekvencie iba zbytočne zaberajú priestor pre iných a to isté bude aj s radiom Rock vráti sa Antena rock len na iných frekvenciách ale obsah bude detto! Pre mňa Bauer media nepočúvateľné a rada na čele s Bindasom ktorý i trčal z riti by mali byť okažite odvolaný!!!

Na Dubníku asi 15 sekúnd po začiatku vysielania Melody..na Suchej hore asi minútu po začiatku vysielania. Je niekde ešte PS _Jemne__?

stary tupy vrtak v novej vrtacke asi tak

Zaujímavé že Chillout stream naďalej ide.

Najkrajší zvuk ma rádio Devín. Počúvajte kvalitu, počúvajte umenie.

Pri Amnestii od Elánu sa im to zaseklo a zas sa opakovala časť z pesničky.

Po zapnutí 88,8 MHz Nitra - Zobor budú frekvencie 87,8 MHz Nitra a 91,9 MHz Zlaté Moravce vrátené, čo prezentovali pred Radou.

Neviem ja som v tom čase prechodu nepočúval. Písal mi kolega že sa zrazu zvýšila hlasitosť, takže asi predpokladal že došlo k návratu k IDT čiže najskôr kačica. Okolo 1 som to teda skúšobne naladil, ale nejako sa mi to nezdalo. Bolo to rozlietané. Tak som mávol rukou že a čo.

Okolo 2:15 hod. tam nieco šťuchlo a zvuk sa zmenil tak trochu viac do stran - viac do sterea.
podiel [%] celkovej počúvanosti
3. + 4. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň