Diskusia k téme Rádio_FM

expres po dvoch rokoch v malych cislach????????
vznikli v roku 2000
2001 2.5%
2002 9.9%
2003 12.7%
2004 17.7%
a zo zaciatku nemali bohvieake pokrytie
skor ako nieco budes tvrdit skus si to overit, staci kliknut na prieskumy.
len pre poriadok, vobec nechcem vyzdvihovat expres nad fm. podla mna z 5,4 na 4,7 po takej velkej zmene su uzasne cisla
zelam im ovela viac, lebo si to zasluzia

MML-TGI SR 2005 1. vlna (3.1.2005 - 24.4.2005)

Ze snad ho nezrusia- to znamena, ze jeho existenciou si ani ludia z Rozhlasu nie su isti, vsakze??? Kazdopadne, drzim palce, aby ho nezrusili...

Je to tak.Toto radio kompletne meni posluchacsku zakladnu tak sa netreba cudovat a cakat zazrak do pol roka. Na trhu je radio_FM iba slabuckych 7 mesiacov. Express s prudko hitovym formatom 2 roky bludil v malinkych cislach. A fakt sa netreba obzerat na niekdajsie cisla rokefem - dnes je toto radio niecim uplne inym s inym poslanim a hlavne verejnopravnym charakterom. Snad ho nezrusia.

Radio FM - 4.7 percenta, co je 206 tis. ludi.

Hryc sa na adresu ROCK FM/ RADIO_FM takto vyjadril uz niekokokrat- este pred vyse rokom by kritika tohto okruhu mala opodstatnenie, teraz uz urcite nie...

Tiež nechapem čo tym chcel pán Hryc povedať lebo na inych okruhoch SRO je povodnej tvorby až až alebo chce mať z FM-ka druhý DEVIN??

Nedávno bolo v TV to mediálne fórum, kde kecali o STV-čke. Išlo ma rozdrapiť, keď som počul Hryca (hosťa relácie), ktorý tam šikovne zatiahol aj Slovenský rozhlas a ponosoval sa, ako nám éter špatí nejaké "rokefem rejdiou". Tým chcel naznačiť, že SRo vysiela komerčné (možno poangličtené) rádio, ktorých tu máme plnú prdel, ale stavím sa, že p. Hryc ani netuší, čo sa na _FM-ku momentálne vysiela. Najhoršie je, že takýchto "odborníkov" je tu viac než dosť, a potom sa ľahko tvorí verejná mienka o tom, že tretí okruh SRo je vlastne zbytočný. Je na manažmente Radia_FM, aby sa posnažilo uhájiť svoju pozíciu a existenciu tretieho okruhu v súčasnom stave.

Co Ty len mas furt s tou Prednou??? :))))))

Ono aj ten hitovy format je uz riadne obsadeny :)))
Co sa tyka _FM, dufam, ze sa bude uberat alternativne aj cez den- dufam, ze nove vedenie SRo nenapadne tento okruh zrusit!!!!

@ tak tak.Ale niekto by mal vysielat aj taky program, nemyslite? Nie je prilis tazke vtrhnut do hitoveho formatu a zhanat jednoduche masy, ale to by nemalo nic spolocne s nejakym verejnym zaujmom a alternativou voci komercnym staniciam.

Dalo sa cakat,mensinova hudba a alternativny program ti nikdy nebude lamat rekordy v pocuvanosti... Ale ved to je poslanie SRo.

podla prvych informacii islo Radio FM opat dolu, Funradio je na koni
viac coskoro

pocuvanost by mohli zvysit, keby vyhodili tu rosnicku Klaudiu
a pocuvanost by zvysili keby ju nahradili nejakym znamym prijemnym hlasom
napr. Zdenkou Prednou
ja osobne si ju viem v _FM predstavit
a vy?

kedy vyjde ten prieskum?
podla mna ma teraz _FM rozbehnutu komapn, ktora by mohl oslovit ludi

Jednak suhlasim so zavinacom, ale myslim, ze _FM by mohlo zo svojho potencialu vystavit este viac aj co sa pocuvanosti tyka- staci len spravne nasmerovat kampan na publikum, ktore xce _FM oslovit... uz to zacalo robit tym, ze podporuje festivaly a akcie, kde sa hra alternativna hudba, ale mohlo by to byt este intenzivnejsie...

keď sme pri tom, SRo a tým pádom aj Rádiu Fm by nemalo ísť o počúvanosť v prvom rade. Nie je to klasické komerčné rádio, ktoré žije len z reklamy závislej aj na počúvanosti. Sú koncesionárske poplatky- preto zo zákona má rozhlas uspokojovať menšinového poslucháča bez priority naháňania čísel. Ak by Fm chcelo mať vyššiu počúvanosť nemohlo by hrať menšinovú hudbu, ale jeho poslaním je viď vyššie spomínané. Aj keď bude mať len 3% počúvanosť nemá čo riešiť. Fm nie je súkromné komerčné rádio:)

Sak bavme sa o pocuvanosti, ale len RADIA _FM- ako ju zvysit atd. a nemusime sem pliest ine radia...

Ale, ale. Aké "zase zabil diskusiu"? Kto chce, pokračuje ďalej, hoci, keď chcem vedieť, aké názory majú ľudia na _FM, tak si otvorím k nemu príslušnú diskusiu a mal by som si tu hlavne prečítať názory naň ... Keď sme už pri tej počúvanosti, ja by som rádiu_FM doprial už konečne priaznivejšie čísla ... ale dole môj odhad ešte neuznáva príliš lichotivú pozíciu :-) no ale to samozrejme nie je nič rozhodujúce - myslím môj odhad :-)
podiel [%] celkovej počúvanosti
3. + 4. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň