Diskusia k téme Rádio_FM

sranda, aj ja mam velmi blizko k flash a _FM. Klucove momenty mojho zivota. :-))

Radio _FM zatial nepocuvam ale bol som na strankach tohto radia a myslim si ze je to kvalitka......

nemyslim, ze fm zanikne, pozrite, co sa deje po vyhlaseni, ze idu vypnut radio Slovakia International - a to je vysielanie pre cudzincov na kratkych vlnach

Ak zanikne _FM a Flash, tak uz asi nebudem mat co pocuvat. Mozno dostanu rozum vo Fun, ale zatial to tak nevyzera.

vsetko co je dobre a vycnieva z radu tak u nas sa to likviduje, to nie je pripad len radii..:-(((

nechcem, aby to vyznelo, ze radiu_FM neprajem, prave naopak, ale podla mojich informacii caka Rádio_FM posledný rok života. A vôbec tým nevyvolávam paniku.

ja len dúfam,že ho rušiť nebudú.Je na to viac dôvodov: - hudba,ktorú hlavne večer hrajú by väčšinou na komerčných staniciach šancu nemala.V dobrom mi to pripomína mix rakúských OE3 cez deň a FM4 v noci. pokrývajú aj také miesta,kde okrem EXPRESU iné komerčné rádio nenaladíte.A potom tie naťahovačky o voľné frekvencie.Radšej by mali rozmýšľať o zatraktívnení SRo1- RADIO SLOVENSKO.Správy sú síce okey,ale tie podmazy ma vracajú do obdobia môjho detstva/ 80 . roky/

1. Pospichac: vdaka za podporu, budeme sa snazit:)
2. Mame novu sadu letnych jinglov. co hovorite?

Ahoj Slovaci,podarilo se mi po letech naladit FM radio/ u nas ho rusi Radio Impuls/ na digitalnim tuneru.Prece musi kazdemu byt jasne,ze hraje nekomercni veci a tudiz nejaka poslechovost vubec neni vypovidajici.Podobne je to i radiem Devin, ne?To je taky skvele, ale u nas lze poslouchat jen pres internet..Drzte se a at Vam to dobre dopadne s novym reditelem SRo.:-)

Tak, tak suhlasim, ROCK FM v pov. formate by tiez urcite stratilo hodne posluxacov, navyse stare komercne sa xovajuce ROCK FM opodstatnenie nemalo, ale nove RADIO_FM opodstatnenie uz ma... sak ked sa novi kandidati na sefa SRo ohanaju verejnopravnostou, tak nex potom spravia z _FM radio, ktore bude hrat nekomercne 24/7... Ja budem len rad :))))

jasne rock FM zilo zo slavy ze boli prvy celoplosny a skoro kazdy ich poznal ako prve slovenske radio co hralo FM, zo zaciatku ani nemali konkurenciu,FM je uplne o inom a malo by sa zachovat , aj ked v sucastnej dobe kazdy rozmysla len nad plnou penazenkou !

Podla mna by ROCK FM nemal v povodnom formate sancu, to bola cista zotrvacnost... Hric sa predsa bije za verejnopravnost, takze v tom by som problem nevidel :) Kazdopadne, ohanat sa 40% poklesom je totalna blbost a bolo uplne jasne ze sa posluchacska zakladna obmedni... bohuzial tu este mame silne komercne tlaky z okolia, absolutny nezaujem o nieco nove a vobec...

ak bude Machaj riaditel SRo tak bude s FM AMEN !
Machaj sliapal dlho po krku aj ROCK FM Radiu...
Nie je Lubos nahodou s Hricom rodina ??? !!!

fok, _FMko pokryva oblast ktora by na Slovensku nemala v sucasnej "preexpresovanej" situacii sancu... I ked je to v SRo vazne, nie je problem niekde inde? Neberte nam _FM, nemam uz kam preladit :(

Citovane z www.sme.sk:
"Prvý oficiálny kandidát na nového riaditeľa rozhlasu Ľuboš Machaj už hovoril o rušení Rádia FM. Podľa prieskumu MML za rok stratilo 41 percent poslucháčov, a to aj napriek veľkej mediálnej kampani spojenej so zmenou názvu z Rádia Rock FM. Šéf rádia Marcel Forgáč stanicu bráni, že napĺňa verejnoprávne parametre, lebo hrá viac slovenskej tvorby a okrajových žánrov ako súkromné rádiá. Na poslucháčov ešte čaká."
Vas nazor?

ja furt nechapem preco by mal niekto rusit _FM
ak je tu nejake radio zo siete slov. rozhlasu na odstrel, tak to moze byt jedine a jedine Devin
nic proti nim, ale tak nizka pocuvanost na docela slusne pokrytie hovori za vsetko
podiel [%] celkovej počúvanosti
3. + 4. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň