Diskusia k téme Radio Jazz
V OR http://orsr.sk/vypis.asp?ID=181706&SID=2&P=1 zatial nic nevidno.
Komu to mal predat? Co by tam malo zacat vysielat?
NA SLOVENSKU KVALITA NEMA ZAKAZNIKA.
Slovaci uprednostnuju Farmu, Zamenu manzeliek a vymyvanie mozgov typu Expres, Fun a Vlna - NAJVYGUMOVANEJSIE ETNIKUM EUROPY.
Pan ML mi to potvrdil. Od Vianoc tam bude novy program.
Snad nie posledne a nie nakratko.
Prosím Vás neviete mi niekto pomôcť zohnať album(CD,mp3 alebo na USB) Ján Litecký Šveda & Víťazný Traktor - Blues Polnočného Zrkadla ?
Košice už nejaký čas idú, LV vysielač odrovnala búrka, pracuje sa na náprave.
Nie len v fm vysielačoch ale aj cez internet rádio akosi sekalo, ale už to funguje normálne
Neviem od kedy, ale v tejto chvíli frekvencia 98,5 v Tvrdošíne je out. Žeby projekt mlel z posledného?
Je už cca tri týždne off. Najskôr vypadla modulacia a dva týždne bolo ticho a teraz je vysielač úplne vypnutý.
Uz si trinasty....jazzRadio, dalsia, devaetdesiata stvrta samohrajka, v priestore 97% slovenskeho eteru
Rádio JAZZ - konečne super rádio, ktoré sa dá počúvať!
Dajte prosím vedieť, prečo sa v Košiciach (107,7) odmlčalo?
Pravdepodobne to je pravda. Aj pred pol rokom sa tu takto napisalo o Aligatorovi a bola to pravda
Do kedy bude vysielať a bude šum alebo premenia na music FM na FB som videl.
od ludi ktori tam davaju svoju hudbu, tak im povedali
ahoj peter,evosonic kde si sa dočítal že končí jazz fm pošli mi link tu na diskusiu do zajtra ked sa bude dať.
Skus konkretnejsie, kde si o tom pocul a od koho? Nie, ze by to bolo nepravdepodobne, ale aj tak ;-)
podla toho co som pocul, tak radio Jazz konci...
ale legislatíva pozná dlhodobé nevyužívanie frekvencií na účely na ktoré boli pridelené, čiže na vysielanie programových služieb... a umožňuje odnímať nevyužívané frekvencie...
Myslím, že najlepším príkladom pre rádio asi môže byť RTVS (RS alebo RR), celkom zaujímavé striedanie hudby a informácii a rôzne zaujímavé relácie a samozrejme aj dlhšie spravodajské bloky (7, 12, 18, 22, 24 RS a 7, 12, 17 RR)
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2025 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň