Diskusia k téme Trnavské rádio

Viem kolko to trva mudrlant. Kym sa uvolni frekvencia uspeje vysielatel vo vyberovom konani atd atd to vsetko trva minimalne rok a pol…

Velmi jednoducho si ti predstavujes rozsirit pokrytie, keby si ty vedel kolko vsetko trva :) pusti si Mrkvizu alebo Hnojku a bud v klude :)

Pises zle moj nick… ale ja to nepotrebujem, ved som na juhu a to je sever… len hovorim ked chcu byt v celom kraji tak nech to rozsiria

93,4 z GA mi v autorádiu hralo po Zámky /cesta 75/ s malými výpadkami. V meste už s väčšími .

Peťo, keby si bol technicky zdatnejší, tak vieš, že ani mobil nemá adekvátne filtre. Dochádza k prehlteniu prijímača. Obzvlášť, ak je prostredie zarušené.
Aj preto sa použivajú na takéto merania zariadenia, ktoré sa aspoň optrú o určitú špecifikáciu.
Inak povedané, kúp si DEVU za 1300€ a potom tu dávaj podobné hlášky. Tie Tvoje nemajú žiadnu výpovednú hodnotu. Je to o tom, jedna babka povedala.

Znova ma udivujú Tvoje zistenia.
Vieš, keď používaš činske prijímače....
Ty musíš mať ozaj veľa času.

Signál je mierne zašumený ale používam 3-prvkovú vonkajšiu anténu vertikálne orientovanú, bez zosilňovača. Ale budeš potrebovať kvalitné FM rádio, filtre musia byť na 100kHz, lebo na 93.3 máš Lumen z Banskej Štiavnice a bude sa to miešať...

Chytate niekto trnavske radio niekde pri novych zamkoch? Podla mapky tu na radia.sk (viem ze nie je presna) by malo dociahnut po okolie nz, ale podla mna to bude blbost. Mne sa to zatial nepodarilo…

Vcera som zachytil novu relaciu zenska presilovka, celkom prijemne osviezenie. Co vy na to?

Dnes sa mi podarilo zachitiť novú reláciu, šou Týždeň končí víkend začína. Zatiaľ sa to počúva veľmi dobre a je to taká malá náhrada za dieru po stratenej žiadnej novej hudbz s Paľom a Peťom. Ďakujem Vám aj za to. Adamovi držím palce aby sa mu darilo aspoň tak dobre ako jeho predchodcom a nech nás dobre zabáva.

podiel [%] celkovej počúvanosti
3. + 4. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň